Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca a câștigat Cupa Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.09.2017

U BT Cluj-Napoca a câștigat Cupa Mureș - în memoriam Takács Károly. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a învins în finala pe BC Mureș cu scorul de 86-63 (29-14, 24-12, 18-15, 15-22).

Viadas Kariniauskas a fost cel mai bun jucător al meciului cu 23 de puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. Zeljko Sakic a izbutit 20 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive, în timp ce Lasan Kromah a adăugat 12 puncte, 4 pase deicsive, 3 recuperări și 6 intercepții.

Goran Mijovic a fost cel mai bun jucător de la BC Mureș cu 16 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Goran Martinic a terminat cu 13 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, iar Aleksandar Mladenovic a adăugat 10 puncte și 3 recuperări.

Zeljko Sakic a fost cel mai bun marcator al turneului de la BC Mureș și implicit și MVP al Cupei Mureș - în memoriam Takács Károly.

În finala mică de Cupa Mureș, BCM U Pitești a dispus de Politehnica Iași cu scorul de 91-82 (21-17, 32-24, 16-17, 22-24).

Andriy Agafonov a fost cel mai bun jucător al partidei cu 19 puncte și 11 recuperări. Marius Ciotlăuș a terminat cu 17 puncte și 8 recuperări. Porter Troupe și Vlad Corpodean au adăugat fiecare câte 16 puncte, în timp ce Aco Kostoski a terminat cu 13 puncte.

Mike Balogun a fost cel mai bun ieșean cu 26 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Jermaine Jones a contabilizat 17 puncte, iar Michalis Liapis a adugat 15 puncte.

În galeria foto puteți vizualiza statisticile celor două partide.

foto: u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Fara pivot
    Am castigat cu Muresul fara pivot, Barro fiind menajat, Olah si Torok la nationala . In amicalele de pana acum Sakic si Kromah au confirmat, Watson e o certitudine, iar Gray a venit numai de cateva zile, cu Pitestiul a avut 2 puncte, iar cu Muresul 8, deci in crestere ( la pase decisive a stat mai bine ). N-o sa fie usor nici in cupele europene, nici in campionat ( toti se vor mobiliza la maximum sa ne bata ), dar primele semne sunt incurajatoare !

    cu 6 ani în urmă (08.09.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Karakus
    Si inca ceva, promitator se dovedeste a fi si ultima achizitie,Karakus, tanar de 17 ani, care a avut 4 puncte cu Pitestiul, iar cu Muresul tot 4, dar si 5 recuperari, 2 p.d, 1 int. Util si Calnicenco, 2 puncte cu Pitestiul si 6 cu Muresul, cu 3 rec. si 3 int. Iar surpriza placuta cu Muresul, Kariniauskas cu cele 23 pct realizate, plus 7 p.d si 5 rec. Bravo baieti, bravo Silva !

    cu 6 ani în urmă (08.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Pitesti
    Pare sa fie din ce in ce mai bine si Pitestiul, asta avand in vedere rotatia foarte scurta. Se pare ca romanii importanti confirma forma buna (Corpodean, Lazar, Ciotlaus).

    cu 6 ani în urmă (09.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!