Stiri

U BT Cluj-Napoca nu se află pe lista echipelor participante în sezonul 2019/2020 al EuroCup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.06.2019

U BT Cluj-Napoca nu va lua startul în EuroCup în sezonul 2019/2020. Board-ul Eurocup a făcut publică lista echipelor care vor juca în cea de a 2-a competiție europeană intercluburi ca valoare.

Pe această listă se regăsesc 25 de echipe: AS Monaco, Asseco Arka Gdynia, Buducnost Podgorica, Cedevita Olimpija Ljubljana, Darussafaka Istanbul, Joventut Badalona, Dolomiti Energia Trento, EWE Baskets Oldenburg, Galatasaray Istanbul, Brescia Leonessa, Limoges CSP, Lokomotiv Kuban Krasnodar, Maccabi Rishon LeZion, MoraBanc Andorra, Nanterre 92, Partizan Belgrad, Promitheas Patras, ratiopharm Ulm, Rytas Vilnius, Virtus Bologna, Tofas Bursa, Umana Reyer Venezia, Unicaja Malaga, Unics Kazan și Zenit Sankt Petersburg.

Una dintre formațiile de pe lista de 25 va primi un wildcard pentru participare în Euroligă. Partizan Belgrad sau Zenit Sankt Petersburg vor juca în competiția supremă a Europei iar la startul EuroCup se vor alinia 24 de echipe.

Conducerea lui U Cluj-Napoca a aplicat pentru un wildcard în EuroCup dar nu l-a primit. Virtus Bologna, Limoges CSP și Brescia Leonessa au fost echipele care au obținut wildcard din partea EuroCup.

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    pe de o parte nasol
    daca in intelegerea cu Vujosevic aparea si partea asta. Atlfel, mai mult timp pt constructie in acest an si poate in Europa la anul. Numai sa nu afecteze bugetul desi BT cred ca e interesata de promovare in RO in principal...

    cu 4 ani în urmă (25.06.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    csm
    Pt Cluj e bine pt ca asa se va putea concentra pe campionat. De asemnea pot avea un lot mai redus ceea ce implica posibilitatea aducerii de jucatori mai buni.
    Pt Romania e prost. Fara rezultate in Europa o sa ajungem sa jucam cu toate echipele tururi preliminare si in Europe Cup. La acest capitol Clujul dezamgeste din nou, dupa ce anul trecut a rata si calificarea in grupe.

    cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pai cum dezamageste
      daca nu le-a fost aprobata cererea pt wildcard? sa vedem ce prestatii vor avea sb si oradea in Europa...

      cu 4 ani în urmă (26.06.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Ridicol
    I-a scăpat FIBA de ridicolul situației. Dacă ai sala decenta nu înseamnă ca poți juca la acel nivel. Baschetul și ULEB nu e vreun concert Lenny Kravitz. Băieții ăștia nu au simtul ridicolului.

    cu 4 ani în urmă (26.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!