Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu, eliminat la meciul cu U-BT Cluj

Eduard Popa

Eduard Popa
23.03.2018

Derby încins la Horia Demian între U-BT Cluj şi BC SCM Timişoara, între echipele de pe locul 2 şi 3 din LNBM.

La scorul de 79-78 pentru gazde, cu 4:31 rămas de jucat, Tudor Costescu a fost eliminat după ce a protestat o decizie a arbitrului principal, Marius Ciulin. Acesta trecuse peste decizia arbitrului Laurenţiu Grigoraş, care arătase fault pentru Timişoara. Astfel, Ciulin a decis să acorde o abatere de 24 de secunde, în favoarea lui U-BT Cluj.

După mai multe proteste, Tudor Costescu a fost sancţionat cu două faulturi tehnice, al doilea descalificatoriu, şi a fost trimis la vestiare. Cele trei libere au fost transformate de Andrei Calnicenco.

Revenim cu detalii la sfârşitul meciului

*foto: zerofotbal.ro

15 comentarii la aceasta stire:
  • Oancea :

    !!!!
    Fault clar, cu doua secunde inainte de terminarea atacului. Ciulin a facut ce i s-a ordonat :)

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      Asa.i cand frustrarea ti.o ia inaintea gandirii!
      Uita-te la reluarea meciului, tocmai s-a difuzat pe Digi4, si o sa vezi cu cata gratie bati campii. Dar, sunt convins ca ai vazut reluarile pe care se observa FARA DUBII ca intai s.a terminat atacul si apoi a fost faultul. Si totusi, furi curent doar pentru ca esti un frustrat si.ti dai seama ca U e prea tare, asa ca te caci pe tine sa mai stirbesti din victorie! De faultul in atac din sfertul 4, cand Barro a fost trantit la pamant, nu spui nimic, frustratule?

      cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    • Oancea:

      Carlos Santana...
      In primul rand,sa stii ca nu sunt un sustinator al Timisoarei, in al doilea rand, puteai sa porti o discutie in contradictoriu (cel putin sper ca puteai) si fara sa jignesti, doar aducand argumente. Mai erau doua secunde pe ceas cand Grigoras a fluierat faultul.

      cu 6 ani în urmă (25.03.2018)
    Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Hai ma
    Costescu a fost prost ,nu trebuia să facă atât scandal că nu mai erau 20 de sec mai erau 5 minute și 1 pct diferența nu era așa mare problema că nu o fluierat un fault...

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018) Raspunde
  • Oancea :

    nu e chiar asa...
    Cand esti tocat sistematic de 7 minute... iti mai iesit din fire...

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      Daca n.ai fi consecvent, n.ai fi asa prost!
      Cand a fost tocata Timisoara 7 minute in continuu? Nu vezi cat esti de penibil? Tu, cand ai schimbat canalele, n.ai observat ca la televizor nu mai e fotbal, ci baschet?

      cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Totul pt BT! Doar nu pierde FRB un sponsor atât de puternic. Si la fete a fost trimis Lolo comisar, nu sunt lăsate lucrurile la voia întâmplării. Se mută, ușor-usor, toată sleahta din spatele Asehoților în tabăra care are mai mulți bani. Si Costescu a exagerat, la experienta lui e nepermis, da' când ești tocat sistematic e greu să te controlezi. Sper doar să nu se nege evidenta iar băieții cu fluier să bage un relax de câteva etape. Da' cu un comisar precum Marinescu prevăd niște note frumoase.

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    iar veniti cu prostii
    nascute din imaginatia voasta.
    Arbitrii au facut praf meciul pt ca ei sunt praf in ale arbitrajului. Si eu consider ca a fost o masura exagerata eliminarea lui Costescu cu atat mai mult cu cat dintre toti antrenorii din LNBM mie imi pare cel mai gentleman. O decizie absolut tampita. Dar hai sa lasam aberatiile va rog.

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018)
    • Oancea:

      Nu stiu...
      ... cum s-a vazut din sala, dar la Tv din minutul 28 pana la minutul 35 toate deciziile au fost pro Cluj.

      cu 6 ani în urmă (23.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce bine ar fi
      sa avem o emisiune de analiza a etapei la baschet si un Ion Craciunescu pt fazele de arbitraj controversate 😉
      Ne am mai lamuri si noi, s ar mai diminua si suspiciunile.

      cu 6 ani în urmă (23.03.2018)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Decizii
      Și au fost decizii.... discutabile? Sau te referi la abaterea de teren, de 8 sec? Vroiai sa nu se fluiere sau ce?
      Acum, după reluare, care ar fi deciziile alea pro Cluj?

      cu 6 ani în urmă (24.03.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Arbitrii
    Un meci stricat de arbitrii care au reușit să enerveze pe toată lumea. Cand lasau jocul liber, cand fluierau fiecare atingere.... si asa normal fiecare echipa are faze de reprosat.

    Nu am inteles de ce s-a dat primul tehnic la Costescu (poate tinand cont de cel dat la Sakic de pe banca, sau poate legat de înjurăturile lui Costescu). La fel cum nu am inteles tehnicul dat lui Torok.

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Pro
    Problema cu sigla când o rezolvam? Nu de alta da daca era o alta echipa nu mă deranja,dar Sepsi ?😂

    cu 6 ani în urmă (23.03.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Frustrari mari pe aici, ce sa faci!
    Cand vezi ca U e prea tare ca sa fie batuta in teren, hop apar frustratii care neaparat trebuie sa râgâie ca arbitrii ne.au ajutat. Or fi stiind ei ceva din ograda proprie, cand Timisoara a batut la Steaua, dupa ce era condusa cu 23 de puncte. Aia a fost victorie pe merit?
    Eu m.am saturat de toti pincarii ăștia care, de frustrati ce sunt, vin cu idiotenii despre arbitraj, doar ca sa.si justifice neputinta!
    Mai ales ca acesti penibili au vazut meciul la tv unde, pe reluari, s.a vazut cat se poate de clar ca Ciulin a judecat PERFECT faza. Pivotul timisorean era cu mingea in mana cand s.au aprins becurile rosii si abia apoi a aruncat mingea si a fost faultul! Nu sunt fan Ciulin, dar la faza asta a fost impecabil! Iar frustratii, la tv uitandu.se si vazand si ei asta, tot bat campii pe aici despre arbitraj! La fotbal cu voi, penibililor!

    cu 6 ani în urmă (24.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!