Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT, înfrântă în ultimul amical din Serbia

Paul Olar

Paul Olar
29.08.2016

U-Banca Transilvania a încheiat turneul amical din Serbia cu o înfrângere. Gruparea antrenată de Mihai Silvăşan a fost învinsă duminică seara de către Mega Leks, scor 97-91.

Partida s-a disputat în sala FMP Arena din Belgrad, iar Max Pustozvonov a fost cel mai bun jucător al clujenilor. Extrema a totalizat 20 de puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă. Aleksandar Rasic a contabilizat 15 puncte, 3 pase decisive şi 3 recuperări. Kyndall Dykes a strâns 14 puncte, 5 pase decisive şi o recuperare.

U-BT a disputat trei jocuri de verificare în Serbia. În primul meci, Jucan şi compania au trecut de Dynamic Belgrad, scor 77-64. Ulterior, U-BT a încheiat la egalitate un meci cu Partizan Belgrad.

Transilvănenii vor reveni în ţară, urmând să dispute şi un turneu pe teren propriu.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!