Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca învinge pe CS Phoenix Galaţi

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.11.2016

U BT Cluj-Napoca învinge pe CS Phoenix Galaţi cu scorul de 82-76 (23-14, 21-10, 11-26, 27-26)

De la U BT Cluj-Napoca s-au remarcat: Vlad Moldoveanu cu 18 puncte (2x3), 9 recuperări și 4 pase decisive, Kyndall Dykes cu 14 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive și Ousmane Barro cu 14 puncte și 7 recuperări.

De partea cealaltă s-au remarcat Milos Bojovic cu 21 puncte (1x3), 8 recuperări și 3 pase decisive, Jamel Waters cu 16 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Milos Pesic cu 10 puncte (1x3), 6 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asa de inceput, o transmisie extraodrinara, urmarita de peste 100 de oameni pe tot parcursul ei. Foarte buna calitatea, uite ca se poate si la Cluj.

    Meicul greu de tot, pe undeva normalul ar fi undeva intre prima si a doua repriza data fiind oboseala. In mod normal diferneta e aia din prima repriza. Silvasna are niste merite azi ca a scapat meciul din mana, dar nu numai. Din pacate avem un necaz mare...Rasic e batranul echipei si a jucat enorm de mult, meci de meci peste 30 de min si eu cred ca se simte oboseala la el. Dupa mine daca exclud meciul cu usak e totusi jucatorul nr 1 dintre straini fara discutie in acest sezon. Alta problema e jocul prost de tot atat miercuri cat si azi a lui Adamovic(inca un lucru care l-a solicitat mai mult pe Rasic). Din pacate Adamovic nu are mintea limpede/ talentul lui Franklin si are acest extrem de prost obicei ca efectiv ingroapa echipa cand nu ii iese nimic facand gafa dupa gafa fara a oferi macar pe pozitional o limpezime in pase. Pacat ca era un meci in care trebuia sf sa il joace Toth cu Gheorghe.
    Apropo de Toth, in momente grele e ceva ca apa de ploaie si Silvasan in isteria lui nu a avut o atitudine normala pt un principal cand il schimbi pe Torok cu Toth in ultimele minute, indiferent ce zi slaba prinde Torok. Inca o data daca e sa fim seriosi si cinstiti, pe Silva l-a scos Vlad azi. Inca un lucru absolut anormal mi se pare cand il vad urland si reprosand aspru orice pozitionare gresita a pivotilor in special Vlad si Roli. Acuma Silva sa nu uite ca el avea meciuri in care nu ii iesea jocul si facea praf si pulbere actiune dupa actiune, adica sa ne pastram un pic bunul simt ca toti am avut momente diverse. Altfel echipa joaca frumos cu el, dar are niste momente in care nici el nu ghiceste rotatia tare bn si nici nu il ajuta echipa. Acolo la oamenii mici trebuie facut ceva ca daca Adamovic nu merge si Rasic e obosit, echipa scade mult ca joc si daca mai prinzi si vreun adversar de asta exuberant gen Galati sau Sibiu, iti dai cu firma in cap. Inca mai asteptam si de la Pustozvonov sa se trzeasca in atac... la steaua a fost ok, azi iara, daca mai face si saptamana urmatoare il felicit din toata inima si putem zice ca incepem sa avem 5 straini:)))

    cu 7 ani în urmă (20.11.2016) Raspunde
  • streetball44 :

    Corect
    Sunt de acord cu tot ce ai zis mai sus. Vlad iarasi ne-a scos dupa o repriza absolut lamentabila pe care am facut-o in acest meci. Nu stiu ce s-a intamplat dupa pauza si ce le-a spus Silvasan, dar am pierdut sfertul 3 cu 24-11, asta dupa ce i-am dominat clar in primele doua. Iar pasa proasta a continuat si in sfertul 4, pana in ultimele sale minute de joc...
    Oboseala sa fie de vina? Cel mai probabil, e un program incarcat...Dar uite ca CSM-ul are 6 straini in lot si nu ii un capat de tara. Au o banca mai lunga si mai puternica, asta si odata cu repatrierea lui Lucic la echipa, un jucator bun pe care l-am vazut ce poate in sezonul trecut.
    Cred ca ar trebui sa reactionam si noi si sa ne orientam spre un al 6-lea straini cat mai repede posibil, asta daca nu vrem sa mai avem parte de asemenea meciuri, sa avem o banca de rezerve mai lunga si mai puternica si daca vrem sa rezistam in faza urmatoare in Europa.

    cu 7 ani în urmă (20.11.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cj
    Eu cred ca avem neaparat nevoie de inca un fundas, daca Adamovic nu e in forma jocul echipei scartaie, iar Rasic e mai mult poz. 2.

    cu 7 ani în urmă (20.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!