Stiri

Turcia - Sofoklis Schortsanitis trece la Galatasaray

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2015

Galatasaray a obținut semnătura lui Sofoklis Schortsanitis. Pivotul în vârstă de 30 de ani a evoluat în ultimele două sezoane la Maccabi Tel Aviv, echipă alături de care a cucerit Euroliga masculină în sezonul 2013/2014.

În stagiunea precedentă în Israel, „Sofo” a bifat 23 de partide cu medii statistice de 7.8 puncte și 2.6 recuperări. În Euroligă, gigantul grec a jucat în 26 de meciuri cu cifre de 6.7 puncte și 2.3 recuperări pe meci.

De-a lungul carierei Sofoklis Schortsanitis a jucat în Grecia la Iraklis, Aris, Olympiacos și Panathinaikos, în Italia la Pallacanestro Cantu și în Israel la Maccabi Tel Aviv. Pivotul grec este de 3 ori campion al Israelului, campion al Greciei și campion în Euroligă.

Sofoklis Schortsanitis a fost draftat în NBA în anul 2003 cu opțiunea a 34-a de către Los Angeles Clippers însă nu a ajuns să evolueze nicio secundă în liga profesionistă nord-americană.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!