Stiri Cupa României Feminin

Turneul Final al Cupei României la feminin va avea loc la Sfântu Gheorghe

Valentin Todea

Valentin Todea
10.01.2017

Organizarea Final Eight-ului Cupei României la baschet feminin și a evenimentului All Star Game 2017 a fost atribuit echipei ACS Sepsi SIC, în urma unei ședințe ce a avut loc astăzi la Federația Română de Baschet.  Perioada de desfășurare a celor două întreceri este 8-12 februarie 2017 (miercuri – duminică) la Sala Sporturilor „Kati Szabo”, locația fiind aceeași ca în urmă cu două sezoane.

De asemenea, au fost trase la sorți partidele de pe tabloul principal (sferturile de finală), iar trupa pregătită de Zoran Mikes are parte de un duel puternic încă din această fază, urmând să întâlnească Universitatea Cluj. Iată toate meciurile din prima rundă a turneului final:

1

CS Universitatea Cluj-Napoca

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

08.02.2017

2

Olimpia CSU Brașov

CS Phoenix Galați

09.02.2017

3

ACS BC Sirius Târgu Mureș

CSB Teleorman Alexandria

09.02.2017

4

CS Municipal Târgoviște

CS Municipal Satu Mare

08.02.2017

În prima semifinală se vor întâlni câștigătoarea meciului nr. 1 cu cea a meciului nr. 4, iar în a doua învingătoarea din partida nr. 2 cu cea a partidei nr. 3. Finala competiției va avea loc în 11 februarie, iar ASG-ul se va disputa în 12 februarie.

*Foto: Crow Security 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!