Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Tyaunna Marshall, din nou decisivă pentru Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.04.2017

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a preluat conducerea în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, 2-1 la general, după ce Universitatea Cluj a condus cu 1-0, câștigând primul joc al seriei de la Sfântu Gheorghe. Primul joc din „Horia Demian”, al 3-lea al seriei, a fost adjudecat de Sepsi cu 72-68

În ambele victorii ale covăsnencelor în această finală, principala armă a tehnicianului Zoran Mikes a fost americanca Tyaunna Marshall. Sportiva de peste ocean a dus greul echipei sale, având prestații solide și cifre pe măsură în ambele dispute. Dacă în meciul 2 de la Sfântu Gheorghe, aceasta a terminat cu 27 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții, 2 capace, o singură minge pierdută și 26 de unități în dreptul productivității, fiind cea mai bună jucătoare a meciului, în meci de la Cluj a strălucit din nou, fiind de departe cea mai bună jucătoare a echipei. 

Zoran Mikes a folosit-o pe Tyaunna preț de 28 de minute în confruntarea de miercuri seară, timp în care sportiva și-a trecut în cont 26 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții, 4 mingi pierdute și 20 la eficiență. În ceea ce privește procentajele, Marshall a terminat partida cu 64% (9/14) la aruncările de 2 puncte, 25% (1/4) la cele de 3 puncte și 63% (5/8) la aruncările libere. 

Desigur, Tyaunna Marshall nu reușea această performanță fără ajutorul colegelor, iar lui Sepsi îi era foarte greu dacă doar Tyaunna se ridica la nivelul confruntării. Zoran Mikes și staff-ul său s-au bazat de asemenea pe punctele marcate de Janeesha Jeffery 10, Annemarie Părău 10, Amanda Thompson 8, Chalysa Janee Shegog 6, Chandra Harris 5, Ancuța Stoenescu 5 și Tunde Killin 2. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    FELICITARI INTREGII ECHIPE.ESTE ADEVARAT CA TYAUNNA MARSHALL A FOST CEA MAI BUNA DE PE TEREN,SI CRED CA ESTE CEA MAI COMPLEXA JUCATOARE DIN ROMANIA!!ESTE CEREBRALA, TEHNIC SI TACTIC DOTAT LA MAXIM, CU UN FIZIC BUN SI PSIHIC ECHILIBRAT!BRAVO FETELOR !VA URAM SUCCES DISEARA SI UN ARBITRAJ CORECT !

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    Ooooo!
    E vorba de o " Ea"?

    cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi:

      SEPSI SIC CAMPIOANA
      DA,este vorba de ea...noi avem sportive si jucam baschet,voi faceti modeling....ha..ha..ha

      cu 6 ani în urmă (27.04.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      El
      Sigur e ea? Sigur nu o cheama Testosteraunna Marshall?

      cu 6 ani în urmă (28.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!