Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Vor fi meciuri foarte grele”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
24.04.2014

Într-un interviu apărut pe site-ul oficial al clubului BC Mureș, căpitanul echipei, Tudor Jucan a prefațat primul tur al playoffului, în care echipa sa va avea de înfruntat formația piteșteană.

Nu trebuie să uităm că piteştenii ne-au bătut şi la noi acasă şi la ei în sezonul regulat. Vor fi meciuri foarte grele, dar eu zic că asta este un lucru bun. Noi vom da 100% şi sper să învingem. Vineri trebuie să jucăm la maxim, iar după partida de sâmbătă sperăm să avem 2-0 la general.  

Întrebat care ar putea fi cheia întâlnirilor cu Pitești, Jucan a spus:

În primul rând apărarea bună şi atenţia la recuperări şi trebuie să avem grijă şi cu mingile pierdute, deoarece cu asta am avut probleme mari la meciul pierdut acasă cu piteştenii. Dacă eliminăm aceste greşeli putem câştiga fără probleme. Piteştiul joacă ca o echipă, fiecare jucător îşi ştie rolul. Împotriva noastră au fost mai buni în apărare şi la recuperări.  

Printre avantajele pe care le are BC Mureș în momentul de față, Jucan a menționat forma bună în care se află lotul, și importanța publicului din „Junglă”.

Am reuşit să recuperăm toţi jucătorii, inclusiv Ciric începe să-şi atingă potenţialul maxim, aşteptăm cu încredere meciurile.

Aportul publicului poate fi enorm - Dacă se umple "Jungla" şi toată lumea "sare", cred că ajutorul lor poate ajunge şi la 50%. Am arătat şi în campionat că publicul ne poate împinge enorm din spate. Putem reveni de la aproape orice diferenţă. Am arătat în campionat cum putem reveni de la -15 puncte, dacă avem publicul în spate. Sperăm să fie cât mai multă lume fiindcă avem nevoie de suporterii noştrii minunaţi.

BC Mureș și BCM U Pitești se vor lupta pentru un loc în semifinale, primele două meciuri urmând să se desfășoare vineri și sâmbătă la Tîrgu Mureș.

sursa: bcmures.com

foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!