Stiri Juniori U20 Masculin

Turneu semifinal Liga a II-a, seria III (Craiova)

Noémi Csiki

Noémi Csiki
14.03.2013

 
CSM LPS Bihorul Oradea  SCM Craiova CS Rapid București  CSU Atlassib Sibiu

În sfârșitul de săptămână dinaintea Meciului Stelelor, Craiova găzduiește turneul semifinal al seriei a III-a din campionatul rezervat jucătorilor sub 23 de ani. Cele patru echipe care participă la acest turneu sunt: CSM LPS Bihorul Oradea, SCM Craiova, ACS Rapid București și CSU Atlassib Sibiu.

CSM LPS Bihorul Oradea vine de pe locul doi din grupa C, câștigată de BC Timișoara. Din lotul orădenilor fac parte jucători ca Bogdan Țîbârnă și Andrei Ciordaș (ultimul, convocat și la „Meciul Speranțelor”).

SCM Craiova este câștigătoarea grupei D din faza preliminară. Din echipa gazdelor acestui turneu, Cătălin Petrișor va participa la „Meciul Speranțelor”. În afară de el, și Cristian Corneanu face parte din lotul echipei craiovene din Liga Națională.

CS Rapid, unul din puținele cluburi care s-au înscris în Liga a II-a fără a avea echipă în LNBM, vine de pe locul doi din grupa A, câștigată de Dinamo. O mare parte a lotului rapidist coincide cu lotul echipei din Liga I.

CSU Atlassib Sibiu a câștigat grupa E, în care cel mai serios adversar a fost BC Mureș. Vlad Tincu și Barîș Aktaș au fost selecționați pentru „Meciul Speranțelor”. Pe lângă ei, îl mai putem aminti pe Norbert Pascu între jucătorii-cheie ai echipei.

Programul turneului:

Vineri, 15 martie

16.00  SCM Craiova - CS Rapid București

18.00 LPS Bihorul Oradea - CSU Atlassib Sibiu  

Sâmbătă, 16 martie

16.00  CS Rapid București - LPS Bihorul Oradea

18.00 CSU Atlassib Sibiu -  SCM Craiova

Duminică, 17 martie

10.00 LPS Bihorul Oradea - SCM Craiova 

12.00 CS Rapid București - CSU Atlassib Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii