Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca învinge pe CSM CSU Oradea

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.05.2016

U BT Cluj-Napoca învinge pe CSM CSU Oradea cu scorul de 79-70 (24-17, 10-19, 27-13, 18-21)

De la U BT Cluj-Napoca s-au remarcat: Catalin Lucian Baciu cu 19 puncte (1x3) și 5 recuperări, Kyndall Dykes cu 17 puncte (3x3), 6 recuperări și 3 pase decisive și Andrii Kalnichenko cu 13 puncte (1x3), 11 recuperări și 2 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Martin Gilbert Zeno cu 30 puncte (2x3), 3 recuperări și 3 pase decisive, Wiliam Edward Franklin cu 10 puncte (2x3), 2 recuperări și 4 pase decisive și Sean Antwan Barnette cu 9 puncte (1x3), 10 recuperări și 3 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

14 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Clar
    Degeaba, s-au trezit astia ca totusi joaca cu Clujul si nu cu Vointa Popesti. Cand ai 2 jucatori care iti duc echipa iti pui semne de intrebare serioase. Mandache si Barnette cu Clujul in deplasare se taie ca maioneza, iar Nuhanovic e multe lucruri dar nu jucator de baschet. Inadmisibil la un asemenea nivel sa incasezi pase printre picioare, sa lasi adversarul sa arunce liber si sa nu iti pese deloc. Oricum s-ar termina acest sezon, de la anul avem nevoie mare de un preparator fizic bun si de 2-3 jucatori care sa nu se piarda cu firea. Felicitari Clujului, daca prin ceva minune batem Vineri macar ati avut ocazia sa aratati ca aveti valoare clara.

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      D-le Adrian
      Nu te supăra dar ce pregătire sau experienta aveti în baschet?

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dan Rat:

      Soso

      Fara suparare, dar ce pregatire ar trebui sa aiba cineva care scrie pe un forum despre baschet ? Oare toti care scriu aici au pregatire in domeniul baschetbalistic ? Eu nu stiu ce meci ai vazut tu, dar sincer sa fiu si mie mi se pare ca in afara de Zeno.......a cam batut vantul....

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Da
      Ce e aia baschet? E sport din ala cu mingea rotunda? Acuma serios, sunt antrenor secund si scouter la mai sus amintita Vointa din Popesti. Nuhanovic primul transfer.

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      @dan rat
      Eu am pus doar o intrebare. Eu nu am experienta in baschet, nu am jucat baschet, sunt doar un suporter. Cand cineva afirma ca Barnette e un jucator care se pierde cu firea si ne-ar trebui altul imi pun si eu intrebarea daca cel care spune asta are o altfel de pregatire in domeniu. Cand afirmi asta despre jucatorul nominalizat aproape unanim de specialisti ca revelatia acestui campionat si unul dintre cei mai buni jucatori ar trebui sa te bazezi pe ceva. Daca adrian_or este la fel ca mine, un suporter fara experienta de jucator sau antrenor in baschet, e in regula pt ca atunci stiu ca e doar o parere exprimata pe un site. Nu am formulat intrebare cu intentia de a jigni sau supara.

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      meci
      Revenind la meci e adevarat ca in afara de Zeno si Franklin restul au fost depasiti total. Nu stiu daca a fost miza meciului sau doar o pasa proasta dar ieri nu aveam cum sa castigam. La Barnette sper sa nu fie urmarea accidentarii pt ca daca e nasol. Am auzit ca e posibil sa jucam in 6 straini maine asa ca va fi un alt meci. Hai CSM!

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      barnette
      sincer si eu aveam impresia ca barnette se pierde cu firea in sfertul 4 :) (din mai multele episoade ale lui la cluj) ... eh si-a venit meciul 2 al seriei astea si parca n-a fost asa ... ieri ce-i drept n-a avut o prestatie grozava

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ovigroza :

    Respect
    Respect suporterilor orădeni pentru momentul in care galeria si suporterii lui U își făceau siesta de final:)

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    totuși. ..
    Raportul aruncările libere a fost de 27 la 9. Înțeleg ca de obicei fault mai mult decât adversarul (în teorie ne apărăm mai bine, dar la pauza Oradea avea 10 din 12 de 2P! !!), înțeleg și aspectul procentajul la libere al orădenilor, dar prea s-a fluierat orice atingere. La noi...


    Astept sa văd meciul în reluare

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Felicitari
    Un duel frumos deschis oricarui rezultat.

    cu 7 ani în urmă (11.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    2 points
    2+2+2+2+2=10ponits!!! in 5 min. ✅ win.

    3+0+0+0+3=6points! in 5 min.

    cu 7 ani în urmă (12.05.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Zeno felicitãri
    G. Zeno atacã cosul si marcheazã. A jucat simplu cu mãnã sigurã si eficient. Felicitãri. E o tacticã sigurã.

    cu 7 ani în urmă (12.05.2016) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Pivoti
    Nu am vazut meciul si din acest motiv incerc sa ma lamuresc. Cum au jucat pivotii oradeni : Nuhanovic, Zupan si Tibarna ?
    Am vazut ca Baciu a rupt norii in sfertul 3. Cine l-a aparat si cum ? Chiar a ajuns Baciu sa zburde in caciula oradeana ?
    De ce Tibarna a jucat 2,29 min si Zupan vreo 30 avand ca principala arma ofensiva aruncarea de 3pct care nu a intrat ? Am impresia ca Zupan este intr-o mare eclipsa dde forma iar ce a jucat la sosirea in Romania a devenit istorie.
    Nu poti castiga in fata Clujului fara joc ofensiv la interior, fara joc cu pivotul, doar cu aruncari de la 3pct...

    cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    • viking33:

      meciul
      poti sa vezi aici meciul daca ai timp
      https://www.youtube.com/watch?v=LDnnYHD4VV0

      cu 7 ani în urmă (12.05.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!