Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj, înfrângere în primul meci de la Kormend

Eduard Popa

Eduard Popa
16.09.2017

u bt cluj

U-Banca Transilvania a pierdut după un meci echilibrat primul joc din cadrul Turneului Internațional ”Memorial Mogyorósy Szilárd” de la Körmend, Ungaria. Adversarul băieților lui Mihai Silvășan a fost Olimpija Ljubljana, echipă ce evoluează în Liga Adriatică și direct în grupele Basketball Champions League din acest sezon.

Mihai Silvășan nu s-a putut baza pe serviciile lui Ozzy Barro, care a avut probleme cu viza, așa că a început partida în formula Watson – Kromah – Kariniauskas – Sakic – Olah.

Primul sfert a aparținut clar slovenilor, care au terminat după primele 10 minute cu un avantaj de opt puncte, scor 28-20. Al doilea sfert a aparținut elevilor lui Silvășan, care au reușit chiar să treacă în avans cu două minute rămase de jucat. Finalul reprizei a readus însă Olimpija în avataj, scor 46-44. Sfertul al treilea a fost din nou foarte echilibrat, fiind câștigat de sloveni cu 19-17. Începutul ultimului sfert a aparținut ex-iugoslavilor, care după trei minute aveau un avantaj de 12 puncte, 75-63. Clujenii reintră însă în joc și cu un minut rămas ajung chiar la o singură posesie de joc. La ultima fază Kariniauskas a ratat șansa egalării, scorul final fiind 93-90 pentru Olimpija Ljubljana.

Pentru U BT Cluj s-a remarcat Sakic, cu 23 de puncte și 9 recuperări, Kariniauskas, cu 14 puncte și Rolly Torok cu 13 puncte.

Astăzi, U BT Cluj va juca în finala mica a Turneului, în compania celor de BK Khimik Yuhzny, care au pierdut duelul cu gazdele de la Kormend, scor 86-72.

*foto: facebook U BT Cluj-Napoca

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    ...
    Avand in vedere lipsa lui Barro, faptul ca am jucat cu 2 pivoti (Olah si Torok) care s-au antrenat putin cu echipa si calibrul adversarului, eu zic ca rezultatul e chiar ok.
    Sa speram ca echipa o sa fie intr-o forma buna pentru meciul din BCL.

    cu 6 ani în urmă (16.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Clujul
    În formula actuala golul principal va fi lipsa unui jucător adevărat de poziția 3. Niciuna din invențiile din aceste amicale nu cred sa fie o soluție.

    cu 6 ani în urmă (16.09.2017)
    • U BT Cluj-Napoca KBSC2430:

      3
      Pai pe pozitia 3 va juca Grey sau Kromah. Sau Calnicenco

      cu 6 ani în urmă (16.09.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      Pozitia 3
      eu zic ca avem ceva optiuni pe pozitia 3: kromah, calnicenco si kuti. Sunt deacord ca inafara de calnicenco, ceilalti noi sunt mai degraba un 2 decat un 3.
      Sezonul trecut l-am avut pe Max pe 3 care nu prea a fost in forma si ne-am descurcat bine.
      Eu cred ca sezonul asta Kromah o sa fie omul de baza pe 3

      cu 6 ani în urmă (16.09.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    ...
    Kromah este un shooter pur sânge. Dacă va fi folosit pe 3 nu va fi un small forward adevarat, recuperările nu sunt un atuu al lui.

    cu 6 ani în urmă (16.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!