Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Va fi un meci foarte greu, mai ales după un asemenea drum lung”

Eduard Popa

Eduard Popa
22.02.2018

poli iasi bc scm timisoara tudor costescu

BC SCM Timișoara va avea un meci dificil în deplasare la Poli Iași. „Lanterna Roșie” a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a întărit în ultima perioadă atât în ceea ce privește jucătorii cât și banca tehnică și a devenit un adversar destul de redutabil.

Așa crede și antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu:

”Întâlnim o echipă întărită considerabil în ultima perioadă și care evoluează în fața unei săli entuziaste. De asemenea, se va juca pe o suprafață nouă, unde ieșenii au obținut deja o victorie. Va fi un meci foarte greu, mai ales că vine după un asemenea drum lung”, a spus Costescu, potrivit site-ului oficial al formației.

În ultimul meci pe teren propriu, Poli Iași a reușit o victorie remarcabilă în fața lui Phoenix Galați, scor 99-91, în prima partidă disputată pe noul parchet din Sala Sporturilor din Iași.

De partea cealaltă și BC SCM Timișoara vine după un turneu remarcabil în Cupa României, unde a învins după triple overtime pe CSU Sibiu și a lăsat o prestație solidă în fața campioanei U-BT Cluj-Napoca.

După deplasarea la Sfântu Gheorghe, timișorenii au avut acum de suportat încă o călătorie lungă cu autocarul, după ce cursa internă Timișoara-Iași a fost anulată. (mai multe detalii AICI)

Partida dintre Poli Iași și BC SCM Timișoara se va juca astăzi, 22 februarie, de la ora 19:00.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!