Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca câștigă derby-ul cu BC CSU Sibiu, după o revenire spectaculoasă în sfertul patru

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.01.2019

U BT Cluj-Napoca a câștigat în fața marei rivale de la BC CSU Sibiu, în ultima etapă din grupa valorică A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Clujenii au remontat un defcit de 12 puncte în ultimul și a reușit să se impună cu scorul de 84-80. Cele două rivale încheie cu același bilanț prima fază a sezonului regulat dar BC CSU Sibiu pornește de pe prima poziția în Top 6, având avantajul diferenței de scor în partidele directe.

Tabela de la BT Arena a fost modificată încă de la primul atac, când Wilhelm Brosser marca un coș de 3 puncte. Sibiul a continuat startul bun de partidă și avea 7-2 pe tabelă după 3 minute de joc. Washburn și Dykes și-au dus echipa în față pentru prima data în meci, după jumătatea sfertului inaugural. Echipa vizitatoare au preluat însă rapid din nou inițiativa, grație reușitelor de la distanță ale lui Pratt, Brosser și Tamulis iar scorul ajungea la 20-14. Kevin Hardy a făcut spectacol pe final de sfert când a marcat un dunk pe spate după un cut prin care l-a lăsat în urmă pe Dorsey. BC CSU Sibiu avea 9 puncte avantaj în fața clujenilor după prima secvența a jocului. În primele trei minute din sfertul doi nu s-a marcat iar cel mai important aspect era al treilea fault încasat de Tony Easley. Philmore dezgheța tabela dar nu reșea să completeze three-point-play-ul. Trei puncte aveau să vină pentru Cluj, pe mâna lui Rolland Totok. Răspunsul a venit rapid de Justas Tamulis, care ducea diferența la 11 puncte și îl forța pe Mihai Silvășan să solicite timp de odihnă. Time-out-ul le-a prins bine gazdelor, care au marcat 6 puncte la rând și venea rândul celuilalt antrenor să ceară întreruperea jocului. După reluarea jocului, tot gazdele au marca, ca apoi Falker să oprească forcing-ul clujean. Finalul de repriză le-a aparținut tot gazdelor, care egalau prin reușită de 3 puncte a lui Dykes. Pratt a marcat aproape de la centru dar aruncare lui a venit puțin după sirenă și la cabine se intra cu scorul de 34-34.

Repriza secundă a început cum s-a încheiat rima, coș de 3 puncte pentru U BT Cluj de la Roland Torok. Sibiul a replicat prin Hardy cu un three-point-play. Oaspeții au reușit din să se desprindă pe tabelă iar Dragoste cu două libere ducea dinferența din nou la 11 puncte. Dorsey cu o triplă dădea o gură de oxigen gazdelor. Pratt îl imita pe compatriotul lui la celălalt panou. A mai urmat apoi un coș de la distanță a lui Dorsey și imediat unul al Sibiului, de la Tamulis de această dată. U BT Cluj-Napoca nu a reușit să mai reducă din handicap și actul decisive pleca de la scorul de 68-56 pentru BC CSU Sibiu. Calnicenco a laimentat ofensiva clujeană în startul ultimei secvențe, ca mai apoi, Tony Easley să ducă scorul la 71-66. Kyndall Dykes a completat revenirea gazdelor cu 5 puncte marcate la rând și scorul a devenit egal. Tot americanul îi ducea pe clujeni în avantaj cu două libere transformate. Cu doar 4 puncte marcate în sfertul 4, echipa sibiană a fost pedepsită iar Aleksandar Rasic a dus scorul la 79-72 cu 2 minute și jumătate rămase de joc. Rasic mai marca o triplă prin care ducea diferența la 10 lungimi și revenirea gazdelor era conturată. La final, U BT Cluj-Napoca a câștigat în fața lui BC CSU Sibiu cu scorul de 84-80.

Kyndall Dykes a fost omul meciuluic cu 28 de puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și o pasă decisive. Aleksandar Rasic a venit de pe bancă cu 15 puncte și 5 recuperări. Torok a totalizat 12 puncte iar Washburn 10 puncte.

Kevin Hardy a fost principalul artisan de la oaspeți cu 22 de puncte, 7 recuperări și 7 pase decisive. Monyea Pratt a înregistrat 20 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive iar Justas Tamulis a adăugat 15 puncte.

foto: u-bt.ro

65 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    felicitari
    ambelor echipe pentru determinarea de care au dat dovada si spectacolul oferit in sferturile 3 si 4. Felicitari galeriei SB, pentru atmosfera dar in special pt faptul ca nu au raspuns provocarilor. De cealalta parte, RUSINE!!! Decat asa, mai bine mergeti la stadion sau stati acasa. Atmosfera a facut cinste unei ligi deloc promovate dar prefer atmosfera de teatru acestor iesiri. Vii cu sotia, cu copilul la meci ca sa auda, ce? RUSINE!!!
    Dupa victorii cu Oradea si SB pornim cu alta incredere in 1-6. Bravo!

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      studentU
      Nici eu nu sunt de acord cu scandarile nepotilor lui Avram Iancu. Dar ...! La Sivbiu cand mergi si esti inconjurat de oameni de ordine dar in acelasi timp esti SCUIPAT si INJURAT ca la usa cortului, mai vi si cu bannerul ala ”Nu va suport” asta este provocare. La noi au fost tratati omeneste. Noi la Sibiu, NU! Personal am stat la coada la popcorn, in Polivalenta, in fata mea era o femeie cu un copil cu tricouri galbene. Nici o problema! La Sibiu nu se intampla asa ceva. Si atunci ce facem?

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      daca
      ti crezi ca astfel de comportament e solutia...cred ca te inseli. Repet, nu merg cu echipa in deplasare, n am fost in sala din SB niciodata. Imi pot imagina cat de neplacut este sa fi primit in asa fel. Dar ceea ce s a strigat dintre peluza noastra nu va schimba nimic, sau cel putin nu ba schimba nimic in bine in legatura cu modul in care sunt primiti suporterii clujeni la SB. In plus, cati din cei din peluza din seara asta merg la SB la meciurile echipei? Sa fim seriosi, e un "razboi" artificial. Nu de asta au strigat ce au strigat, ci pt ca atata stiu si atata pot. Iar bannerul eu l am vazut doar dupa ce au inceput clujenii cu injuraturile. O fi fost si inainte, eu unul n am vazut.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Nu e chiar asa
      Cu injuratura cu m... Nici eu nu-s incantat. Dar cand nu vin ei la meciuri nu iti place ca e liniste si te domina ei acasa, cand vin ca de ce vin? Vrei liniste si pace? Ai cand jucam cu dinamo sau ceva desculti. Nu esti obligat sa participi daca nu iti convine. E alegerea ta.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca stef:

      Echipa
      "U" azi a fost o echipă. De acord că Dykes și Rasici au fost vârfurile, dar Dorsey a avut un aport deosebit in ambele faze, Roli a făcut cel mai bun meci din acest sezon, iar Andrei se poziționează foarte bine la recuperare. Una peste alta toți cei care au jucat au jucat și cu inima. Sibiul a plătit tribut apărării extrem de agresivă și mobilă de la începutul partidei și de la începutul sfertului trei. Pe fond de oboseală și-au pierdut luciditatea și precizia in sferturile 2 și 4.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      Pedepsește-i!!!
      Ai perfectă dreptate! Eu zic sa-i pedepsești și pe Cristescu și pe jucătorii lui U-BT, care, după meci, s-au dus mai întâi să salute galeria!
      Dă-le o lecție să te țină minte! Nu mai veni 6 luni la meciuri! Usturător! Să simtă toți ce pierd dacă te pierd!
      Și dacă după cele 6 luni nu ți-au înțeles mesajul, treci la sancțiunea supremă: nu mai veni deloc!
      Să-ți spun un adevăr care o să te doară mai tare decât înjurăturile galeriei: știi cine o să-ți simtă lipsa? NIMENI!
      Și mai am un adevăr dureros pentru tine: jucătorii au mult mai multă nevoie de galerie, decât de tine. Așa că, te anunț cu durere, că dacă e ca jucătorii și conducerea U-BT să aleagă între tine și ăia care înjură, cel care va rămâne acasă ești tu.
      Erai în sală când U a câștigat titlul contra Asehoților?
      Știi care a fost atunci scandarea pe care o striga ÎNTREAGA SALĂ? M...E BURLACU, M...E BURLACU, M...E BURLACU ALE! Ți-aș mai spune și cine o cânta după, într-un restaurant, sărbătorind victoria.
      Îți dau un indiciu: nu erau suporteri.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Studetule nu ii interesant ca...
      Noi cu ce din Oradea ne intelegem, nu ne injuram, ne respectam, ne aplaudam (imi aduc aminte de un meci in H Demian in care la final au scandat U Cluj-Napoca si noi i-am aplaudat), dar cu cei din sibiu nu. La fel cum cei din Oradea in ultima vreme nu prea ii agreeaza pe Sibieni si invers. Le place sa provoace, se cred ultrasi sau hibrid de ultras ca apoi sa spuna noi suntem civilizati si cantam doar pt albastrei. N-am nimic cu nimeni doar ca mi-a ramas in suflet un meci dintre Aris Salonic si Paok. Participa si copiii la meciuri si aia aduc zeci de fumigene in sala, iar legat de injurat nu vrei sa stii ce ii acolo

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • BC CSU Sibiu Marius_M:

      Amuzant
      Ce amuzant e sa vezi cum va bateți pe spate ca e ok sa înjuri, ca mai știi tu când ne-au înjurat și ei și nu mai știu ce :))
      Sibienii v-au dat azi o lecție și ați văzut ce înseamnă o galerie fair-play care își susține echipa din primul pana în ultimul minut, indiferent de scor.
      Cei 5800 de clujeni s-au auzit pe bune pentru prima data prin minutul 35 al meciului, când a preluat U conducerea. E ușor sa strigi când merge echipa bine.

      PS: in rarele momente când se sare calul la Sibiu, cei care înjura sunt apostrofati imediat de cei din jur și mereu își cer scuze la finalul meciului pentru ieșiri. La voi vad ca injuriile sunt premiate cu flori. Chapeau!

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @carlos_cj
      am cantat in gura mare M--E Burlaculeee :))
      aia era o chestie de fun, de cultura de grup, de revolta impotriva unuia care ne fura pe fata si mai era si arogant. toata sala canta chestia asta cu zambetul pe buze, nu era nimeni inversunat.
      ce-au facut ai nostri in meciul asta mi s-a parut nepotrivit din mai multe puncte de vedere, nu mai intru din nou in detalii.
      Altfel, crezi ca am eu impresia ca cineva imi simte lipsa daca nu mai vin la sala? eu vin sa lasa pt mine, e o activitate de relaxare, nu vin sa castig aprecierea nimanui. repet din nou si aici: apreciez munca galeriilor, fara ele sportul ar fi mai sarac. nu apreciez violenta si trivialitatile in salile de baschet. Baschetul nu e fotbal, sala nu e stadion. Nu ca acolo ar fi ok, dar acolo asa e peste tot in lume, pana sa se schimbe ceva, mai dureaza.
      Ia-l de exemplu pe Hiena, tot timpul prezent la meciuri, tot timpul ridicand sala in picioare, rareori l-am auzit sa injure urat sau sa sustina chestia asta. Se poate si asa, nu?

      cu 5 ani în urmă (14.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Victorie meritată a Clujului, mult mai constantă pe parcursul întregului meci. Mergem mai departe, cu învățămintele de rigoare. #workharder #stayhumble.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    Dykes
    O singura remarca! Fara Dyjes Clujul e o echipa de pluton! Vedeti statistica la +/- si impactul pe care-l aduce in jocul Clujului cand este in teren! Fenomenal!
    Hai CSU !

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Continuare
      Sa nu mai zic de ajutorul dat lui Silvasan, de pe banca! :-)

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      dykes ne tine in meci
      Rasic ni l castiga 😃
      Ca in atatea alte ocazii. Ambii jucatori de clasa, fara indoiala.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Asta e
    Clujul a castigat pentru ca a gestionat mai bine finalul. Frumoasa atmosfera in sala. Ne vedem in top6 din nou.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Cj Sb
    Meci dur, victorie a Clujului datorita acelor jucători de clasa, care în astfel de meciuri și în acele momente ies la rampa și fac diferenta. Dacă nu ii ai sau nu ți-i permiți, nu câștigi. Nu m-am așteptăm să controlam atât de bine mult lăudată forță a Sibiului în "3 secunde". Dar atenție, dacă azi aveam în fata o echipa experta, gen Oradea, nu sunt convins ca mai reveneam. Sper sa vina și un 4 starter și atunci s-ar clarifica multe. Rușinoase ieșirile galeriei de la fotbal (d-le Cristescu, te rog respectuos, nu ii mai aduce), nesimțiți ordinari care fac de rusine un oraș întreg! Sibiul a jucat 3 sferturi, inexplicabila căderea în ultimul. Rămâne de văzut dacă anul asta merge pana sus de tot, sau iarăși se sparge în fazele următoare ca în ceilalți ani. Este încă prematur, dar în opinia mea, dacă Oradea se ca cristaliza ca lot și echipa, ea va rămâne principala contracandidata a Clujului la titlu.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Cj
      Tu esti probabil unul dintre acele persoane care nu ii in stare sa strige nici macar un Haide U? Preferi sa se auda numai cei de la Sibiu in sala? Astis care vreti atmosfera de teatru mai bine stati acasa. De asta era mai fain in Demian, ca nu erau atatia suporteri de teatru ca in Polivalenta.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      Corectura
      *una

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea 6X :

    CSM
    In momentul de față , in opinia mea, Oradea va termina campionatul pe locul 3. Ar fii o minune locul 2 .

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019) Raspunde
  • Dia :

    Felicitari Clujului!
    A fost mai buna dar nu cu mult . Straniu mi s-a parut modul in care Dan a gestionat TO-urile.

    Arbitraj foarte bun.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      arbitraj?
      Foarte slab din punctul meu de vedere. Si ea si el se uitau la Ciulin cand fluierau.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Cadere sf 4 !
    Cred ca e prima cadere de felul asta, din acest sezon si vine in urma unui sfert 4 gestionat prost din mai multe puncte de vedere.
    Doua dintre ele, modul in care ne-am aparat si individualismul, am renuntat la jocul de echipa si ne-am axat doar pe executii individuale, doar Pratt irosind cel putin 2 momente cruciale.
    Asta este, mai e mult de jucat si speram sa invatam din greseli. Daca nu reusesti sa ti Clujul constant in pumni, se trezeste si iti da K.O , asta am patit noi in seara asta.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    studentU
    Nici eu nu agreez anumite scandari. Dar nici ei nu sunt usa de biserica la ei acasa! Apa in cap,scuipati,injurati! Si asta o spun ca unul care nu a lipsit de la meciurile de la Sibiu de multa vreme. No offence,sibieni! Baschetul,sportul in general fara fani (ultrasi) nu are farmec.Asa ca veniti la sala cu totii! #impreunasuntemU

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      violenta
      fie ea si verbala, naste violenta. Eu vin la meci sa vad baschet, pt mine spectacolul e cel de pe teren. In tribune e ceea ce incununeaza spectacolul, ceea ce da energie si rautate pozitiva jucatorilor. In atat de multe meciuri din astea, pemuchie de cutit publicul a adus victoria lui U. Si au fost oameni normali cei care au cantat si au strigat si au batut din palme. Si care, btw, vin la fiecare meci si vin si ei, la fel ca mine, in primul rand sa urmareasca jocul de baschet. Asa ca, di nou, eu personal ma pot lipsi oricand de acesti indivizi. Prefer civilizatia acestei atmosfere, chiar daca asta inseamna mai putin "spectacol" in tribune. La SB in sala n am fost niciodata deci te pot crede pe cuvant. Ceea ce e laudabil pt ei este ca, spre deosebire de anii trecuti, cand se pretau la mizeriile la care s au pretat ai nostri astazi, s au cenzurat, si au incurajat echipa si au facut cinste clubului si orasului lor. Normal ca au si ei uscaciuni, dar in seara asta nu s au vazut/auzit. Cum zice si trancer, Clujul nu e asta, specile rosii, ca traditie si istorie, n au nici o treaba cu astia. Dupa cum puteti observa, ma si abtin si le spun oricum, orice jignire ar fi prea mica si m ar aduce la nivelul lor. Cu greu ma abtin, am avut nervi tot meciul din cauza lor...

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      Ma, atata violenta o nascut incat niciodata nu ne-am batut intre noi.... ce tot delirezi pe aici?

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Greu
    Dupa 3 reprize fara cusur in atac ale adversarilor, am zis ca nu recuperam. Am remarcat usurinta si eficacitatea sibienilor la 3 puncte, precum si indemnarea lui Pratt si mai ales agilitatea lui Hardy. Punctele surpriza au venit de la Tamulis care ascuns printre coechipieri si-a facut ff bine treaba. Au fost multe atacuri ratate de U ca si multe libere ratate. Dar jucatorii au continuat sa creada in norocul lor. Sibienii s-au relaxat in sfertul 4 si atunci tonul l-a dat Calnicenco. Pana atunci s-a pozitionat bine, a recuperat mult, dar nu s-a vazut. Si era sa ne ingroape cu greseala de la final, dar noroc ca aveam deja destule puncte. La noi Torok a fost la fel ca Tamulis: ascuns, puncte marcate si cu influenta in aparare. Cum Kuti era fiert, am zis ca daca nu ne salveaza cineva la care sa ii intre de 3, pierdem. Si iarasi a aparut ... Acest diamant numit Rasic! Felicitari echipei ca a crezut ca pot recupera si invinge. Galeria noastra sa invete scenariu si regie de la sibieni. Si texte nelicentioase. Arbitrii au tinut cu noi in cateva faze in primele reprize sub 3%. A fost o surpriza ca desi au avut in primul sfert ce fluiera acesta a fost in forta si tabela indica 2-3 faulturi in total.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      arbitraj
      In mare parte sunt de acord cu tine. Mai putin arbitrajul. A fost submediocru. Am scris si mai sus. Amandoi si ea si el (nu ma obosesc sa le aflu numele) dupa ce fluiereau se uitau la Ciulin. Ea o fost penibila la faza cu schimbarile :)

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      @stefan
      imi pare rau sa te contrazic putin, mai ales la faza cu schimbarile. EA ( adica Alexandra Stan ) a limpezit apele, Ciulin a vrut sa modifice si schimbarea lui Brosser .In general arbitrul principal este cautat din priviri, chiar si in Euroliga sau NBA ( ciulin ne fiind unul din simpaticii mei, din contra). Per total un arbitraj in nota clasica ( pentru cea mai SLABA generatie de arbitrii). Faza in care la un metru de Andras Mate mingea iese din umarul lui Cooper si se da repunere Sibiu este emblematica.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      TitiAcs
      Corect! Multumesc. Recunosc, nu sunt specialist in regulamente dar ma straduiesc sa perseverez.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu lauri :

    Csu
    Felicitari echipei din Cluj pt victorie. Noi am avut parte de un nou serial cand se ceri timeout. Sper sa nu avem parte de un antrenor care nu stie sa gestioneze momontele importante. Daca nici acum cand sunt doar 3 echipe care au pretentii la campionat nu joci finala cred ca este o problema.

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca CatalinU :

    @studentU
    Daca nu ai fost nciiodata la Sibiu, nu vrei sa te abtii dracu? Du-te nene la teatru. Am vazut cand nu venim noi, ce atmosfera este.De vis. Daca vrei liniste, ce dracu mai cauti la oras? Du-te in varful muntelui.....pufulete

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      hai ca ati aparut...
      Bye!

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      La Sibiu
      Nu este adevărat că v ați luat apa in cap și tot ce ați mai zis pe acolo în ultimele 5 meciuri cel puțin...părerea mea este că ar trebui sa ne înțelegem mai bine sa scandam doar pentru echipa fiecare atât la Sibiu cât și la Cluj.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      .
      Felicitări pentru victorie.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea:

      @CatalinU
      Omul a adus argumente si pledeaza civilizat pentru ceva anume. De ce trebuie el sa se abtina de la as-si exprima punctul de vedere? Defapt de la ce anume ai vrea sa se abtina? Oare n-ar trebui "dracu" sa se civilizeze unii dintre ai nostri? Nu crezi ca am fi cu totii mai castigati? E evidend ca in sala de baschet esti penibil cu scandari gen muie.

      cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U
      @Eduard Cristea... eu intru tot mai rar aici pentru ca pur si simplu acest "studentCFR" spammeaza toate postarile, tot timpul vine cu analize"pertinente" facute in timp ce urmarea Live feed-ul frbaschet..... Din cauza lui au ramas putin dintre cei care erau capabili sa zica ceva pertinent..... Incearca sa il copieze pe Free62 sau pe UnMoldovean dar din pacate tot ce reuseste ii sa demonstreze ca doar el are dreptate si doar el le stie pe toate noi restul suntem prosti......

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca CatalinU:

      @arifliv
      Acum 2 ani in finala am fost inghesuiti pe o tribuna de 50 oameni. Am stat inmghesuiti ca potarnichile. La meciul trecut injuraturi si sticle de apa in cap. Daca tot vrei, poti sa privesti obiectiv. De cate ori a venit galeria sibiului la Cluj, nu a fost nici limitata la numarul de bilete, nici ingramadita intr-un sector

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      ARM....is alte vremuri, alte caracteruri:). Oameni care stiu mah tata mah, nu ca pana amu'. Nu-ti bate capu si tasatura, bucura-te de baschet ca in ultimii ani chiar am avut de ce si putem sa fim fericiti si multumiti. Restu sa ceara jucatori de poz 4(ma gandeam sa le scriu lui Silva si Bobo sa vada daca care e mai in forma Bubu sau Flavius si sa le faca o propunere sau daca nu vor ei sa il aducem pe Saftescu pe 5 si jucam pe 4 cu Easley), sa comenteze de galerii, si sa dezvolte substantivul proriu Silvasan fara cap, bun simt si argumente.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Calin Barsan :

    stimate si onorate "studentU"
    Spre deosebire de tine, eu ma identific cu nume si prenume.
    Esti un adevarat "postac" pe site-ul asta. faci analize docte, le stii pe toate. Cand nu iti convine ceva, bagi vate un "bye" superior si gata.
    Uite ca nu e "bye". Ai avut nervi tot meciul? Ia un Rudotel, amice. esti ofuscat, nervos, suparat, "preferi lipsa spectacolului din tribune". da' te-a intrebat cineva ceva? Ti-a cerut cineva parerea?
    "Universitatea" e a tuturor. Si a celor pe care nu ii suporti. care, spre deosebire de tine, au fost si la Sibiu. Si daca imi amintesc de sfertul de Cupa de acum doi ani. Ei au fost acolo, inghontiti si tinuti pe la usi, bagati intr-o tribuna de metal de rahat. Dar sigur, nu ai de und esti ca tu "nu mergi in deplasari".
    Acum o saptamana am jucat cu Oradea. Au fost si ai lor, a fost si galeria. Totul a fost fara cusur. Dar tu nu vezi asta, pe tine te zgarie cateva injuraturi, ca "nu poti veni cu sotia si copilul". Nu prea esti tu un mic fariseu?
    Sa iti amintesc ca sportul este "pentru toti"? Sa iti amintesc ca galeria aia pe care faci tu ceva si o indemni sa stea acasa a ridicat sala in picioare in sfertul patru? Sa iti amintesc, tie si altora, ca nu ai fost la Shakespeare ci la un meci? Sa iti mai spun ca ceea ce tu vrei (sala fara galerie) nu vrea nici un sportiv adevarat?
    "Hai ca ati aparut..." e dovada ca esti dispus la dialog precum Putin cu azerii...
    Din clipa asta, asumat, o sa te "cenzurez" la orice "inalta judecata deontologica". Eu am un nume, tu doar o umbra fara fond. Hai ca am aparut :)

    cu 5 ani în urmă (12.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pai ce dialog
      daca omul din start ma jigneste? asa se incepe un dialog? si tu ma jignesti in postarea ta. eu n-am jignit pe nimeni personal, mi-am exprimat o parere, poti fi sau poti sa nu fi de acord cu ea. Nu merg in deplasari dar merg de 15 ani la aproximativ toate meciurile de acasa ale echipei. cant, bat din palme, platesc abonament. ma face asta mai putin fan/suporter? eu cred ca nu. am spus bye pentru ca nu vreau sa intru in discutii in care din start colegul de discutie jigneste. altfel sunt foarte dispus la a comunica. cat despre faptul ca as fi postac si as veni cu analize docte, asa cum U e a tuturor suporterilor, si site-ul asta cred ca este al tuturor userilor. Asa ca daca nu iti place ce, cum, cat scriu, ai toata libertatea sa nu citesti - dublu standard, sau?. Cand lucrurile au fost ok am spus si lucruri pozitive despre galerie.
      cam despre identitatea mea pe site-ul asta...nu ma obliga nimeni sa mi-o dezvalui. daca tu ai ales sa faci asta, foarte bine, e alegerea ta.
      Multa bafta, haide U! Si mai putine jigniri, in sala si pe net!

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca CatalinU:

      @studentU
      Daca vrei un dialog, nu vrei sa vi in galerie sa iti exprim parerea obiectiv, ca din spatele tastaturii acuzi pe toata lumea, fetito

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    @“studentU”
    Esti un franar travestit! Bye!

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :|
    Atunci cand incerci sa pacalesti sportul acesta iti da o palma. Noi am inceput sfertul 4 numai cu gandul de a duce toate atacurile la limita celor 24 de secunde. Pai cand faci asa ceva contra Clujului iti meriti soarta. Ce e mai trist pentru noi e faptul ca daca nu intram in sfertul 4 cu mentalitatea asta idioata aveam sanse extrem de mari sa castigam.

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe silverzeus :

    studentU
    ....n-ai nicio treaba mah: ptr ce te lamentezi si faci ca o gasculita proasta ??.....cum sa sustii ca a chemat Cristescu galeria de la fotbal mah ?...esti ridicol

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      nici macar n-am sustinut
      eu treaba asta, ci trancer
      troll slab ce esti :))

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu ClaudiuSB :

    Fair play
    In primul rand, felicitari pentru victorie, a fost meritata.

    Ma uit la diverse comentarii, majoritatea ale unor frustrati, gen Cluj "lasati-ne sa injuram, ca nu sunteti la teatru", dar sunt si sibieni care se coboara sa raspunda la injuraturile unor clujeni, sau se angreneaza in diverse dispute verbale gen "cine-o are mai mare" sau "na, ca am atarnat un banner deasupra voastra, ce tari suntem". Deci fiecare dintre parti are uscaturile ei.

    Totusi, spre cinstea multora (clujeni si sibieni), sunt foarte multe pareri echilibrate de ambele parti, in care parerea generala este ca a castigat baschetul si ca e foarte bine ca sibienii nu au raspuns in sala provocarilor (injuraturilor) galeriei clujene. Sunt mandru de sibienii mei, atat pentru cum s-au prezentat ca si galerie, cat si pentru ca nu s-au coborat la nivelul unora care cred ca este absolut acceptabil sa injuri intr-o sala de baschet. Si va multumesc, clujenilor care nu sunteti dispusi sa acceptati o atmosfera infestata cu atitudini de la fotbal, grobiene, va urez succes in a "curata" atmosfera din sala voastra. Se poate acest lucru, nu va lasati. Astept ziua in care atmosfera va fi fair play de ambele parti si la final fiecare o va aplauda pe cealalta, indiferent de rezultat.

    PS Tot citesc pe totalbaschet dar cred ca si pe fb ca suporterii clujeni au venit la sibiu si au fost scuipati, imbranciti, aruncata apa in cap... Ma crucesc cand citesc asa ceva. Daca s-a intamplat, a fost ceva cu totul izolat. E ca si cum, daca as veni la Cluj si as avea un incident cu un suporter, sa generalizez si sa zic ca, "clujenii au facut aia...". Va garantez ca sala din Sibiu e unul din locurile cele mai "sigure" din RO ptr suporterii adversi, va asteptam pe cei circumspecti sa va demonstram asta. Si sunt sigur ca sunt si clujeni care pot confirma asta.

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Sala sigura :))
      A fost foarte sigura sala voastră la turneul Final 8 de acum 2 ani când șeful vostru și alții au atacat cu arme albe suporteri adversi in baie. In urma acestui incident a fost și suspendat 1 an. Dar na, băgatul sub preș este una din calitatile voastre.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • BC CSU Sibiu calin:

      @tdm
      Tinand cont ca a fost suspendat si ca majoritatea dintre noi a dezaprobat public incidentul, nu vad cum a bagat cineva acest incident sub pres. Esti sigur ca a fost vorba de arme albe? E prima oara cand aud asa ceva. Cum am zis si mai jos, acest incident regretabil a avut un istoric in spate, nu a fost un conflict spontan. Zic asta pt ca e totusi sigur sa vii ca supprter clujean la meciuri la sb, nu o sa te bata nimeni

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • BC CSU Sibiu ClaudiuSB:

      Informatii false sau trunchiate
      Referitor la atacul cu arme alte, e o minciuna, dar intradevar au existat niste imbranciri gen "cocosi" ref la liderul galeriei, si-a ispasit pedeapsa, disproportionata cu abaterea, dar esenta este ca oricum nu ar fi trebuit sa existe un asemenea moment. Astfel de momente au fost si la Cluj, nu mai departe de acum doi ani, in care suporteri clujeni au sarit la bataie, doar ca jandarmii din Cluj se pare ca sunt mai indulgenti cu ai lor si doar i-au trimis la plimbare.

      @dans
      - sa injure toata sala la Sibiu? Nici vorba. Ca au injurat mai multi, poate atunci cand Silvasan a provocat toata sala si aluat si tehnic, dar este o raritate sa injure mai mult de 10-15 persoane.
      - am urmarit cu atentie comportamentul galeriei clujene la ultimul meci de la Sibiu. Pe langa ca a fost loc suficient, erau minim 5 persoane din cele aprox 30 care aveau o placere deosebita sa arate tot la cateva minute un anumit semn catre suporterii din Sibiu. Trist. Cand ati stat inghesuiti era probabil pentru ca era un meci cu miza mare dar de ex cand ati fost in cupa si ati stat in tribuna metalica a parut ca a fost totusi un spatiu generos. Aici mai e o problema: e sala mica, nu putem primi oricati suporteri. Daca te uiti la regulile FRB ref la suporteri, e parca ceva cu 10%. De cate ori ati vrut sa veniti mai multi de 150 la Sibiu (au fost vreo 3 dati in ultimii 3-4 ani), v-a spus cineva sa nu veniti sau ati fost lasati afara? Nu, cred ca a existat bunavointa din partea clubului sibian si ati fost lasati toti. Dar cu inghesuiala de rigoare.
      - imi pare rau ca ati fost stropiti cu apa la sibiu dar asa cum spuneai si tu au fost doar doua persoane. Pentru asta nu trebuie sa generalizam. Nimeni nu ar trebui sa fie determinat sa nu mai mearga intr-o deplasare, din cauza a 2 sau 100 de suporteri ai echipei adverse. Asa ca te invit la Sibiu, o sa ne asiguram ca nu va mai fi cazul de asemenea incidente gen aruncat cu apa. Daca vrei sa comunicam si direct, cauta pe fb Claudiu Hila.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      ClaudiuSB
      Serios? Am scris mai jos. Am vazut meciul la tv (despre meciul de la Sibiu discutam). S-au auzit foarte clar injuraturile voastre, si nu au fost 10-15 persoane. Explica-mi si mie cum a provocat Silvasan? A intrat in polemica cu publicul? Pentru ca daca facea asta era eliminat. Bannerul cu ”Nu va suport” nu este o provocare? Daca tot ai pomenit de trecut, vezi si problemele voastre cu cei de Oradea si Mures acum cativa ani. De ce aveti probleme, doar voi, oriunde mergeti?

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Pentru ca noi chiar "mergem" spre deosebire de ceilalti.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      JCN
      Chiar mergeti si sunteti ”iubiti” peste tot. :(

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Referitor la banner-ul "Nu va suport"... dati-le inapoi steagul ala furat acum 2 ani ca poate nu o sa mai sufere atata dupa el :))

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca CatalinU:

      @ClaudiuSB
      Cand o sa fiti si voi tratati la Cluj, cum suntem noi la SIbiu, mai povestim

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    ...
    Da, vad ca au apărut și aici copiii să-și justifice în cel mai romanesc mod comportamentul de nesimțit. Pentru ca da, ca să vii în sala și sa înjuri, asta ești, un nesimțit. Am fost de foarte multe ori în sala din Sibiu, chiar și în sala mica, de lângă teatru (cati dintre voi știți de ea? Nu cred ca aveți de unde, pt ca în vremea aia voi va jucați cu masinutele), am fost în multe altele (la Ploiești eram 4 persoane, 2 bărbați și 2 femei și am fost amenințați de vreo 5 persoane care arătau asa ca voi, ca dacă ne mai ridicam la coșurile noastre nu o sa ai ieșim din sala). A încuraja echipa nu înseamnă să înjuri pe ceilalți, chiar dacă și ei au fost la fel de nesimțiți ca tine ca te-au înjurat la ei. Pe vremuri (asta voi nu o știți, voi sunteți grozavii copii ai zilelor noastre cu un bun simt la nivelul papucilor) galeria Clujului era studențească, era frumoasa. Și reprezenta cu adevărat spiritul studențesc al Universității.

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      thumbs up, trancer
      mai sunt si oameni...

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca dans :

    Pt arifliv & studentU
    Eu am fost aproape la toate meciurile de baschet din ultimii17-18 ani.De 11 ani vine si sotia .De 5 ani si jumate vine si băiatul nostru de 6 ani(cu siguranta este unul dintre cei mai tineri abonați a lui U).
    In masura in care timpul mi-a permis-o am fost si voi merge si in deplasări.La Sibiu in ultimii ani am fost la aproape toate meciurile.
    Din pacate incidentele de la ultimul meci de la Sibiu ne-a facut sa luam decizia ca acesta să fie ultimul meci la Sibiu la care noi sa participam.Am fost injurati ,scuipati ,apa aruncată de la balcon de către 2 persoane pe tot parcursul meciului.Ce e cu adevărat trist este faptul că cei de la paza radeau iar organizatorii dădeau din umeri desi vedeau ce se intampla
    Nu mai spun de faptul că suntem tratați ca si o ciurda de animale ,100 oameni pe 30 locuri .TRIST
    Legat de înjurături și la SB sunt multe si dese si ce e păcat la ei sunt susținuți de mare parte din sala.Am urmarit cu tristețe acest aspect cand se striga M... Silvasau sau U cata răutate exista si la cei care nici macar nu cântă în restul meciului.Trist:((.La noi macar cand se înjură o face doar galeria,exista o mica diferenta dar pana la urma înjurăturile sunt înjurături.
    Un sfat pentru ambele galerii: Sunteti cele mai frumoase dar lăsați înjurăturile pentru stadioane sau deloc dacă se poate.Sincer nu rezolvați nimic, dar stiu o parte din voi pentru asa ceva traiesc (sa insulte si provoace),DAR voi ceilalti NU ii mai sustineti.
    Legat de echipe si joc : SB are o echipă frumoasa ,bine omogenizata dar care mai are de lucru la partea fizică unde noi v-am dominat sferturile 2 Si 4.
    Noi am fi fost favoriți la câștigarea campionatului cu Vlad si Dykes in echipa.
    Eu inca sper la aducerea unui 4 valoros care sa ia din presiunea lui Dykes de a trage după el toata echipa.
    Aceasta presiune duce la o oboseala fizică și mentala ceea ce probabil pe sfarsit de campionat o sa conteze.Deasemenea este mult mai predispus unei accidentari deoarece forțează mereu si ajunge uneori ca corpul sa nu il mai asculte.
    Fara cei 2 jucători am fi o echipă de locul 4-6.
    Imi doresc de mult o finala SB -U, inca mi-o mai doresc inca in ciuda celor ŕelatate mai sus.
    Oradea este de asemenea o echipă foarte bună cu un antrenor foarte calculat.Restul echipelor ar fi o surpriză sa ajunga in finala desi inca se pot intampla multe ,campionatul inca este lung ,se mai pot face transferuri,pot aparea accidentați,etc
    Salutări pentru prietenii si colegii mei din SB
    HAIDE U SI DE MERGE SI DE NU

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • BC CSU Sibiu calin:

      @dan
      Felicitari pt victorie Clujului - ce am jucat noi in ultimele minute a fost inexplicabil, fortari si neputinta.
      Vreau sa comentez pe subiectul disputelor din sala din Sibiu: faptul ca suporterii echipei adverse au doar 30 de locuri (sa zicem) alocate e din cauza capacitatii salii si a faptului ca sunt multi abonati, respectiv ca meciurile se joaca sold out si probabil nici conducerea CJ nu cere mai multe locuri. Chiar imi pare rau daca ati fost stropiti cu apa, sper ca a fost un incident izolar, de-a lungul anilor am vazut suporteri clujeni stand la coada la bar sau la tigara fara a fi agresati. Referitor la injuraturile adresate lui Cristescu sau altor oficiali adversi: se intampla cand acestia se duc la masa oficiala si ii la socoteala pe cei de acolo, lucru care e clar interzis de regulament si oricum nu se face in deplasare - daca ei pun presiune pe oficiali, noi contracaram, e simplu. Referitor la incidentul cu sefful de galerie, nu cred ca au fost arme albe si acolo situatia era cu istoric si antecedente la Cj, nu stiu alte detalii dar nu s-a produs ad-hoc - si nu, nu e ok deloc asa ceva. Din punctul meu de vedere ar trebui ca cele doua galerii sa gaseasca un numitor comun si sa faca un armistitiu de dragul baschetului

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca Stefan Cj:

      Calin
      Eu ultimul meci de la Sibiu l-am vazut la televizor. Dar am prieteni care au fost la Sibiu si mi-au povestit exact ce a scris dans mai sus. Scandarile cu m..e U si m..e Silvasan le-am auzit si la tv. Aseara ai nostrii au ripostat in momentul cand a aparut bannerul cu ”NU va suport” si care se vede si la meciurile de la Sibiu. Totusi problema este la voi. Inaintea voastra a venit Oradea la noi. De ce nu s-a intamplat nimic? Fiecare galerie si-a incurajat echipa in mod civilizat, nu s-a auzit nici o injuratura. De ce? Voi ati avut clinciuri si cu cei de la Oradea si cu cei de la Mures acum cativa ani. Ultrasii nostrii sunt ingeri si demoni. Ei sunt cei care ridica sala in picioare, dar injuraturile vin in urma provocarilor.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      @dans
      merci pt comment. regretabil ca s-a intamplat ce s-a intamplat la sb.
      eu am starnit din pacate o discutie care, in loc sa duca spre mediere, duce tot spre jigniri. mi-am invatat lectia, voi incerca, pe cat posibil, sa comentez doar baschet, doar ce se intampla pe parchet. atitutidea majoritatii de pe aici este ca na, galaeria ridica sala in picioare, ei sunt indreptatiti, in cazul in care sunt starniti, sa injure. eu nu sunt de acord. galeria poate ridica sala in picioare si in acelasi timp sa se comporte civilizat. nu e una ori alta. unii vor sa para ca asa e. ori venim si injuram ori nu mai venim. eu voi veni la meciuri si imi voi exprima o parere atata timp cat o fac in mod respectuos la adresa celorlalti si nu deranjez, voit, pe nimeni. restul sa faca fiecare cum considera.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca trt:

      Aha
      Se pare ca am avut dreptate cu ultimul meci de la Sibiu! @dans ai fost acolo din cate am citit.Deci,@ClaudiuSB se pare ca am avut dreptate.Nu ma bucura asta,sa stii si e ok sa nu generalizam.Imi amintesc cu placere de meciurile de la Sibiu cand puteam sta pe aceeasi parte ambele galerii...Sper sa reluam aceasta traditie. Viata asta tin cu "U"! Succes Sibiu! @ClaudiuSB ne vedem la Sibiu cand te astept sa ne saluti! Clujeni,"U"-isti,ultrasi si spectatori veniti la sala cu totii,cum am scris si mai sus,"U" are nevoie de noi dupa cum si noi avem nevoie de "U"!
      Ce m-as face EU,
      Ce te-ai face TU,
      Daca n-ar fi "U"...
      #impreunasuntemU

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca dans:

      StudentU
      Urăsc jignirile ,nu imi plac înjurăturile cântate în sălile de sport.
      Dar din pacate anumite persoane nu pot trece peste jignirri si raspund pe masura sau mai grav.
      Legat de meciul trecut de la SB intr-adevar si cativa de la noi arătau degete la cei de SB dar asta după ce au fost provocați.Inca o data nu toată lumea are înțelepciunea de a gestiona asemenea momente.
      Ideea ar fi ca noi sa nu dam apa la moara si in continuare sa evitam pe cat posibil aceste evenimente.
      Mie incepe sa imi para rau ca am scris de cele întâmplate dar vroiam să știe si cei care nu merg in deplasare la SB ca nici la ei nu este numai lapte si miere si ii provoacă pe ai noștri continuu.
      Sa fie baschet frumos si cati mai multi spectatori in sala si bineinteles galeriile cu cat mai putine triavilitati.
      Dpdv fara galerii meciurile sunt ca si mâncarea fara sare.
      Toate cele bune.

      cu 5 ani în urmă (13.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      eu is de acord
      acum vreo doi ani cand au venit sibienii in Horia Demian era un decerebrat din asta care scuipa si injura tot ce trecea pe langa el. unul care si acum e in prim plan in galeria SB. Poate o fi acelasi care a primit interdictia de 1 ani, nu stiu. cert este ca si ei au uscaturile lor si poate lumea a inteles ca sunt fan sibiu, franar, alte mizerii, ca ii idolatrizez pe astia din sb :)))
      nici gand, tot ce am vrut sa arat este ca, spre deosebire de alte dati cand sb se preta la mizerii la care s-au pretat ai nostri, de data asta si-au vazut doar de incurajat propria echipa. ceea ce e foarte misto si au facut-o si ai nostri. daca nu aveau momentele in care injurau totul era perfect, nu vreau liniste in sala, vreau civilizatie. ori unora care toata viata au petrecut-o pe stadion nu poti sa le ceri asa ceva, se pare. eu am fost respectuos cu toata lumea desi aici mi s-au adresat tot felul de injurii. Redactia TB, fiind avida dupa trafic, bineinteles ca nu a luat nici o masura in acest sens. Macar sa avertizeze userii noi sa nu vina cu injurii. Ca practic sunt oamneni care si-au facut cont sa intre sa injure. Si vor mai intra la urmatoarea tura cand vor avea ceva de criticat/injurat. Ca si unii useri vechi, nu-i asa, ARM/free62? Deci TB, sunteti dezamagitori, inca o data. Raman pe site pentru comunitatea in care m-am integrat, avand in vedere calitatea continutului pe care il produceti (aveti greseli la peste 90% din articole) si lipsa voastra de etica, ar trebui sa ies in minutul asta si sa nu ma mai intorc.

      cu 5 ani în urmă (14.01.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca dans :

    Claudiu SB
    Pe departe gândul de a generaliza.
    Eu am vrut sa SUBLINIEZ lipsa de reacție a firmei de pază și a organizatorilor care au văzut ce se intampla si au lasat ca lucrurile să continue timp de 1 ora si jumatate.
    Aceste lucruri nasc rivalități între galerii.Poate sunt eu mai slab la minte sau asta isi doresc conducătorii.
    Am stat de cateva ori si in tribuna la SB si nu a fost nici o problema.Am discutat cu cei din SB despre baschet , ne-am bucurat fiecare de reușitele echipeî favorite si ne-am strâns mâinile la sfarsit de meci si neam felicitat.
    Anul trecut la deplasarea voastră de la Pitesti am stat in picioare in spatele galeriei voastre si am discutat cu câteva persoane.Chiar am gasit un portmoneu de-al vostru la inceput de meci cand erați doar jumătate in sala si la care i-am gasit stăpânul cu ajutorul unui jandarm.
    Sunt un fan al baschetului care urmăresc cu plăcere si meciuri in care nu joacă U.Am fost in multe săli atat la masculin cat si femin unde nu am jucat noi(Arad,TM ,Pitesti, SB,Târgoviște,Ploiesti,SM,etc)
    Dar sincer nu pot tolera lipsa de reacție a persoanelor direct implicate în acest caz firma de paza si organizatorii tinand cont si de faptul că eram cu copilul care a rămas cu traume dupa cele intamplat acolo.
    Ieri cand am ajuns la sala cu 40 minute inainte de meci prima lui reacție a fost : Au venit si oamenii răi de la SB si a început să plângă.
    Bineinteles ca i-am explicat că cei veniti sunt oameni buni care își iubesc echipa si nu au nici o treaba cu noi.
    Copilul are 6 ani si cunoaste lotul de jucători la U,SB ,Oradea și minim 4-5 jucători din fiecare echipă.
    Dar sa ajunga sa ii fie frica sa intre intr-o sala de sport pentru 2-3 persoane faraminte care sunt lăsați intenționat să instige mi se pare ca se ajunge prea departe si totul pornit de la lipsa de organizare.

    Si inca ceva nu am spus ca toată sala injura, am spus o mare parte a sălii.
    Pentru mine acesta este ultimul comentariu, nu vreau sa intru in polemici cu nimeni.
    Ar fi bine sa ne vedem de sport si sa incercam sa ii educam pe cei "rataciti" nu sa ii împinge de la spate sa faca asa ceva.
    Dpdv cele 2-3 persoane de la balcon erau cu bune intenții pusi acolo atâta timp cat nimeni nu reactiona.O singură D-na de la balcon ii atenționa sa înceteze.
    Sa aveti bafta si daca se poate mi-ar placea o finala cu voi,dar fara trivialitati.
    Avem galerii frumoase care dacă nu ar fi provocate nu ar reactiona.

    cu 5 ani în urmă (13.01.2019) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Calin Barsan :

    @studentU @trancer
    Raman la parerea ca emitentul unei opinii trebuie sa isi asume identitatea. E o chestie de bun simt si sapte ani de acasa, ca sa nu am senzatia ca vorbesc la pereti. Dar cine-s eu sa decid?
    Asa ca va spun atat: cu bune si cu rele, galeria "Universitatii" a tinut clubul asta in viata, iata, 100 de ani. Ca va place sau nu, asta e realitatea. Ca nu sunt usa de biserica? Probabil. Ca nu au cum fi intr-o tara ca asta. ce va faceti voi ca nu intelegeti este ca ei, "golanii", "nespalatii", "primatele" stiu sa iubeasca asa cum nu stie nimeni.
    DA, nu sunt academicieni. Uneori exagereaza. Alteori injura. Poate ca nu e bine. Dar nu-s nici mai buni nici mai rai decat cei care stau in cur si papa popcorn. Ca si aia injura. Poate nu in sala. Poate pe strada, poate in autobuz. Poate arunca chistoace pe jos, poate trec strada pe rosu, poate parcheaza masina aiurea "ca asa vrea muschii lor".
    Stiti, in 2009 a fost un mars. In ianuarie. In 2015 a mai fost unul. In martie. A fost frig, a fost ploaie, au fost puhoaie de jandarmi. Dar ei au fost acolo pentru ca iubesc "U". Voi probabil tocmai scriati niste analize docte (imi pastrez afirmatia) pe site-uri. La caldurica.
    Nu o sa cautionez vulgaritatea si viloenta. Nici nu ma intereseaza ca am stat la final 8 al Cupei un ces inafara salii la Sibiu si intram cate 10 la 5 minute. Nu ma intereseaza ce fac altii. Dar in fata galeriei "Universitatii" sa va ridicati in picioare. Pentru ca ei, "golanii" nu sunt mai rai ca voi. Sunt mai patimasi si nu suporta sa li se spuna ce sa faca.
    Obisnuiti-va cu ideea ca galeria "golanilor" va mai veni. Ca acolo e locul lor. Si al vostru, desigur, daca intelegeti care e rostul fiecaruia.
    Sa nu o mai lungesc, sa va las loc de replica. Citez: "Felicitări galeriei în primul rând. Așa să fie toate meciurile! E sport, nu teatru. Oricând e mai bine așa decât să fie liniște în sală. Meciul de ieri nu se întorcea altfel. Haide “U” - semnat Patrick Ciorcila.

    cu 5 ani în urmă (14.01.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      calin barsan
      Nu imi voi asuma nici o identitate indiferent de parerea ta. Si da, nu esti tu nimeni sa decizi.

      Textul tau este un amestec de idei preconcepute, ipocrizie si ignoranta. Iar daca la finalul lui mi-l citezi pe marele Patrick Ciorcila, care in viata lui n-a realizat nimic notabil decat sa fie baiatul lui tata, atunci singur te caracterizezi.
      Eu n-am spus niciodata ca nu-i nevoie de galerie, am spus ca decat sa-i aud strigand PIZDELOR mai bine nu i mai aud deloc. Atat am spus. Dar in acceptiunea ta sau a voastra, e totul sau nimic. Adica ideea de a striga si canta pentru propria echipa dar a te cenzura cand vine vorba de o minima frustrare, nu exista.

      Atunci, pana la urma, e ok cum spui tu. Avem loc si unii si altii in sala. Si doctii si semi-doctii (SIC).

      cu 5 ani în urmă (17.01.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!