Stiri Juniori U17 Masculin

Turneu final U15M. Premiile speciale

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.04.2014

În afara medaliilor şi premiilor pentru cele mai bune echipe din categoria U15 masculin, s-au acordat următoarele premii speciale la sfârşitul turneului final de la Bucureşti:

Echipa turneului:

1. Lucas Tohatan – BC Olimpic Baia Mare
2. Luke Atkins – CS 4Sports Bucureşti
3. Dragoş Diculescu – ACS Dan Dacian Bucureşti
4. Daniel Ioniţă – BC Laguna Bucureşti
5. Ştefan Bîrloveanu – CN Aurel Vlaicu Bucureşti

Coşgeterul turneului: Lucas Tohatan – BC Olimpic Baia Mare - El a înscris un total de 118 puncte în cele 5 meciuri jucate la turneul final.
Cel mai de perspectivă jucător: Daniel Ioniţă – BC Laguna Bucureşti - Jucătorul a acumulat un total de 120 de puncte de eficienţă în cele 5 partide.
Cel mai bun apărător : Ştefan Bîrloveanu – CN Aurel Vlaicu Bucureşti
MVP-ul turneului: Dragoş Diculescu – ACS Dan Dacian Bucureşti. El a reuşit medii de 14,2 puncte, 9,8 recuperări şi eficienţă de 29 pe meci.

Rezultatele ultimei zile şi clasamentul final

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!