Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT învinge BC CSU Sibiu, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
20.08.2016

 

U-Banca Transilvania și BC CSU Sibiu se află în cantonament la Cheile Grădiștei, acolo unde au jucat o partidă amicală, vineri seara. U-BT a câștigat meciul cu scorul de 79-75, informează site-ul oficial al echipe clujene, și urmează ca cele două formații să dispute azi o a doua partidă amicală.

Sibienii au avut un start bun de partidă, conducând cu 12-9 în minutul 7, însă clujenii au reușit să treacă la conducere pe tabelă până la finele primului sfert: 15-13.

Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au condus pînă la jumătatea sfertului secund, după care sibienii au reușit să preia conducerea. La pauză, BC CSU Sibiu era în avantaj, scorul fiind 34-35.

Sferul trei s-a încheiat tot cu o diferență de un singur punct, de data aceasta însă în favoarea celor de la U-BT: 59-58. Clujenii au rămas constanți și în ultimul act, învingând pe BC CSU Sibiu cu scorul de 79-75.

Pentru U-Banca Transilvania au marcat: Moldoveanu 16, Dykes 16, Rasic 12, Barro 11, Adamovic 9, Pustozvonov 7, Torok 6 și Jucan 2.

De partea cealaltă, pentru BC CSU Sibiu au marcat: Popescu 15, Hardy 15, Mijajlovic 13, Turman 10, Lalovic 9, Davis 6, Paliciuc 4 și Tincu 3.

U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu se întâlnesc și astăzi la amiază, pentru a disputa o nouă partidă amicală. U-Banca Transilvania se va întoarce apoi la Cluj-Napoca, urmând ca marți să facă deplasarea în Serbia pentru un nou cantonament.

Pentru BC CSU Sibiu urmează alte câteva partide amicale, în cadrul „Memorialului Tordai”, care are loc săptămâna viitoare la Sibiu.    

 

 *foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!