Stiri Juniori U20 Masculin

Turneu semifinal Liga a II-a, seria I (Piteşti)

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
14.03.2013




BC Timişoara CSU Ploieşti CS Farul Constanţa BCM U Piteşti

 

Turneul Seriei I din faza semifinală a Ligii a II-a de Baschet masculin va fi organizat la Piteşti. Cele patru echipe care fac parte din această serie sunt BC Timişoara, CSU Ploieşti, CS Farul Constanţa și BCM U Piteşti.

BC Timişoara s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a terminat grupa de calificare pe prima poziţie. Depăşiţi într-o singură partidă din grupă, bănăţenii s-au clasat pe prima poziţie, în faţa celor de la CSM Oradea, BC Timba Timişoara şi U Mobitelco Cluj-Napoca. Formaţia din Banat este una dintre favoritele seriei.

CSU Ploieşti este una dintre cele două echipe ce s-au calificat la turneul semifinal al competiţiei terminând neînvinse grupa de calificare. Prahovenii au trecut pe rând de LPS Focşani şi CN Aurel Vlaicu Bucureşti şi au terminat fără mari probleme pe prima poziţie Grupa B. Echipa antrenată de Sorin Hartman este cealaltă favorită la faza finală.

CS Farul Constanţa este una dintre cele două echipe care s-au calificat în această fază după ce au terminat pe poziţia a treia în grupa lor. Depăşită de CS Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti, Farul a reuşit să se claseze în faţa celor de la Flash Bucureşti şi CSŞ Giurgiu.

BCM U Piteşti, gazda turneului, se poate bate de la egal la egal cu cei de la BC Timişoara şi CSU Ploieşti. Deţinătorii trofeului nu mai sunt în aceeaşi formulă ca anul trecut, sezonul acesta Vladimir Mihai şi Georgian Păun despărţindu-se de echipa antrenată de Narcis Şufariu, iar Alexandru Neguţ terminând junioratul. Argeşenii au terminat pe locul al doilea în grupa D, la 3 puncte în spatele liderului SCM Craiova.

Iată programul turneului:

Vineri, 15 martie

13.00 BC Farul Constanţa - BC Timişoara

15.00 CSU Ploieşti - BCM U Piteşti

Sâmbătă, 16 martie

13.00 BCM U Piteşti - BC Farul Constanţa

15.00 BC Timişoara - CSU Ploieşti

Duminică, 17 martie

09.30 BC Farul Constanţa - CSU Ploieşti

11.00 BCM U Piteşti - BC Timişoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!