Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Turneu old boys la Târgu Mureș, în memoria lui Cornel Lungu

Eduard Popa

Eduard Popa
07.06.2019

Turneu old boys la Târgu Mureș, în memoria lui Cornel Lungu

cornel lungu turneu memorial

Sâmbătă, 8 iunie, se va desfășura la Târgu Mureș ediția inaugural a Memorialului Cornel Lungu. Evenimentul se joacă la o distanță de aproximativ patru luni de la trecerea în neființă a fostului om de baschet.

Turneul este unul rezervat echipelor de old-boys, iar la startu vor participa echipe alcătuite din foști jucători de baschet, apropiați ai lui Lungu, din Cluj-Napoca, Satu Mare, Oradea și Târgu Mureș.

Cei care vor participa la acest turneu vor efectua și o vizită la locul de veci ai lui Cornel Lungu, cel care ar fi împlinit pe 5 iunie 62 de ani.

Cornel Lungu s-a stins din viață pe 2 februarie, anul current. El a condus acum defuncta BC Mureș Târgu Mureș în ultimul deceniu, timp în care mureșenii au adunat 3 finale de LNBM și două finale ale Cupei României, ambele pierdute. Lungu și-a dat demisia din funcția de președinte a BC Mureș la 2 martie 2017, dar a continuat în cadrul clubului ca vicepreședinte.

Programul turneului este următorul:

cornel lungu turneu memorial

Partidele se vor disputa în sala de sport de la UMF Târgu Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!