Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Vrem să câștigăm cu Sibiul, o competitoare de nivel înalt”

Eduard Popa

Eduard Popa
25.04.2018

tudor costescu timisoara sibiu

BC SCM Timișoara va întâlni CSU Sibiu în penultima rundă a Top 6 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre dorința de a câștiga partida cu liderul CSU Sibiu. De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre faptul că are trei jucători care ar putea să lipsească în duelul cu Sibiul: 

”Mai avem șanse la locul al patrulea și de aceea vrem să câștigăm partida cu CSU. Ne dorim succesul și pentru că Sibiul este ocupanta locului întâi și o competitoare de nivel înalt. De asemenea, ne dorim să avem constanță, să evoluăm bine de-a lungul celor 40 de minute. Din păcate, există câteva probleme medicale la Diaz, Mijajlovic și Burgess, dar încercăm să le rezolvăm până la ora meciului” 

BC SCM Timișoara - CSU Sibiu se joacă astăzi, de la ora 19:30. Partida va fi transmisă în direct, pe FRB TV.

*foto: facebook BC SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!