Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Rezultatul e cel mai important”

Dan Oancia

Dan Oancia
02.02.2017

Victorie senzaţională a celor de la BC Timişoara, în faţa campioanei en-titre, CSM Oradea, la capătul a două reprize de prelungiri. După ce la capătul celor 40 de minute regulamentare scorul a fost 69-69 graţie revenirii de pe final a gazdelor, a fost nevoie de alte zece minute pentru a se concretiza departajarea dintre cele două combatante, scor final 85-84 în favoarea amfitrionilor. 

Prin victoria de ieri BC Timişoara îşi menţine seria pozitivă de pe teren propriu. Antrenorul Tudor Costescu, felicitat în mod express de colegul său de pe banca tehnică a Oradiei, Cristian Achim, a evidenţiat în discursul de la capătul meciului importanţa victoriei.

Cel mai important este rezultatul obţinut, mai ales în condiţiile de faţă. A fost un meci de luptă şi poate că am fost neinspiraţi în multe momente. Probabil că unii jucători s-au integrat destul de bine, şi aici mă refer la Flowers, care a ieşit la rampă în momente dificile. Am avut o apărare eficientă. Ne asumăm greşelile pe care le-am făcut în atac şi lipsa de organizare, dar asta se datorează stilului de joc foarte elaborat, care pune probleme în defensivă. E important că am câştigat aşa, după două reprize de prelungiri. Pe de o parte te stoarce de efort, dar pe de altă parte îţi dă entuziasm, energie şi încredere în viitoarele meciuri”, a declarat Tudor Costescu, antrenorul BCT-ului.

 

*foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!