Stiri

Tyreke Evans, suspendat doi ani din NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
18.05.2019

tyreke evans suspendat

Jucătorul celor de Indiana Pacers, fostul Rookie of the Year Tyreke Evans, va fi suspendat cel puțin doi ani din NBA după ce a încălcat prevederile anti-drog ale ligii.

Într-un comunicat emis de NBA, liga profesionistă nord-americană a anunțat că Evans va putea să aplice să revină în cea mai importantă competiție de baschet din lume abia peste 2 ani. Din cauza politicilor de confidențialitate, liga nu a putut să explice care au fost motivele pentru care jucătorul a fost suspendat. De asemenea, și cei de la Indiana Pacers au refuzat să comenteze pe seama acestui subiect și au susținut că îi vor tot sprijinul lui Tyreke Evans.

Tyreke Evans a fost draftat cu opțiunea a patra în 2009 de către Sacramento Kings. El a fost desemnat debutantul anului, după ce a adunat un sezon cu 20,1 puncte, 5,8 pase decisive și 5,3 recuperări, devenind al patrulea jucător din istorie care reușește 20 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive în primul sezon, după Oscar Robertson, Michael Jordan și LeBron James. Luka Doncic, debutantul anului din acest sezon, a intrat și el în această categorie.

Primul sezon avea să se dovedească și cel mai bun pentru Tyreke, care din cauza accidentărilor nu a reușit să se mai ridice la acel nivel. Totuși, în stagiunea precedentă, el a jucat pentru Memphis Grizzlies, acolo unde a adunat medii de 19,4 puncte, 5,2 pase decisive și 5,2 recuperări. A fost adus de Indiana Pacers în această vară, unde a avut un rol important de pe bancă, în special după accidentarea lui Victor Oladipo.

În total, Tyreke Evans a strâns 594 de meciuri în NBA, cu medii de 15,7 puncte, 4,8 pase decisive și 4,6 recuperări. El are în acest moment 29 de ani.

*foto: Sports Illustrated

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!