Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tyler Laser aduce o nouă victorie pe teren propriu pentru BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.04.2018

BC CSU Sibiu își continuă parcursul perfect de pe teren propriu. Liderul din Liga Națională de Baschet Masculin a avut parte de o partidă dificilă cu BCM U Pitești. Oaspeții au început mult mai bine meciul, însă ușor,ușor elevii lui Dan Fleșeriu au revenit, iar în repriza secundă și-au clădit un avnataj de 21 de puncte. Piteștenii nu au cedat și au revenit pe tabelă. Victoria pentru echipa gazdă a fost adusă de Tyler Laser cel care a marcat 11 puncte la rând pentru echipa sa, care avea să se impună la final cu scorul de 84-77.

Tyler Laser și-a început reprezentația la scorul de 71-71. Americanul a marcat două coșuri de 3 puncte, un coș de 2 puncte și a completat și un three-point-play. În acest interval scorul a ajuns la 82-77, iar până la final doar Kinnard a mai marcat o dată și a stabilit scorul final.

Tyler Laser a totalizat 21 de puncte, 4 pase decisive, o recuperare și o intercepție, fără posesie pierdută. Fundașul a marcat 4/6 de la 2 puncte, 4/9 de la 3 puncte și 1/1 de la linia de libere. După această performanță, Tyler Laser a acumulat un index al eficienței de 20 unități.

Marcel Davis a venit la rândul său cu un aport important de pe bancă. El a reușit 15 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții. Au mai contribuit: Cooper cu 14 puncte, iar Williams și Pratt au marcat fiecare câte 10 puncte.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!