Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca învinge pe BCM U FC Argeș Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.10.2017

U BT Cluj-Napoca învinge pe BCM U FC Argeș Pitești cu scorul de 85-58 (19-19, 21-10, 18-19, 27-10)

De la U BT Cluj-Napoca s-au remarcat: Zeljko Sakic cu 21 de puncte și 9 recuperări, Lasan Kromah cu 14 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, și Giordan Watson cu 10 puncte, o recuperare și 3 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Porter Silvanus Troupe cu 19 puncte (5x3), 2 recuperări și 2 pase decisive, Andriy Agafonov cu 12 puncte și 6 recuperări și Raymond Nicholas Russell cu 10 puncte și 6 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11 :

    circ
    superb circul facut de pitesti in meciul acesta. isi explica, oare, cineva de ce au scazut cotele la pariuri de la 1.2 la 1.05 chiar inaintea meciului??? explicatiile au venit in ultimul sfert, in care am vazut greseli de juniori la pitesti. unii sunt foarte slabi, e drept. finlandezul n-are legatura, russel si el modest. nicoara zici ca s-a lasat de vreo 3 ani si a fost rechemat sa joace. la ceilalti romani nu ai pretentii. oricum, daca baietii astia iau si bani pentru ce joaca, e grav pt orasul pitesti...
    Felicitari Clujului pentru victorie, desi e cam departe de sezonul trecut. Multi jucatori noi, dar, fiind un lot cu potential, probabil ca jocul va creste de la meci la meci.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Nu chiar
      1,05 avea U înainte de meci. Iar Pitești 16.nu cred ca au legătura:). Oricum fiecare echipa poate mai mult si asta se va vedea in timp nu dupa acest meci.

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș mmstoica11:

      cote
      pana pe la ora 17.30, a fost 1.2 cota clujului. o cota corecta, teoretic.

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    mda
    Finlandezul e suspect si pentru mine. In aparare mai face ceva dar in rest nimic. Si in meciul cu Mures a avut cel mai slab +/- deci... Corpodean astept sa isi revina. In rest sunt decenti. Daca am mai aduce un strain si si-ar reveni finlandezul...desi nu inteleg cum joaca in nationala Finlandei.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    app
    Bravo Cluj, cum ati ratat BCL nu stiu...

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2:

      ..
      Nu am jucat cu Piteștiul

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Un fleac...
    Cred ca doar cu asesoftul mai pierdeam asa.mai ascultati si suporterii si aduceti al 6.lea strain.la noi daca un strain prinde o zi proasta s.a terminat tot.am avut o atitudine de parca era ultima etapa ,nu prima.imi pare rau de sapera si de cativa jucatori...Sper ca sapera sa remedieze problemele.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde
  • 76ers :

    ...
    Pai voi la ce va așteptați după cum a jucat Piteștiul in dubla cu Mureș ? Sa le pună vreo problema clujenilor ? Haha, la Pitești e problema ca s-au investit prea mulți bani in romani depășiți și străini care au un meci bun și 3 proaste. Legat de Cluj, na bucur ca Sakic a început sa arate așa cum îl stiam, restul străinilor mai au de lucru, romanii chiar s-au descurcat bine și după părerea mea Olah ar merita mai multe minute.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    Ciotlaus
    privind cum joaca ma intreb daca baiatul asta dupa ce o sa treaca de 23 de ani o sa mai joace pe undeva, pe aparare mai misca dar in atac e praf, oricum un meci de toata jena

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      Re
      Pai tocmai ca abia acum incepe sa joace....pana acum unde a jucat pe banca? Da i timp omului

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carter :

    Meci
    Un meci bun, având in vedere ca am jucat in 4 străini Defapt :)), de la gray aștept mai multe. In rest Sakic și-a dat drumu, Watson va fii tot mai bun la fel și kromah

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca carter:

      Meci
      Dacă reintra și rasic la aceeași forma ca sezonul trecut nu văd cine ar putea sa ne pună probleme...

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    Opinie
    Mi-au placut Sakic, Kromah, Watson, Kuti (care se pare ca a prins mai mult curaj dupa eurobasket). Gray inca nu a impresionat. De la Olah astept mai mult ... iar in Kalnicenko nu imi prea pun sperante. (Nu cred ca va avea un rol prea important, decat odihnirea unor jucatori). Probabil Barro si Torok vor juca apropiat de sezonul trecut.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Barro
      Deocamdata nu joaca la fel ca sezonul trecut. Se vede lipsa lui Adamovic (cu care a jucat vreo 3 sezoane)... Azi de exemplu a punctat doar din libere.

      cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    Silvasan
    As vrea sa mi exprim tot respectul pentru Silvasan si pentru felul in care incearca sa promoveze tinerii jucatori romani.
    Daca un jucator precum Kuti ne incanta acum este pentru ca a primit minute, a acumulat experienta, are incredere in el; nu mai este copilul care la fiecare atingere de minge se uita stanga dreapta sa scape repede de ea, isi asuma actiuni, ataca cosul.
    In antiteza, Ciotlaus care consider ca o sa creasca pe masura ce o sa acumuleze minute

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea DonDiablo :

    DonDiablo
    Un piteștean zicea ce lovitura au dat cu Nicoara,ca la stricat Achim că bla bla...Aceleași ratări ca la Oradea poate mai dezastru.In aparare nimic.Daca asta ia atâția bani cât lua la Oradea macar îmi pare rău că nu m-am apucat de baschet mai ales ca ma ajuta si nationalitatea.Pitestiu foarte slab niște greșeli penibile.Dar sa nu uitam Șapera nu a facut nimic nici la Steaua unde a avut un super lot.Cluju am vazut niste lucruri bune si unele proaste.Olah cam slăbuț,la fel si Gray si parca nici Barro nu joaca la fel fara Adamovic.

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Nicoara
      O sa faca un joc bun impotriva voastra doar :) cum am patit si noi cu alti fosti jucatori

      cu 6 ani în urmă (07.10.2017)
    Raspunde
  • pipzn :

    Meci
    Felicitari lui "U" pentru victorie. Scorul mi se pare prea sever mai ales la ceea ce a aratat si Pitestiul in primul sfert (si, din cand in cand si in alte momente ale jocului).

    La Pitesti mi-a placut Troupe si Agafonov, pacat ca cel din urma nu poate sa duca un meci intreg.
    Cred ca pana acum Nicoara a avut cele mai bune meciuri cand juca la Steaua. Si atunci era pe partea stanga, avea intodeauna un plasament bun (pentru recuperare si finalizare) si se simtea foarte bine acolo. Ieri l-am vazut cel mai mult prin alta parte.
    Am vazut destule meciuri in care Kostoski a aratat mult mai bine ca aseara.

    La Cluj jucatorii au evoluat in general conform asteptarilor individuale. Pe mine m-a bucurat "tupeul" tinerilor.
    Celor care nu au fost prea multumiti de Barro, le-as aminti ca cel putin in sezonul trecut punctele din actiune facute de el s-au bazat pe angajari rapide si patrundere nu prin actiuni de tip post up.
    Probabil ca Sakic a facut cel mai bun meci al lui de pana acum la U. Ii urez cat mai multe, poate asa isi va scrie parerea mai des despre meciuri (pe care o citesc de multi ani cu atentie) free62
    Ofensiv, Kromah nu arata ca un jucator de echipa (probabil vor trebui facute scheme fara el) insa daca i se ofera un culoar cat de mic spre inel sunt mari sanse sa puncteze. Oricum va ramane un jucator esential pentru noi in conditiile date.
    Nu am nimic personal cu nimeni, dar Olah mai trebuie sa slabeasca. La inaltimea lui sa aiba probleme sa dea un dunk de pe loc si necontestat? Altfel jocul lui a fost mai bun decat anterioarele.

    cu 6 ani în urmă (07.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!