Stiri Liga I Masculin

Turneul final al Ligii I se desfăşoară la Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.05.2014

La sediul Federaţiei Române de Baschet, în cursul zilei de luni, a avut loc licitaţia pentru atribuirea turneului de promovare al Ligii I la baschet masculin. Universitatea Cluj-Napoca a obţinut dreptul de a organiza turneul ce se va desfăşura în perioada 30 mai - 1 iunie la Sala Sporturilor Horia Demian. Clubul de pe Someşul Mic a licitat nu mai puţin de 10.500 RON.

BC PH Miercurea Ciuc, Ştiinţa Bucureşti, CS Rapid Bucureşti şi gazdele Universitatea Cluj-Napoca se vor lupta pentru cele două locuri ce asigură participarea în Liga Naţională de Baschet masculin, ediţia 2014-2015. Se va juca în sistemul fiecare cu fiecare după cum urmează:

Vineri - 30 mai

16:00 - CS Rapid Bucureşti vs. BC PH Miercurea Ciuc

18:00 - Universitatea Cluj-Napoca vs. CSU Ştiinţa Bucureşti

Sâmbătă - 31 mai

16:00 - CSU Ştiinţa Bucureşti vs. CS Rapid Bucureşti

18:00 - BC PH Miercurea Ciuc vs. Universitatea Cluj-Napoca

Duminică - 1 iunie 

19:00 - CS Rapid Bucureşti vs. Universitatea Cluj-Napoca

20:30 - CSU Ştiinşa Bucureşti vs. CS PH Miercurea Ciuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!