Stiri

Tyaunna Marshall, cea mai bună marcatoare după primele două etape din EuroCup

Andreea Vlase

Andreea Vlase
19.10.2017

Tyaunna Marshall conduce în topul marcatoarelor din EuroCup după două etape din faza grupelor. Extrema de la ACS Sepsi SIC a înscris 47 de puncte în primele două partide: 20 la Torun și 27 în meciul de acasă cu Hatay BB. Cu o medie de 23,5 puncte/meci, americanca este pe prima poziție în topul marcatoarelor.

Marshall conduce în acest top, deși este singura din primele șase cu procentaj sub 50% la reușitele din acțiune. Aceasta are o medie de 23,5 aruncări/meci, cu 9 reușite. În timp ce următoarea clasată are medie de 15 aruncări din acțiune.

A doua în acest clasament este Bria Hartley (de la Mersin) cu 22,5 puncte/meci, în timp ce Kirby Burkholder (DVTK) și Danielle Page (AGU Spor) împart poziția a treia cu 20 de puncte/partidă. Claudia Pop (Istanbul Universitesi) este în primele 20, cu o medie de 14,5 puncte/meci. Gabriela Mărginean (AGU Spor) are 11,5 puncte/meci, iar Ancuța Stoenescu (Sepsi) are 10,5 puncte/partidă.

Marshall conduce și la numărul de minute jucate în faza grupelor. Aceasta a lipsit doar 49 de secunde din totalul de 80 de minute pe care le-a disputat Sepsi până acum, fiind integralistă în a doua partidă. Marielle Giroud o urmează cu un total de 76 de minute (37,9/meci). Ancuța Stoenescu este a 12-a în ceea ce privește media de minute, 34,4. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!