Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe, în echipa de seniori a lui U-BT

Paul Olar

Paul Olar
20.07.2015

U-Banca Transilvania l-a adăugat în lotul echipei de seniori pe Tudor Gheorghe. Baschetbalistul, născut în anul 1997, și-a încheiat junioratul la clubul de pe malul Someșului.

Gheorghe activează pe postul de fundaș și a făcut primii pași în baschet alături de CSU Brașov. Ulterior, în anul 2014, jucătorul a sosit la Cluj-Napoca, evoluând sub comanda antrenorilor Răzvan Cenean sau Horia Pascu.

De notat faptul că Tudor a fost un component de bază al lui U-Mobitelco la U18, acolo unde transilvănenii au disputat finala campionatului. Totuși, conducătorul de joc brașovean a ratat turneul final din cauza unei accidentări la mână.

Gheorghe devine, așadar, al doilea sportiv născut în anul 1997 care va fi la dispoziția lui Marcel Țenter. Primul este deja cunoscutul Nandor Kuti.

*Sursa: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!