Stiri

Turcia - Ergin Ataman și-a prelungit contractul cu Galatasaray Istanbul

Paul Olar

Paul Olar
01.07.2015

Galatasaray Istanbul a rezolvat problema antrenorului în vederea următoarelor sezoane. Astfel, turcii au anunțat oficial faptul că Ergin Ataman continuă la cârma echipei până în anul 2018.

Născut pe 7 ianuarie 1966, Ataman este considerat unul dintre cei mai valoroși antrenori din Țara Semilunei. Acesta conduce și naționala Turciei, alături de care a participat la Campionatul Mondial din Turcia.

La nivel de club, Ataman a mai colaborat cu formații precum Turk Telekom, Efes Pilsen, Montepashi Siena, Ulkespor sau Beșiktaș Istanbul. De-a lungul carierei, tehnicianul a pus mâna pe trei titluri de campion ale Turciei, patru Cupe, respectiv cinci Cupe ale Președintelui.

Totodată, pe plan internațional, Ataman a condus-o pe Beșiktaș Istanbul spre câștigarea EuroChallenge. Performanța se întâmpla în anul 2012, cu ocazia Final Four-ului desfășurat la Debrecen.

Galatasaray Istanbul va participa în viitorul sezon de EuroCup, la fel ca și reprezentanta României, Steaua CSM EximBank București. 

*Foto: www.haberkita.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!