Stiri Juniori U17 Masculin

U BT Cluj-Napoca a renunțat la organizarea Ligii Naționale de Babybaschet și Minibaschet ediția – 2016

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2016

U BT Cluj-Napoca nu va mai organiza Liga Naționalî de Babybaschet și Minibaschet – ediția 2016. Clubul clujean nu a reușit să îndeplinească toate anagajementele promise și a hotărât să renunțe la organizarea competiției. În cursul zilei de astăzi, 30 martie, clubul U BT Cluj-Napoca a înștiințat astăzi, 30 martie, Federația Română de Baschet despre această decizie.

U BT Cluj-Napoca a motivat aceată decizie prin comunicat publicat pe site-ul oficial:

Conform Hotarârii de Birou Federal din luna decembrie, Federația Română de Baschet, în urma caietului de sarcini depus de către clubul nostru, a acordat organizarea Ligii Naționale de Babybaschet și Minibaschet 2016 clubului nostru, împreună cu Asociația Județeană de Baschet Cluj și Asociaţia Sportivă “Gheorghe Mureşan”.

În ultimele trei luni, am depus eforturi de a ne ridica la nivelul promis în caietul de sarcini al organizării. Din păcate, conjunctura face ca în aceiași perioadă să se desfășoare mai multe evenimente de amploare în Cluj-Napoca (Campionat Mondial de Taekwondo, Campionatele Naționale de Atletism, festivaluri de amploare - Electric Castle etc.), iar sesiunea de examene și de înscrieri pentru admitere fac ca o mare parte din cei 100.000 de studenți ai Clujului să rămână în oraș. Toate acestea ne-au ridicat reale probleme atât în privința asigurării cazării și mesei la prețuri decente, cât și a fluidității transportului dinspre locațiile de cazare spre terenuri și invers, atât pe traseul de vreme bună, cât și în cazul variantei de ploaie.

Prin urmare, în acest moment nu putem asigura respectarea tuturor angajamentelor din Caietul de Sarcini al competiției, motiv pentru care am luat decizia de a renunța la organizarea Ligii Naționale de Babybaschet și Minibaschet 2016 la Cluj-Napoca.

Mai multe detalii despre noua locație a Ligii vor fi publicate de Federația Română de Baschet în perioada următoare.

Și Federația Română de Baschet a oferit un comunicat în care a prezentat și înștiințarea oficială primită din partea clubului clujean:

Referitor la organizarea Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, Federatia Romana de Baschet anunta urmatoarele:
 
In data de 30.03.2016, Asociatia Club Sportiv U-BT Cluj-Napoca a anuntat Federatia Romana de Baschet ca renunta la organizarea Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet editia 2016, fiind in imposibilitate de a-si respecta angajamentele asumate.

In aceste conditii, Federatia Romana de Baschet informeaza toate cluburile ce urmeaza sa participe la intrecerile din Liga Nationala de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, sa nu mai efectueze demersuri de rezervare si/sau plati in vederea participarii la evenimentul de la Cluj-Napoca. Participantii la eveniment care au efectuat deja plati sau au facut rezervari si au dificultati in solutionarea cererilor lor, pot sa o contacteze pe dna. Simona Otel in vederea rezolvarii acestora (tel. 0741.397.489 sau pe e-mail: simona.otel@u-bt.ro).
 
Avand in vedere situatia exceptionala care impune gasirea de urgenta a unei noi locatii de desfasurare a Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, Federatia Romana de Baschet va anunta in cel mai scurt timp noua gazda a acestui eveniment si conditiile de participare la acesta.

Federatia Romana de Baschet        

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe number1 :

    Jenant
    Ar trebui sa ceara scuze copiilor ale caror sperante au fost inselate.Rusine!

    cu 8 ani în urmă (30.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!