Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „ Nu vreau să tratăm cu mare uşurinţă disputele de acum încolo doar pentru că ne aflăm în primele şase”

Dan Oancia

Dan Oancia
09.02.2017

Penultima etapă din cadrul sezonului regulat oferă o partidă interesantă între CSU Sibiu şi BC SCM Timişoara, trupă cu un parcurs excelent pe teren propriu. „Leii” din Banat speră să-şi menţină traseul bun înregistrat în propriul fief şi după întâlnirea cu sibienii, fiind ultimul joc pentru aceştia.

Înaintea întâlnirii ce va începe mâine de la ora 18.00 în sala „Constantin Jude” din capitala Banatului, antrenorul Tudor Costescu se arată optimist.

„Vrem să terminăm cu bine această parte a campionatului. Am arătat în multe momente calitate, am jucat bine atât pe apărare, cât şi în ofensivă. Suntem pregătiţi bine şi sperăm ca la ora meciului să fim la 100%. Pentru noi e foarte important că ne aflăm în primele şase echipe. Nu vreau să tratăm cu mare uşurinţă disputele de acum încolo doar pentru că ne aflăm în primele şase. Personal, am aşteptări mari de la acest campionat şi cred că băieţii au înţeles că este un moment prielnic. Atmosfera e bună, condiţiile la fel. Ne-am dori ca publicul să fie în continuare alături de noi”, a precizat antrenorul trupei timişorene, Tudor Costescu, conform celor de la tmsport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!