Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Vrem să revenim la jocul nostru, care o să fie din ce în ce mai bun până la sfâritul Play-Off-ului”

Paul Olar

Paul Olar
16.01.2016

U-Banca Transilvania își măsoară forțele astăzi cu Steaua CSM EximBank, într-o încleștare programată la ora 20:00.
Prezent la conferința de presă premergătoare întâlnirii, Tudor Jucan a vorbit la superlativ despre adversarii săi. Căpitanul ardelenilor știe punctele tari ale bucureștenilor, răspunzând la întrebările jurnaliștilor.

Tudor, cum vezi duelul cu Steaua?

Ne așteaptă un meci dificil. Steaua este o echipă cu un apetit ofensiv. Ei domină adesea la recuperări, în special la cele ofensive, așa că acolo trebuie să îi oprim. Încet, încet, noi vrem să revenim la jocul nostru care, zic eu, o să fie din ce în ce mai bun până la sfârșitul Play-Off-ului.

Foarte rar se întâmplă ca la U-BT să existe marcatori constanți. Cum îți explici acest lucru?

Asta înseamnă să ai o echipă. Într-o zi îi vine rândul lui Kyndall sau lui Adamovic. Noi trebuie să jucăm pe baschetbalistul ce se simte cel mai bine. Spre exemplu, nu vreau să supăr pe cei de la Mediaș, dar au cel mai bun scorer din țară, iar poziția lor este acolo unde este.

Ți se pare Steaua o echipă mai slabă din punct de vedere al valorii față de luna octombrie, când participa în EuroCup?

Nu știu ce să spun. Jucătorii care au fost și-au găsit treaba, dar au primit alte echipe mai valoroase. Jucătorii ce au venit își vor face însă treaba, mai ales că au un antrenor nou, ce trebuie impresionat de la meci la meci.

*Foto - Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!