Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tyaunna Marshall: „Aș fi dezamăgită ca la o viitoare echipă să nu am fani precum cei din Sfântu Gheorghe"

Paul Olar

Paul Olar
31.03.2016

Bucurie mare în sânul grupării ACS Sepsi SIC, după ce trupa lui Zoran Mikes a făcut eventul, punând mâna atât pe campionat, cât și pe Cupa României.

Pentru a afla cum se desfășoară sărbătoarea în județul Covasna, Total Baschet a stat de vorbă cu Tyaunna Marshall. Americanca a vorbit la superlativ despre tot ce s-a întâmplat la Sfântu Gheorghe și nu explude o revenire în maioul alb-verde.

Tyaunna, un sezon încununat cu succes. Cum vă simțiți?

Suntem cât se poate de fericite. Câștigarea campionatului a fost obiectivul nostru principal încă din luna septembrie, iar ultimele secunde ale meciului, precum și momentul ridicării trofeului au făcut ca toată munca depusă să merite.

Preconizai o finală atât de facilă?

Nu, nu ne-am așteptat la niciun meci ușor în finală. Chiar dacă scorul indică partide adjudecate lejer de către noi, vă asigur că nu a fost așa. Ne-am luptat cu Alba Iulia permanent. Sunt o echipă bună, dar antrenorul nostru s-a asigurat că vom fi pregătite.

Se poate spune că v-ați răzbunat după eșecul din stagiunea anterioară, când ați cedat finala în fața CSM-ului din Târgoviște?

Nu aș spune că este o răzbunare, dar cu siguranță înfrângerea de anul trecut ne-a motivat. Din acel lot au rămas patru jucătoare, care și-au dorit enorm să câștige campionatul acum.

Sesizezi vreo diferență între grupul actual de la Sepsi SIC și cel de anul trecut?

Este greu să compar cele două formații, deoarece ambele au fost fenomenale. De data aceasta, domnul antrenor a pus piesele în locul potrivit să spun așa, pentru a ne ajuta să avem succes pe teren. Ne-am sincronizat din prima zi.

Suporterii impresionează meci de meci...

Fanii noștri sunt extraordinari. Am avut încredere permanentă în ei și am știut că vor fi permanent de partea noastră, indiferent de ce se întâmplă. Ei sunt al șaselea jucător, din prisma energiei pe care o imprimă jocului. Aș fi dezamăgită ca la o viitoare echipă să nu am fani precum cei din Sfântu Gheorghe.

Te-ai gândit ce vei face în sezonul următor?

Nu am niciun plan acum, vreau doar să mă odihnesc. Aștept apoi să vă ce se va întâmpla. Orașul Sfântu Gheorghe, clubul, precum și țara vor fi în sufletul meu.

*Foto: Szigyarto Szabolcs / Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!