Stiri Juniori U17 Masculin

U BT 2 Cluj-Napoca ratează calificarea în play-off-ul EYBL

Dan Oancia

Dan Oancia
24.01.2017

Echipa de U16 a celor de la U-BT 2 Cluj Napoca a ratat la mustață calificarea în cadrul play-off-ului EYBL (European Youth Basketball League).

În cadrul turneului care a avut loc în orașul maghiar de la granița cu Austria, Sopron, tinerii „alb-negrii” aveau două victorii și o înfrângere înaintea meciului decisiv contra celor de la Debreceni Kosarlabda Akademia. La capătul unui meci strâns, tinerii baschetbaliști antrenați de Horia Pascu și Sergiu Popa au cedat la patru puncte diferență în fața maghiarilor, scorul final fiind 73-77.

Turneul de la Sopron s-a disputat în perioada 21-23 ianuarie și a debutat cu o victorie pentru echipa din Cluj-Napoca, care a trecut la pas de francezii de la MMM Kremlin Bicetre, scor final 119-71, pentru un start ca din resort. Tot în aceeași zi, însă puțin mai târziu U BT 2 Cluj Napoca a trebuit să se recunoască învinsă în fața gazdelor Soproni Sportiskola, +14 arătând tabela la final în favoarea ungurilor.În cea de-a doua zi a turneului clujenii au avut parte de un meci pe muchie de cuțit împotriva cehilor de la  NH Ostrava Flame, câștigat în cele din urmă cu 89-86, pentru ca în ultima zi să termine pe „scut”, 73-77 cu Debreceni Kosarlabda Akamedia, și să rateze calificarea în play-off-ul competiției.În total, U BT 2 Cluj-Napoca a obținut patru victorii și tot atâtea insuccese în cadrul celor două turnee EYBL.

*foto: www.u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!