Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sper să menținem cel puțin aceeași intensitate a jocului”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2017

BC Timișoara a cedat primul meci al seriei din sferturile de finală cu CSM CSU Oradea, 66-74, și se pregătește de meciul 2 din arena bihoreană, joc programat azi de la ora 18:00. 

Tudor Costescu, tehncianul formației timișorene, a vorbit despre primul joc și despre faptul că seria împotriva campionilor nu este încă jucată.

„Am controlat meciul în bună parte, dar nu am reușit să ne impunem. A fost acea cădere de câteva minute, pe care nu am putut-o stopa nici în pauza dintre sferturile 3 și 4 și nici la cele două time-out-uri cerute. A fost doar primul meci și am dovedit că seria nu este jucată. Ne focalizăm acum pe partida a doua: vrem să reparăm greșelile și sper să menținem cel puțin aceeași intensitate a jocului”, a declarat Costescu, citat de site-ul oficial al clubului bănățean. 

DigiSport 3 va transmite azi începând cu ora 18:00 meciul 2 dintre CSM Oradea și BC Timișoara. 

*Foto: bc-tm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!