Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT întoarce scorul și învinge Sibiul pe final de partidă

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.10.2016

Condusă aproape toată partida de CSU Sibiu, U-BT Cluj Napoca a întors scorul în ultimele minute de joc și și-a adjudecat victoria, la fel cum a procedat și în meciul disputat zilele trecute în FIBA Europe Cup. Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au fost conduși și cu 9 puncte diferență de sibieni, dar și-au revenit pe finalul partidei, câștigând cu 87-84.

Partida din Sala Transilvania s-a jucat cu casa închisă, suporterii sibieni venind în număr mare să-și susțină favoriții. Din sală nu au lipsit nici fanii lui U-BT, care au sărbătorit a doua victorie a echipei lor în această săptămână.  

Atmosfera incredibilă creată de suporterii sibieni s-a simțit în jocul baschetbaliștilor lui Dan Fleșeriu, care au abordat partida cu U-BT cu maximum de siguranță. Clujenii au deschis scorul prin Pustozvonov, însă Igor Mijajlovic a dat replica imediat, trimițând mingea în coș de dincolo de semicerc. Cooper a repetat și el izbânda, pentru 6-2. Sibienii s-au distanțat și la 6 puncte, dar clujenii au reușit să țină pasul, primul act terminându-se cu scorul de 27-26 în favoarea gazdelor.

CSU Sibiu s-a menținut în avantaj și pe parcursul sfertului doi, pe care l-a câștigat cu 19-15. În minutul 27, Kevin Hardy a oferit cel mai spectaculos moment al serii, reușind un alley-oop de senzație. Sibienii au continuat jocul bun și după pauza mare, mărind ecartul la 9 lungimi: 66-57.

Ultima secvență le-a aparținut însă clujenilor, care au fost mult mai ofensivi și au reușit să marcheze cu 9 puncte mai mult decât sibienii. Galben-albaștrilor le-a lipsit luciditatea în ultima parte a partidei, iar clujenii au profitat de greșelile făcute de jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu și au trecut la conducere. Deși a fost în avantaj pe tabela de marcaj mai bine de 35 de minute, CSU Sibiu a pierdut la o diferență de 3 puncte: 84-87.  

Principalul realizator al lui U-BT a fost Kyndall Dykes, care a terminat partida cu 23 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție.

În tabăra adversă s-a remarcat Marcel Davis, care a totalizat 24 de puncte, 5 recuperări și 7 pase decisive.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

95 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    pacat
    Greu de digerat aceasta înfrîngere, cu atît mai mult cu cit ea vine pe greselile noastre. Felicit Clujul pt victorie, campionatul se joacă" ,capul sus".Speram sa învățăm din aceasta înfrîngere, iar in meciurile ce vor urma vom dă dovada de mai multa tenacitate! HAI CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Am vrut sa zic ceva dar, am zis ca ii mai bine sa ma abtin.... nu de alta dar de unde nu ii nu ai ce sa ceri! Nu voi zice nimic pentru ca stiu ca sunt si juniori care citesc aici si asta chiar daca celor de la sibiu nu le-a pasat de ce vor invata ei din grandioasele scandari!

    fair play

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      scandari
      @arm, parca ai fi din Caragiale... :) lansezi cate una, faci lumea curioasa, dupa care taie-ma, omoara-ma, dar nu zic. Pai ce s-a scandat? macar JCN a detaliat cat de cat. Ce putea sa se strige atat de grav? daca nu poti reproduce, sugereaza macar ;)

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Ce fel de examene sunt? scrise si orale, no apoi scris n-o fo`

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      :)
      :))))))))))))))))))))) Adica niste scandari precum ale noastre cand o sala intreaga (3000 de oameni) canta... UE Burlacu, UE Burlacu, UE Bur-la-cu-le :) In meciul cand le-am sufalt asehotilor titlul. Oare la noi a fost civilizat? :) hai sa nu facem un capat de tara din asta

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Daca vorbim de burlacu trebuie sa mentionam ca e foarte civilizat sa strigi asa ceva.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      :)
      :)))))))))))))

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Final !!!
    Draga Pepe , imi este dor de tine. Se clar ca plecarea lui Pepe este o mare pierdere pentru echipa. Am cazut in sfertul 4.
    Dan Fleseriu a ramas fara solutii , a intrat in ceata in ultimul sfert. Acele schimbari intre cei 2 pivoti au bulversat tot sistemul.
    Cand mai sunt 20 de secunde , si ai un minus 2 pe tabela indubitabil si indiscutabil faci fault direct.
    Fleseriu nu a gestionat bine meciul pe final. E drept...nici banca nu la ajutat.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Urat
    Daca nu zici tu lasa ca zic eu. Astazi pe finalul meciului mi-a fost rusine sa mai stau in tribuna aia.Torok a avut o intrare extrem de urata la Igor si sincer daca era trimis la vestiare nu ma miram. Oricum e treaba arbitrilor sa sanctioneze sau nu astfel de faze nu a altora. Din pacate atunci cand incep niste idioti sa injure si sa scandeze tot felul de mizerii se iau si copiii (hai sa ii numesc asa si pe cei mai tineri ) dupa ei si uite asa marea majoritate a tribunei injura. Nu exista scuze pentru asa ceva, pr si simplu niste mizerii ce nu isi au rostul mai ales intr-o sala de baschet.
    Ii felicit pe baieti pentru meciul facut, in prima parte mi Davis a facut ce a vrut cu Dykes si in atac si in aparare dar era clar ca nu va tine mult schema asta. Missmatch clar la Moldoveanu si Hardy, dar din fericire a vazut si Fleseriu acest lucru in startul meciului. Tot din pacate cred ca antrenorul nostru a gresit pe finalul meciului si sincer nu aveam voie sa pierdem acest joc Cand conduci de la un capat la altul un meci cu o echipa net superioara e frustrant sa pierzi de maniera asta dar mergem mai departe. Felicitari pentru victorie.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      In teren echipa voastra arata bine si cred ca sezonul acesta o sa fie cel mai spectaculos de pana acuma!

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      hmm
      A strigat triuna pe final dar nu facem subiectul principal din asta. A fost si frustrare, probabil. Se mai intampla. Sa nu ignoram un mci inreg pentru cateva secunde. Nu cred ca a fost un minut. Cat despre faultul lui Torok... L-am tot cautat dar nu l-am gasit. Poate nici nu a fost Torok.
      Spetcolul, in schimb, a fost excelent

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca teooo:

      Fault
      Mai erau 2:10 min din sfertul 3

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      am vazut
      Da... a fost o intrare mai tare, dar nici macar antisportiv nu poti fluiera. Sa fin seriosi. Asta cu eliminare definitive... e alta exagerare. In faza imediat anterioara, cand Torok facuse recuperare defensive, a luat un cot in nas. Se vede clar. Cred ca aia a fost plata. Dar nici vorba de duritate extrema

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      absolut
      o intrare mai tare ce aproape l-a facut ko. Vezi ca e inregistrarea meciului pe FB si acolo ai reluarea cu intrarea aia extrem de urata .Probabil ca si-a pierdut si el luciditatea pentru ca nu l-am vazut in alte meciuri sa faca asemenea gesturi dar asta nu scuza ce a facut.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      @JCN, te rog :)
      sa fim seriosi... Daca vorbim de faultul facut la finalul sfertului 3, cu 2,15 min inainte de final, acolo, cum bine spunea cineva, e teatru ieftin sarbesc. Nu a dat cu el de pamant sa nu se mai ridice. ti-l amintesti, cu siguranta, pe Cuic in teren. la fel, artist desavarsit. Toata sala, toti arbitrii il stiau. Juca bine teatru, stia sa provoace, iar o data si jucatorii Sibiului I-au cazut in plasa. Doar nu aiurea a fost atatia ani pt voi inamicul public nr. 1 :) Alt sarb, acelasi teatru. A intrat Torok in el, s-a tavalit pe jos dupa care s-a ridicat si a jucat mai departe. pai daca era cu adevarat grogy... :) Dar a obtinut reactive din partea publicului. Probabil ca daca se intampla la noi acasa, cu un jucator al vostru intrand tare reactia era ACEEASI. Fluierat copios. Acuma ca Torok are origini maghiare... ghinion, cum ar zice un primar celebru inainte de a ajunge presedinte. Eu cred ca Torok nu va poarta pica. Sper :)

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Ehh
      Cuic era recunoscut pentru calitatile de actor (cred ca e ceva neam cu Pesic) dar despre Igor nu pot spune acelasi lucru (cel putin deocamdata). Si am si specificat ca nu l-am mai vazut pe Torok avand comportament nesportiv asa ca nu il acuz de nimic, pur si simplu a fost o intrare urata.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Da, numa tov Cuic era dincolo de circ, atata de bun de atunci multi dintre noi nici nu realizam ce jucator aveam. Daca ar mai putea da jos costumul si sa intre U ar fi campioana fara probleme:)). Totusi un jucator cu un joc corect in general, fara lovituri(acuma nu punem cand a verificat ouale lui Smiss vb cuiva) :)))

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    O victorie muncita.
    S-a vazut contributia luit Torok. A fost in mana. Din pacate nu pot sa zic acelasi lucru despre Pustozvonov care parca nu vrea sa bage mingea in cos.

    In ultimii ani am vazut (cred) toate meciurile dintre U si Sibiu, dar cred ca nu au mai fost genul asta de scandari de vreo 5-6 ani..

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      scndari
      dar zi odata ce scandari au fost :)

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Ti-a explicat mai sus.. nu a fost nu stiu ce, dar nu s-a mai intamplat de mult.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Vander:

      ???
      Este vorba despre sloganul bine cunoscut: "Afară cu ungurii din țară!" ???

      cu 7 ani în urmă (26.10.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Derby
    Mare pacat ca meciul nu a fost televizat! Pot doar sa-mi imaginez ce a fost in sala, la Sibiu. Cred ca a fost ditamai spectacolul. De fapt, sunt sigur de asta. Ce a fost pe teren, cred ca a cazut in plan secund. Oricum, asta se putea vedea din textul in direct, ca sa nu spun live text-ul, de pe saitul frbaschet.ro.
    Si ce vad acolo? Cizma Pustozvonov in primul 5, cu minute bune jucate. Eu sper ca la iarna o sa dispara din lot, ca sa nu ajunga sa fie fluierat de cate ori intra in teren.
    Dar si Silva parca e hipnotizat. Probabil crede ca din cizma poti face pantofi de lux. Altfel cum se explica cele 13:21 min cat a jucat. Cu performante uriase: 2 puncte, ZERO recuperari, 1 din 5 de la 2, o din 2 de la 3. FAAABUUULOOOOS!!! Comparativ, Torok, care a jucat fix cu 1:30 min mai mult, are 9 puncte (3 din 4 de la 2, 1 din 1 de la 3) si 7 recuperari. De ce sa-i dai sanse unei cizme in detrimental unor romani? Care pot fi Torok si Juki. Mai ales cand vezi ca Jucan a jucat doar 5 min astazi.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      STREAM
      Pe pg faceebok a CSU SIBIU s-a transmis meciul in direct. Poti sa-l vezi in reluare.

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      :)
      Tnks

      cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @carlos
      mah departe de a zice ca pustozvonov a jucat bine ... dar cum sa-i compari statistic in meciul de azi? unu joaca 5 altu joaca 3 - cu roluri total diferite (chiar nu stiu cu cine-altcineva putea incepe silva) ...

      ps. la +/- amandoi au stat prost (torok -11, pustozvonov -8)

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      :) esti sigur de ce scrii?
      Incredibil ce poti scrie colo. Auziti aici Pustozvonov JOACA. De cand ce face cizma asta in teren se numeste baschet?
      In rest, sunt chestii de strategie. Torok e 4 dar poate juca si 5, pozitiile astea de la 1 la 5 sunt mai mult teoretice. Cum e, cand joci cu o echipa mica si ai aparare agresiva? Fara pozitia 5? Sau cu 3 jucatori mari si 2 scunzi? Dar de cinciul asta ce zici? Adamovic, Rasic, Jucan/Torok, Moldoveanu, Barro? Cum iti suna? Sau cu un jucator nou adus in locul cizmei Pustozvonov cum ar fi? Apropo, Jucan poate juca 3?

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @carlos
      da, jucan poate juca 3 cum si rasic poate juca 1 :) ... da nu-i o pozitie in care sa se simta confortabili.

      o echipa propusa de tine (Adamovic, Rasic, Torok, Moldoveanu, Barro) - sincer imi pare mare si imobila; si inca avem probleme de "spacing".
      o echipa similara (Adamovic, Rasic, Dykes, Moldoveanu, Barro) - ne lasa cu fara prea multe de pe banca;

      Pustzvonov a jucat prost aseara, miercuri (cu peja), sambata trecuta (cu pitesti) - si da, exista multi jucatori mai buni ca el - dar io nu as desfiinta un jucator dupa 4 meciuri :)

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Formula: adamovic - dykes- moldoveanu - torok - barro mi se pare o formula mai buna.
      Torok pe pozitia 4 si moldoveanu pe 3 ca el are si aruncare buna si poate si patrunde. El in Polonia a jucat si pe 3 deci se pote..

      In meciul de ieri, torok a marcat din niste aruncari care in mod normal pustozvonov ar trebui sa le marcheze: aruncari de la semi-distanta si de la 3 puncte.

      E clar ca au trecut numai 4 meciuri, dar ar trebui sa isi dea drumul la joc Pustozvonov.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      cizma Pustozvonov
      Incredibil cum incerci sa justifici prezenta lui Pustozvonov in teren. Cred ca te-a cucerit modul in care ocupa un loc in teren, ca nu pot spune joaca in teren. Dar decat cizma asta, care are niste mii de euro salariu, ce zici de Vlad Corpodean. Adica un clujean, format la echipa asta, nu are luc la U-BT de un cizmar??? Nu era mai bine sa-l fi transferat pe Corpo inapoi la U decat sa umblam dupa cai verzi pe pereti gen Pustozvobov? Asta daca cautam neaparat pe cineva care sa joace 3. Si da, din primul 5 il uitasem pe Dykes. Dar ideea ca solutii sunt destule doar cu bascheti in teren, fara cizme

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Pustozvonov la Pitesti juca foarte bine, chiar il doream in echipa la U, insa acuma imi doresc sa plece cat mai rpd de aici.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai ca si orice shooter, cand nu intra e mort si acuma e o perioada cand nu intra din pacate. Toti au perioade astea, a avut si Silvasa, a avut si Tudor...acuma sa vedem cat ar dura sa isi revina. La pitesti cum te prindea, cum te curenta, acuma e mai greu se pare...e aproape imposibil ca e mai rau de la meci la meci...

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @carlos
      precum ziceam nu mi-a placut deloc cum a jucat pustozvonov in ultimele 4-5 meciuri ... dar imi pare ca clujul are nevoie de un 3 care sa poata sa se apere si s-o zvarle ...

      ->corpodean se apara foarte bine, si in meciul cu pitestiu ne-o puscat 2 cand ne era lumea mai draga, dar pana a-l numi shooter mai e;
      ->jucan la fel (si chiar is impresionat de procentajul lui de anul asta)

      anul trecut dupa primele 5 meciuri il injuram pe pasalic (avuse un meci 0/7 de 3 si unu' 1/10 din spatele semicercului) ... si ca sa vezi ... a terminat sezonul cu 50% de la 3p

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu te supara, da daca aveam minte jucam noi fain fromos cu Dykes pe 3 ca s-o mai jucat asa sezoane intregi si il tineam pe Pasalic si atunci sa vezi cum miscam...cand nu juca Dykes, ne descurcam noi cumva, mai jucam cu 3 mici, mai bla bla. Da cu pasalic acolo altfel se vedea lumea pe pozitionale. Asa atmosfera e ciudata cand dai de 3 doar cateodata:)

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      noroc :-)
      Ca pustozvonov a iesit cu 5 faulturi ca nu mai castigati voi meciul ! A fost praf tot meciul ....

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      :))...Corect!

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    baschet nu fotbal
    Suntem la baschet, nu la fotbal! Daca si aici incepem cu astfel de vorbe si mai ales ca a fost un meci in etapa 5...va dati seama daca meciul asta era o finala unde se ajungea cu scandarile?

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    multumim sibiului
    Multumim fanilor Sibiului care ne-au dat posibititatea sa vedem meciul pe stream. Doar ei si Tg. Mures mai fac asta. Arata interesul lor fata de baschet, motiv pentru care ii respect si ii rog sa continue daca pot. Ar trebui si celelalte echipe sa le urmeze exemplul. Pe de alta parte in acest caz trebuiau sa scrie explicit pe pagina de FB pe care dintre postari este transmisia deoarece intre atatea filme, unii nu au gasit-o si au renuntat. Asa am inteles eu din postarile lor. Oricum au existat 500 de privitori.


    Despre meci: un meci multe cosuri de 3 puncte norocoase. Si victoria mi s-a parut cu sansa, scoasa dintr-o sclipire de-a lui Rasic (U conducea cu 2 puncte si mai era din joc sub 1 minut) care a faultat si jucatorul Sibiului spre norocul Clujului a ratat ambele aruncari. Apararea a fost neglijata peste tot si totusi am vazut niste ratari sub ambele panouri... Torok a dat niste cosuri de la semi foarte pretioase. Ramane la U postul 1 si 5 cu risc din lipsa de inlocuitori eficienti.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Pentru sibieni
    Hai, plimbati ursul!! :)))

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      @TDM
      simpatic comentariu ... era simpatic si ursul :)

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    CSU
    Un meci foarte frumos, cu victoria scăpată din mâini în ultimul sfert. Asta e , Clujul a stat aproape tot meciul, iar pe final valoare individuală superioară a fost decisivă. La noi Popescu si Lalovic si-au arătat astăzi vârstă, Tincu din păcate nu e din filmul ăsta. Cooper si Davis senzaționali, Hardy, ne omoară cu liberele, dar ce poți să îi mai ceri, când în rest e absolut senzațional, de departe cel mai spectaculos jucător din campionatul României în ultimii ani. Fleseriu nu foarte inspirat azi, ușor fricos mi se pare mie, în felul cum face rotația. La Cluj mi-au plăcut azi Torok si Rasic, Dykes si Moldoveanu OK, restul destul de subtiri. Silvasan nu e încă de nivelul echipei ăsteia, probabil ca dacă treaba va scârțâi va fi schimbat.
    Păcat într-adevăr ca s-au întâmplat niște chestii mai uite pe final, dar a fost tensiune mare. Clujul a meritat victoria, move on.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Frumos
    Poate cel mai frumos meci din acest sezon pe care l-am văzut , să nu mai spun de galeria de la Sibiu, doar cu acele mici momente in care ne-au înjurat, au fost la mare înălțime,

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Frumos
    Iar noi devla Cluj am știut să ne susținem echipa si când am fost conduși cu 12 puncte cel mai mult dacă nu mă înșel. Hai U-BT

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Plimbati ursul!!
    Sibiu...oras civilizat...galerie de galerie...proiecte...guiness book..niste ciobani complexati in frunte cu agitatorul colorat sef. RUSINE!!! Peste voi din nou. PUNCT.

    cu 7 ani în urmă (22.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      Ești dragut, mulțumim. Învățăm si noi de la cei mai buni. Galeria voastră este un exemplu de decenta, civilizație si bun simț. Pana una alta, nu ati plecat nici unul scuipat si bătut...hai sa lăsăm cacaturile astea de aere de superioritate.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    Din ...Sud
    Vai,vai,ce suparare ca v-au injurat!Sunteti revoltati,nu?Hai sa o lasam balta cu fasoanele astea ca aici suntem la baschet si nu la fotbal si bla..bla.Aici e vorba de emotii si de orgolii pe care unii oameni si le exprima diferit de cum va-ti dori unii dintre voi de la Cluj....-Napoca,pt ca nu tin cu voi,ci cu echipa lor de suflet.De mult voiam sa va dau un raspuns elegant la aerul de superioritate pe care il afisati in postarile voastre,fata de cei de la sud de munti(celor din Cluj si Oradea,pt ca cei din Sibiu chiar sunt simpatici si nu au acea rautate,fata de niste entitati de oameni care pur si simplu exista si care va pot da si replici acide,daca doriti).Discutati intre voi,ca si cand problema campionatului ar fi una in familie,intre echipele de la nord de munti.Nu uitati ca Steaua e singura echipa neinvinsa,iar noi daca ne luam un pivotel,pe multi o sa raspopim.Cu aceasi stima dintotdeauna....de la Craiova.
    P.S Nu cred ca ma banuiti ca as avea vreo afinitate pt Steaua.....fiind craiovean!!!!

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Zici tu ceva, dar asta cu Craiova cu sanse la titlu e tare. Si nu o zic cu aroganta. Iti amintesc doar ca majoritatea fanilor craioveni de aici nu au o parere asa buna despre echipa ca si tine.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Craiovene mă bag şi io în seama cu seprioritatea mea.In primu rând aşteptati pivotu că de ceva vreme tot ziceti de el.Pe Steaua no mai lauda ca super echipa nu este.A fost doar sansa lor lipsa lui Barnette si Zeno.Nu cred ca avem aere fata de cei de la Sud de munti cum spui.Voi la titlu nu prea aveti cum să trageti asta fiind spusa si de suporterii vostrii nu de mine si steaua sa fie in steaua ei

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      No ca vaz ca apararusi...Si iara vine alegerile si iara trebuie sa se chinuie Ardealu sa va scoata din domnia baronilor rosii:))))

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @vlad
      Concitadine,din pacate sezonul acesta suntem decat sparring-partneri,asta e o axioma.Singura noastra uriasa realizare baschetbalistica este ca am construit din nimic un public!In rest suntem vai se steaua noastra,nu s-a dezvoltat nimic,doar gogosi aruncate an de an catre inimosii iubitori de baschet de la noi,golaneala pe fata!Daca vrei si contraexemple,chiar uita-te de unde a plecat si unde a ajuns acum Oradea,sau, mai aproape de noi,ce performante a reusit Energia,promovata in acelasi an cu noi si fara a avea la dispozitie bugete gen Steaua sau Cluj.Asa ca,la arogantele lor,cata vreme nu frizeaza mitocania,chiar nu avem cu ce sa raspundem,din pacate...Cat despre comentariile lui free,ala nu se pune,e raschetat pe creier,un caz clasat!

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ms, ms...vezi ca e a3-a oara cand ma faci cum iti vine la tastatura fara ca eu sa am treaba cu domnia ta. Mai plimba ursul ca nu am zis nimci neadevarat mai sus, ci chiar asa e...plus, eu nu ma bag in seama sa dau lectii la articolele despre Craiova, decat cand sunt dueluri directe. Cred ca de 3 ori es destul, am inteles, sunt mitocan, raschetat in freza, etc...nu trebe sa insiri toate apelativele ca stiu si eu sa derivez si sa le obtin pe toate...

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    sibiu
    multumim pentru live-stream. multumim pentru meci (a fost unul din cele mai bune de sezonul asta chiar daca-s inca putine). din pacate de astazi scandarea "csu intodeauna peste u" nu mai are nici o valoare pentru mine :)

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova vlad-ucv :

    adrian.or
    Eu nu am facut nici o referire la titlu,cum nimeni nu poate face in acest moment.Ai vazut,voua vi s-au accidentat doi jucatori de baza si nu aratati prea bine.Celorlalti le multumesc pentru aprecieri !!!

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    scandari
    Pe scurt: la sfarsitul sfertului 3 si la sfarsitul meciului ne-am luat carne prin gura de la galeria sibiana de ne-ajunge pana la Craciun. Iar la adresa lui Torok s-au lansat niste scandari nationaliste care insa nu reprezinta o premiera pentru infocata galerie de la Sibiu (aici facand referire la un meci recent cu Muresul). Le-am primit cu aplauze ostentative, nu stiu ce alta reactie din partea mea ar fi fost mai potrivita.

    Subliniez insa ca, asa cum spunea si un interlocutor sibian mai devreme, in anumite momente mai "fierbinti" e usor sa te lasi luat de val si sa te iei dupa niste formatori de opinie care nu neaparat reprezinta Sibiul ca nivel de civilizatie si intelect. N-ar fi exclus ca inclusiv unii din initiatori, dupa ce s-au calmati spiritele, la rece, sa aiba oaresce regrete (speranta moare ultima:) vis-a-vis de comportamentul avut in momentele mai sus mentionate.

    Cat despre Torok, oricat de simpatic imi este, a avut un comportament cel putin "burlescian" la faza cu Mihajlovic, era cat pe ce sa-l faca KO. Nu stiu daca chiar a intentionat sa faca ceea ce i-a iesit (daca da, e grav, ca e cam tanar pentru astfel de gesturi) in naivitatea mea prefer sa cred ca nu. Indiferent cum ar fost, cu sau fara intentie, scandarile nationaliste ce-au urmat nu-si au locul. Punct! (sunt nenumarate alte moduri de a-l "pedepsi" pe un jucator, fara a face referire la etnia lui)

    Oricum, cu bune, cu rele, a fost OK, pentru mine a fost incurajator sa vad ca o mare parte din publicul sibian a dezaprobat scandarile "carnale" si nationaliste, aratand cat se poate de clar ca nu-i reprezinta. In calitate de oaspete, n-am simtit nici macar o clipa ostilitate (poate c-a for vorba de pur noroc, insa vorbesc in nume personal:) din partea gazdelor. Voi reveni cu placere si la alte meciuri la Sibiu (daca voi mai avea ocazia), atmosfera de acolo pur si simplu te face sa simti cu adevarat meciul.

    Ah, sa nu uit, oameni buni, luati-i microfonul omului cela, sau puneti-i calus in gura, sau dati-i sonorul mai incet, pur si simplu iti sparge timpanele. Si chiar nu aveti nevoie de "crainic-animator", va descurcati de minune si fara DJ ;)

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu www.csufans.ro:

      @titel
      Sa speram ca gestul lui Torok a fost doar un episod si ca pe viitor va da dovada de mai mult fair-play fata de un jucator care dupa un contact cu el nu se ridica de pe parchet timp de 3 minute. Cat despre scandarile de dupa, asa este, ele nu isi au locul si cu siguranta nu reprezinta publicul sibian, ci doar o mica parte a galeriei care din pasiune si tensiunea meciurilor, se mai lasa purtata de val.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu www.csufans.ro:

      @titel
      Dupa cum bine ai remarcat, chiar daca au existat anumite derapaje verbale in timpul meciului, pe care nu le aprobam, dupa meci nu au existat incidente si nu cred ca cineva de la Cluj s-a simtit in pericol. Ba mai mult, cativa clujeni au mancat linistiti pizza in acelasi local cu alti sibieni. Sa auzim de bine!

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    despre meci
    Cred ca banca mai lunga a facut diferenta, si luciditatea de pe final. Inca un jucator cu calitati de titular daca mai avea Sibiul (de preferinta roman), si cred ca plecam acasa invinsi. Surpriza placuta a fost "noul shooter" al Sibiului, Cooper, care n-a aruncat/marcat atatea "treite" de cand joaca in Romania. Surpriza neplacuta pentru mine a fost Tincu (pe care anul trecut il remarcasem pozitiv), ieri parca a fost o fantoma pe teren.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Derby
    Scriu acest ultim comentariu pentru ca sper ca voi fi interzis pe acest forum! CSU Farms,a fost ieri reprezentata la Derbiul Ardealului de Asociatia al 6-lea injurator!Nu va mai considerati superiori pentru simplul fapt ca nu sunteti! E ciudat ca reprezentanta de la totalulbaschetilor nu a scris nimic despre scandarile din timpul partidei,cu siguranta e din sibiu. Dar e ziarista si ar fi fost frumos sa faca o prezentare exacta a evenimentelor!Totusi exista o Federatie,comisii si sper sa se autosesizeze pentru a evita pe viitor astfel comportamente in salile de sport! Cu respect,pentru Elemer Tordai!

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    valul
    vine valul si-mi ia calul...parca asa spune textul melodiei, saracul Torok (alias Turcu) este "vinovat" pentru ca s-a nascut ungur, este vinovat pentru ca joaca pentru nationala Romaniei... hai sa dam jos si tricourile lui Toci din sala tot pentru ca era ungur...dar daca faultul acela la Mijajlovic ar fi fost comis cumva de Rasic sau de Dykes oare ce se scanda...afara, afara cu sarbii cu americanii din tara? Cateodata suntem penibili din cale afara..

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Bun ca as lua treburile pe rand....

    `. Extraordinar pt Sibiu ca acets meci a fost transmis, intr-un cadru modenr pe facebook si e extraordinar pt baschet ca cest meci a fost urmatorit de sute de oameni desi a fost anuntat transmisia pe ultima suta de metri. Bv stimati domni!

    2. Inca o revenire frumoasa, dar deja tot mai ingrijoratoare deficientele de la pozitiile 1 si 3. SIlvasna oscileaza intre time-out-uri geniale si altele in care da peste cap tot...sa vedem, e devreme pt concluzii.

    3. Despre momentul cu Torok ar fi multe de spus. Torok a jucat fabulos ieri(as vrea sa il vad pana la pensie la CLuj). Imi place enorm acest jucator, a aruncat ieri in momente grele cu atata sange rece de peste tot...extraordinar. El a fost ieri lovi de mai multe ori ca au fost tot felul de dueluri sub panou, unele grele de tot fat fiind ca Sibiul ajucat bn acolo. CU o faza inainte, a fost el lovit si nus e fluiera nimic in mod ciudata. DUpa aia faza aia cu Mijajlovic a fost jumate lovitura si jumate un circ sarbesc fara margin la care publicul sibian acontribuit si a pus botu' fara probleme. Nu poti sa fii lovit atata de tare, iar cand te ridici sa nu ai nici pe dracu si sa il ameninti pe alalalt cu bataia(gest de sarb fara minte, mai ales ca ala avea un cap peste tine si ceva kg). Reactia sibienilor, nu e normala, dar s-a mai intamplat si pe la no, cei drept in contexte DInamo si Burlacu+Hotesti vale. Acum trimiterea lui Torok prin toata Ungaria mi s-a parut penibila rau mai ales ca venea de la SIbiu, o zona care domina de romanism pur(fereasca sfantu de asa ceva) cum ar fi Klaus Iohannis:))). Asta e, eu as zice ca a fost putin teatru ieftin de peste tot si speram sa nus e mai repete.

    4. Va ca se tot vehiculeaza formule pe aici cu 3 oameni mari, astea nu sunt viabile, am fi prea lenti pt asa ceva. Adevarul e ca Pustozvonov joaca mizerabil, Rasic si Adamovic nu incanta deloc(indiferent cate puncte dau), mai ales cand sunt obositi...si de aici avem probleme mari uneori. Mai ales la pozitia 3 e dezastru si Jucna nu mai e o solutie acolo si u in acets sistem de joc pt ca nu are o mana de 3 remarcabila, are o varsta si nu mai are mobilitatea din tinerete, ci doar saritura si agresivitatea. Asa ca acolo ramanem cu Dykes, care peste toate e titularul pozitiei 2. Deci trebe clonat Dykes si atunci stam bn. Acuma pe bune vorbind, Pustozvonov ori isi revine in 2,3 meciuri de acu incolo, ori daca nu pa si imi pare rau ca o sa ne piarda multe meciuri cu asemenea hal de joc. De la 3 e 0, aptrundere -5, aparare -10, joc per total sub nivelul marii...insa, merita o sansa:D

    In concluzie il felicit pe Torok pt jocul de ieri si felicit Sibiul ca i-a fortat si pe adormitii astia valorosi sa joace baschet in multe momente:)

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      atenție
      De acord ca Mijajlovic a exagerat si că înainte Torok a fost lovit de Popescu (neintenționat zic eu), dar lovitura lui Torok a fost urâtă si merita mai mult decât un fault simplu. Iar apoi, nici măcar nu fost sa vadă ce a pățit Igor, sau măcar să-si ceara scuze. Dimpotrivă, a avut o atitudine sfidătoare si nesimțită. Ceea ce nu e ok, pentru că e un super jucător, care promite foarte mult. Cineva ar trebui sa-l ia de o parte la Cluj si să-i explice ca ar fi păcat să nu corecteze scaparile aste.

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      A fost si o faza ciudata, cred ca nici Torok nu si-a dat seama cat de tare a lovit, cat de tare se preface ala, era si greu sa mearga la el ca intrase echipa medicala, iar cand s-a trezil bardul Igor deja se punea problema ruperii treningului lui Torok:).

      Prea putin mai conteaza, o faza de joc as zice eu... A fst un joc frumos, peste media campionatului, cu un Sibiu care cand joaca asa pot sa spun ca joaca un baschet mult peste Steaua de exemplu. Un U care joaca muuult mai mult baschet ca anul trecut. Meciul de asear aa fost primul de ceva vreme incoace care s-a apropiat calitativ de ce am vazut pe vremea lui Vulc, Clavon, Toci vs Perisic, Zoran, Dumitrescu, Bubu...cand scorurile de 105-103 aduceau oamenii la sala sa vada minunile:)

      cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Concluzie finala
    1. Sibiul a demonstrat ca au uscaturile lor...in frunte cu mexicanul agitator.
    2. Anul trecut ziceti ca ati primit niste mangaieri...Le-ati primit pe buna dreptate la cate injuraturi si jigniri ati scandat in Horia Demian.
    3. Da, e adevarat, UBT nu e U. U Cluj e in Liga 1.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      liga1?
      Liga 1? adica prima liga? care e aia? a 5-a sau a 4-a?

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      LNBM e prima liga unde e UBT. Liga 1 e liga a doua unde e U Cluj.
      Chiar si pe acest site este detaliat.
      Intra pe u-cluj.ro la istoric si vei vedea.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Concluzie finala 2
    Nici voi nu mai stiti ce sunteti exact CSU, CSM?!? La fel Oradea, Timisoara, CSM Steaua CSA Turabo Eximbank...

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Concluzie finala 3
    Si da, sunteti suporteri de rezultat. Acum 2 etape va laudati pe aici ce tari ati fost cu Oradea cand ati castigat dupa ce ati fost condusi tot meciul. Acum ati improscat cu scandari gretoase cand s-a intamplat sa pierdeti dupa ce ati condus tot meciul. SUPORTERI DE REZULTAT. Nu stiti sa pierdeti...mai ales cu UBT PUNCT.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    echipa
    Intotdeauna am fost de parere ca este deplasat sa scandezi impotriva echipei vizitatoare, oricare ar fi ea, si orice s-ar intampla pe parchet, repet, orice s-ar intampla pe parchet nu ai treaba cu adversarul. Este vorba de fair-play. Iti incurajezi doar echipa de suflet, de la inceput si pana la sfarsit,ceea ce si fac baietii din galerie, doar ca la meciuri de genul celui de ieri ne pierdem repede capul si reactionam uneori asa cum nu ar trebui...si da, vorba lui TDM, atunci cand jocul echipei nu merge... s-a mai intamplat (uneori) sa sarim calul in mod regretabil. Aceste derapaje ne strica imaginea de cea mai frumoasa galerie....asa cum ne place noua sa ni se spuna.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Sa strigi impotriva ungurilor ce s-a strigat ieri, doar pentru ca un jucator roman cu origini maghiare a facut un fault mai dur, e o tampenie de nedescris.
    Asa se intampla cand "ultrasii" unei echipe de fotbal desfiintate isi gasesc un nou barlog in galeria CSU Sibiu. Din pacate sunt aceeasi care ne-au facut de minune acum 3-4 ani la Mures cu acel banner.

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Cu Mediasul galeria Sibiului s a purtat mereu f urât...țin minte în 2012 când în timpul unui episod al derbiului județean galeria sibiană a confiscat și distrus un banner al gazului metan.... Asta da civilizatie....dar adevărul este că mereu există momente tensionate în asemenea meciuri.... acum sigur nu ne mai înjură nimeni.....dar avem șansa asta peste doi ani....

    cu 7 ani în urmă (23.10.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    U Cluj si U BT
    Sa ma lamureasca si pe mine clujenii ca ei probabil sunt mai in masura.
    Pe pagina celor de la U(cei din liga 1) apare ca in 2001 echipa a trecut in mediul privat si in 2013 a fost reînființată sectia de baschet.
    Daca nu ma lasa memoria din cate stiu echipa de baschet (U BT acum) a continuat sa foloseasca sigla clubului si dupa 2001. De asemenea pe pagina celor de la U BT apare la istoria clubului acelasi lucru ca dincolo desi la palmares apare doar 2006- prezent.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Vezi ca U-BT intre 2001 si 2007 sau ceva de genu a fost Poli Carbochim...ma rog ca publicu striga tot chestii legate de U si toata lumea considera ca e U, asta e altceva...

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      U Cluj are 3 titluri si UBT unul. Sunt 2 cluburi separate. Vezi asta foarte clar pe site-ul clubului sportiv Universitatea, u-cluj.ro. Pe site-ul UBT e imbrobodita descrierea ca sa te induca in eroare. Ei la istoric descriu istoria baschetului clujean si apoi apar si ei. Dar nu este istoria UBT. UBT s-a infiintat prin 2005. Prin 2009 au semnat un parteneriat cu clubul sportiv si atunci aveau si galerie. Nu scrie cand a luat sfarsit acest parteneriat, dar el acum nu exista. Toate aceste lucruri vor iesi la iveala curand. Sunt curios de la ce vine U in denumirea lor. E ca si cum mi-as face eu cu tine un club U-Napolact. Nu e ok. ACEL U IN DENUMIRE ARE UN IMPACT MAJOR AICI IN CLUJ SI MULTA LUME E INDUSA IN EROARE. Trist.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Oare e greu sa avem doar o echipa?

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eu zic sa scoata acel U din denumire si sa vedem la cine merge lumea ala meciuri. Astea e prostii din secolul trecut. Vezi ca in 2006 sub denumirea de BU Poli Carbochim s-a umplut sala de duduia la meciurile cu Sibiu sau cu Ploiesti. Echipa aia care cica are 3 titluri e un nimeni in ploaie facut de niste imebicili ca de fapt tot ce tine de partea non-privata U de multi ani incoace, o mancarime de bani. Pana la urma cam asta e echipa care le-a facut pe toate...Lumea e indusa de eroare de rezultate, iar tot ce inseamna U baschet masculin in Clujul ultimilor 17 ani, e Mircea Cristescu...ala pe care nu il suporta zugravii, pardon studentii...

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Hai ca m-am lamurit cat de cat. Mie imi e clar ca actuala U BT e echipa aia veche. Ca au facut-o privata si mai stiu eu ce mi se pare irelevant atâta timp cât dupa separarea aia din 2001 sau ce o fi fost le-a fost permis sa foloseasca sigla.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Pana acum lumea era confuza si este in continuare. Manevrele lui Cristescu de asociere cu clubul mama, denumirile echipei (BU Poli Carbochim, U-Mobitelco, UBT), sigla alb-negru cu boneta de absolvent...toate fac trimitere la U CLUJ. Punct. Poate intelegi mai bine daca iti zic ca este exact situatia CSA Steaua si Fcsb din fotbal. Doar ca la noi atat e de cusuta cu ata alba incat clubul CS Universitatea nu face nimic ca clubul lui Cristescu sa nu se mai foloseasca de imaginea U. Mai clar de atat nu am cuvinte sa explic. Zi-mi si mie cum se numeste de fapt clubul lui Cristescu? A fost U Mobitelco si acum e Ubt. Singura constanta e U. De ce insista cu acest U daca e asa putin important? Inca ceva...stai linistit ca se va reglementa treaba mai devreme sau mai tarziu. UBT nu e U!

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ARK:

      U
      Te rog nu mai urmarii echipa uBT, si du-te doar la U.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Ce sa ii ceara ca e singura(!!!) echipa care face ceva bun pt imaginea marelui U. In rest totul e prastie. Peste tot pe unde nu au fost oameni cu cap care sa fie capabili sa conduca o compnaie privata, s-a ales praful indiferent cat "U" a fost pe tricouri. U-BT e singura echipa care face ceva bun si e acolo sus. In rest echipe de doi lei. Clujul are in acest moment 2 echipe valabile pe plan sportiv..U-BT si CFR, ambele hulite de aceiasi oameni...ce coincidenta. Ambele au piedice, ambele is hibrid, ambele is in fel si chip. Sa speram ca normalitatea va avea de castigat, ca altfel cantam Depeche Mode pe stadioane si in Polivalenta si de jucat ne mutam in parc. Ce ar putea sa pretinda U pt actuala U-BT, sunteti ilogici oameni buni. Pai echipa asta a avut vreo pauza in continuitate? Nu e echipa la care indiferent de nume au continuat sa joace Sebestyen, Pintea, Cristescu sau Saftescu? E aceeasi echipa doar ca a avut diverse nume. E de 100000 de ori mai indreptatita sa continue si sa foloseasca brandul decat rahatul ala infiintat recent. Singurul noroc al acestui oras ca fenomenul ala de ultrasi sariti de pe fix in scadere dramatica. Ce ofera U de unul singur acestui oras si ce ofera Cristescu cu U-BT, pornind de la copii pana la seniori? E penibil sa si discutam despre asa ceva...e pur si simplu penibil, mai bn ar schimba numele, ar crea un nou curent si cu asta basta ca eu deja m-am saturat de figurile astea de oameni batuti in cap in secolul 21...la astia e bine cand retrogradeaza toate echipele crae au rezultate ca sa aiba ei cu cine se bate pe la vestiare. Ca daca nu se bat nu simt ca traiesc. Astia is fanii care ajuta U

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      mda
      De fapt U BT e U. Daca faci o asociere cu fcsb atunci cand s-a facut delimitarea asta de clubul mama (nu stiu cand a fost la steaua) in cazul vostru in 2001 nu trebuiau sa aduca cineva la cunostinta publicului. Ori toata lumea din salata are tricouri cu U, sunt oameni care merge de mai multe de 20 de ani la meciurile lui U si care sustin aceasta echipa a lui Cristescu. Mi se pare normal sa fie asa din moment ce el a continuat sa duca mai departe istoria si performantele echipei din 2001 incoace. Daca de maine ar spune un investitor ca vrea sa ia CSU asta ce ar insemna ca nu mai sustinem aceea echipa ca ea nu ne mai reprezinta? Mi se par niste prostii.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      greseli
      scuze de greseli , am auto correct

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Legal UBT nu e U.. Atat.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Daca nu mai fi parte din Csu nu ar mai fi aceeaso echipa. Aveti una, MAGIC. Cum ar fi sa se numeasca CSU Magic Sibiu si sa aiba culori galben-albastru sai ce aveti voi? Si sa mai si pretinda ca ei sunt continuatorii vostri fara sa aiba acest accept de la Clubul Sportiv? Hai ma ca e simplu ce naiba?!?!? Marsavie...asta ar fi. Asta e la UBT. Din punctul meu de vedere sa fie continuatorii brandului, DAR LEGAL. Un pic cam tarziu acum cand s-a prins tot mai multa lume.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Nu stie lumea pe dracu...nu ii pasa. Asa cum nici mie nu imi pasa. Echipa e tot aia, ca legal aia de la cluburile sportive fac tot felu de manarii sa aiba ei palmaresuri si culori si alte rahaturi, numai si numai ca sa manance si gura lor o pita obtinuta simplu, asta e altceva. O porcarie tipic romaneasca si asta.
      Si nu, nu ar fi la fel ca Magic SIbiu, pt ca Magic SIbiu e alta e echipa nu e aia care a luat titlurile si la care a jucat Toci. La CLuj asta e echipa in plc, ce e asa greu. Ca maine o cheama Gladiator cale retrage clubul sportiv drepturile, tot asta e echipa care a continuat tot in 2001. Da e ceva de pe cuvantu meu, nu inteleg cum poate fi pus la indoiala si cum se poate discuta asa ceva. Daca maine dispare U-BT, apoi vii tu si imi spui ca cacatu ala de echipa din Liga 1 e continuatoarea echipei din 2001 si noi suntem in 2016? E aproape incredibil inc e situatie s-a ajuns in tara asta. Adica niste nimeni in drum vin si flutura iste culori si niste istorii, dupa ce altii ani de zile s-au chinuit. Da unde mama lu masa a fost U ala original in 2000 cand era vai de echipa de baschet? Unde drac a fost si U original si suporterii mah? Ca de nu era Cristescu era ca la handbal, baschet feminim si altele...
      Problema s etrage de multa vreme...daca nu ai bani sa ii dai lui RJ si alti 10 nu ai voie sa folosesti numele de U...cam asta e U ala original azi!

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      magic
      E explicat deja free62 faptul ca echipa voastra a avut continuitate asa ca nu are rost comparatia facuta de tine. In rest sunt 100% de acord cu ce a scris free62.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Ori nu intelegi, ori nu poti. Nu vorbim de povesti sentimentale aici. Nu vorbesc de care cum simte. VORBESC DIN PUNCT DE VEDERE LEGAL. ACTE. HARTII. CONTRACTE.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eu nu vorbesc de sentimente(expcetand ultimele propozitii). Tu intelegi ca e ceva extrem de putred in legislatie si in ce se intampla ca o echipa care preia locul sportiv, lotul de jucator si tot ce insemana derepturi sportive a nu fie continuatoare? Asta e chestie absolut anormala. Da unde aia masii ai pomenit asa ceva intr-o lume normala. Pai bun ai facut societate privata, dar ai preluat tot. Acum ne trezim ca hop si asa sportiv avem tot, doar avem alta echipa care e identica cu aia si asta practic e alta echipa. Atunci e bai mare si cu legislatia si federatia care a acceptat echipa asta U-BT in prima liga. In concluzie pe acte, e magarie, o porcarie tipic romaneasca pe care VOI marii suporteri studenti, o sustineti...si nu faceti altceva decat sa sustineti chestii anormale de ani de zile de care eu si altii ne-am saturat.

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si cu asta ca nu pot sa inteleg, este o replica celebra din "Cel mai iubit dintre pamanteni" cu Iordache zicand ceva cu "hai s..."

      cu 7 ani în urmă (25.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Omule, ai facut societate privata si ai preluat tot....NUMAI CAND PREIEI IN ACTE. Ca scrii pe site ca istoria ta incepe in 1947, ca iti pui 4 stele pe echipament nu inseamna ca ai 4 titluri. Nu vad ce nu intelegi? A C T E. Acte. Nu povesti...

      cu 7 ani în urmă (26.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai si cand s-a preluat cum dumnezeu s-a preluat, nu cu acte din moment ce juctaorii, locul in liga si toate alea au ramas acolo. Si normal ca istoria ta a inceput in 1947, doar ca te-ai privatizat sau s-a schimbat actionariatul sau orice. Ca daca maine vine unu si cumpara Emag-ul sa zicem chiar in intregime, nu inseamna ca Emag-ul nu mai e firma care a inceput in 2010 sau cat o fi fost. Dacia nu are vechime de 50 de ani daca a fost cumparata de Renault? E vreo alta Dacia? Nu e alta, e tot aia. Daca s-a preluat fara niciun act si s-a facut asa o societate comerciala fantoma cumva habar nu am cum, atunci echipa atsa nu avea si nu are ce cauta in prima liga. Din ce inteleg, marii suporteri zic ca s-a facut o societate noua, cineva a bagat-o in prima liga prin ceva minune si s-au semnat contracte noi pe atunci cu jucatorii pe noua societate si cam asta a fost tot. Eu as fi curios ca ma indoiesc ca s-a preluat aceatsa echipa asa peste noapte si s-a incris de buna voie in Liga Nationala in 2001, in baza carui fapt/lege au ramas culorile si palmaresul la ailalti. Ca sa nu mai discutam ca ani de zile a fost un partneriat, alta treaba tipic romaneasca, prin care actuala echipa sa foloseasca culorile. In conzluie a fost ceva de genu, ba voi faceti tot, va luptati, luati tot, da astea ce tin de corazon-ul "U"-ist raman la noi si vi le dam prin partneriat ca sa avem si noi ocupatie, iar cand ne suparam, vedem noi. Pai atunci care e continuatoarea bai frate? Eu tare am impresia ca voi suporterii nu prea intelegi logic lucrurile. O repet, toata treaba asta cu cluburile sportive e magarie tipic romaneasca, sustinuta de romani, pt romani ca exemplu de prostie pt toati natiunili lumii. Face si ei un leu.
      Da ma bucur, U incet incet are numai echipe noi...hibrizi vb unor cetateni din galerie...la fotbal vechile societati s-au dus dracu, la baschet la fel. Da au ramas simbolurile si culorile si ce conteaza mai conteaza falimentul....detailii...Si daca peste 20 de ani sa zicem, actuala echipa de baschet U Cluj e preluat de un magnat maghiar, castiga euroliga, iar dupa alti 10 clubul sportiv se hotaraste ca ba nici pe astia nu ii mai sustinem ca ne-am plictisit, facem alata echipa...no atunci care drac o sa fie adevaratul U?

      cu 7 ani în urmă (26.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Hai ca nu vreau sa ajungem la 100 de mesaje. Iti raspund din nou: in acte U este cel din Liga 1. UBT este alt club. Decat sa stam noi sa dezbatem lucruri poate necunoscute de noi in totalitate, mi-ar placea ca cele 2 cluburi sa clarifice oficial aceste aspecte. Nu stiu care sunt motivele pentru care nu se face acest lucru. Cristescu si Vasu cunosc adevarul. Imi aduc aminte cand jegosul de Iacobescu a zis acum 3-4 ani ca UBT nu e U si nimeni nu l-a bagat in seama...Si din nou: actele vorbesc. Si o intrebare: cum crezi ca se numeste clubul asta daca acum 2 ani era U-Mobitelco si acum e U-BT? Crezi ca e Universitatea in acte? Fii serios...

      cu 7 ani în urmă (26.10.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      In actele actuale dupa am zis. Echipa actuala a continuat si pana cand unii au vrut, a avut pateneriat cu clubul sportiv. Ce a zis Jegobescu acum 3,4 ani era o minciuna ordinara pt ca daca bn tin eu minte contractul dintre CS Universitatea si U Mobitelco a expirat in IUNIE 2014. Abia acu 2 ani! Ca sa nu mai discutam ca Vasu a declarat public la acea vreme ca el nu are nicio problema ca viitoare U-BT la acea ora sa poarte culori si titulatura de U. Deci a ii da dreptate lui Jegobescu, e minciuna ca toata viata lui. Pe acte vorbind ca tot e la moda cu actele. Putina aducere aminte si prostiile astea se domnteaza usor. Echipa nu mai are cum sa se cheme "Universitatea"...nu ar fi moral, cred ca nici normal si nu stiu daca legal. Pt ca e o societate privata care nu are treaba cu nicio universitate(!!!) fie ea UBB, Poli sau altceva...sunt companii private, ce universitate...La fel ca si echipa cealalta care tine de un club sportiv si nu mai are treaba cu absolut nimic din tot ce inseamna mediu sau sustinere universitara! Oare Fimaro a fost Universitatea in acte(asta chiar nu stiu sincer)? Ca sa nu mai discutam de ere gen Progresul, Stiinta. Universitatea a fost pe bune atunci cand erau mana in mana cu UBB, acuma o companie privata poate fi cel mult Universitate in colaborare cu Cantemir sau Bogdan Voda sau ceva de genu

      cu 7 ani în urmă (27.10.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Ok. Daca vrei sa vezi Universitatea Cluj, poti veni vineri la meciul cu Sepsi. Acolo va juca Universitatea Cluj. Cea cu acte in regula. Fara alte povesti...

      cu 7 ani în urmă (27.10.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu lauri :

    csu sibiu
    Rusine acelor baieti imbracati in negru care se dau mari "ultrasi" la noi in sala si cand se intalnesc cu baietii de la Cluj plang ca pisicutele. Sunt sigur ca nici macar nu stiu cine a fost Toci (altfel nu ar striga afara cu ungurii din tara). In loc sa incurajeze echipa noastra ei strigau penibil "care U?" si injurau ca folbalistii.
    Oricum meciul a fost pierdut de Fleseriu. Cand aveam 6 puncte in fata el s-a gandit sa-l scoata pe Cooper, care a facut cel mai bun meci de cand a venit la sibiu si sa-l bage pe Lalovic, care a jucat slab de tot. Cooper Eficienta 25 Lalovic eficienta 1.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Jenanti
      Acei baieti imbracati in negru.Cand îi vad cu cata ura strigă, cat de încruntați sunt ma gandesc ce mai cauta la sala.Vii la sala sa te bucuri de spectacolul sportiv , sa te bucuri impreuna cu prietenii , familia si jucatorii de un meci de baschet.Probabil sunt si bauti bine. Cei din galerie ar fi bine sa-i excluda ! Le-am spus si copiilor AȘA NU ! In rest felicitari adevaratei galerii si spectatorilor civilizati ! Impreuna poate îi civilizam si pe SALBATICII IN NEGRU.

      cu 7 ani în urmă (24.10.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Iacob si ai lui
    Sa nu uitam cum tot ei si mexicanul agitator sef galerie au scuipat lumea in aprilie la Cluj. Si apoi s-au plans ca sibienii au fost mangaiati de fanii U la iesirea de la meci. Da, probabil au platit nevinovatii pentru ei. Data viitoare sa vina la Cluj si sa isi incurajeze echipa lor si atat. Ne le-a avut nimeni treaba pana atunci.

    cu 7 ani în urmă (24.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!