Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca o surclasează pe Energia Târgu Jiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.12.2014

U BT Cluj-Napoca a trecut clar pe teren propriu de Energia Târgu Jiu într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Echipa lui Marcel Țenter a făcut instrucție cu gorjenii și a avut un avantaj și de 30 de puncte. Totuși până la final Energia a mai limitat umilința pentru 92-72 după cele 40 de minute.

Curtis Millage a terminat pentru gazde cu 20 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Sean Barnette a adăugat și el 17 puncte și 5 pase decisive iar Mihai Silvășan a izbutit 15 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive.

Nemanja Milosevic a fost cel mai bun gorjean cu 19 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive fiind urmat de Louis Dary Jr. Cu 17 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive.

20 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    In sfarsit am castigat si noi impotriva unei echipe valoroase si am avut si cince jucatori cu 100% la doua puncte, as spune impresionant!
    Barnette 5 din 5
    Millage 8 din 8
    Mandache 2 din 2
    Hargrove 3 din 3
    Branco 2 din 2

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Felicitari!!
    Felicitari U BT , sper sa ajungeti in final si sa nu mai comentez eu!!

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Tu oricum comentezi prea mult! :D (glumesc evident!)

      cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    !!!
    La ce rezultate avem in ultimul timp mi-a cam pierit si cheful de comentarii!!

    cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Totul este relativ, azi ii roz maine ii negru.... probabil ca va lipseste ceva si ori nu va permiteti acel ceva ori inca nu ati descoperit problema! Aceeasi situatie e la voi, la noi (am castigat frumos dar am si pierdut extrem de urat), la Craiova...... asta ii sportul, nu poti doar sa castigi...... 80% dintre cei din sala, la noi, chiar si la 34 de puncte avans ii cam strangeau chilotii!

      Cat despre suporteri, sa nu va faceti impresia ca la Cluj sunt foarte multi cunoscatori intre ei...... am auzit niste comentarii in seara asta care chiar m-au traumatizat, dar se dau cunoscatori...... eu sunt cunoscator doar pe TB (ratingul meu minune) in rest sunt neica nime .... dar macar stiu unde sa ma opresc....

      P.S. Free62, hai nene cu o analiza, chiar astept parerea ta!

      cu 9 ani în urmă (13.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    frumos
    se poate spune a a venit si pentru noi cei de la cluj un meci frumos desi Energia nu prea jucat, dar ca acest Luis Darby e un fenomen cum bate mingea , pacat ca nu vrea sa fie mai bun, mai competitiv dupa parerea mea persoanala cred ca este cel mai bun din campionar, doar ca nu da tot ce poate, si vrea sa fie un simplu mediocru> Felicitarile mele pentru echipa Clujului insfarsit simt ca ma pot bucura dupa atat de multe meciuri perdute

    cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever:

      hmm
      Unu la mana, il cheama Louis Darby. Doi la mana, cred ca a demonstrat in ultimii 6 ani ca nu e tocmai un jucator mediocru in acest campionat, dovada fiind faptul ca in fiecare an are o statistica buna si ajuta echipa in toate modurile posibile.

      cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      @ energiafan4ever Vezi de ce prefer sa stau singur pe unde apuc in sala..... Free62, unde esti taica ca vreau niste analize de calitate!!!!!! ca de povesti cu pesti mi plina caruta!

      cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    o speranta
    Kyndall Dykes e liber, sa speram ca se vor misca repede cei din staful nostru( UBT) si sa-l aduca inapoi, sa ne mai arate ce poate si cum se juaca in atac cu super dunk-uri................

    cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Lol.... ai idee cat costa un jucator ca Dykes? la noi avea 4500 Euro salar, in ucraina a plecat cu un unu in fata lui 4500, a progresat in Ucraina si pe urma a ajuns si prin Israel...... O fi el liber de contract da crezi ca noi suntem liberi la jeb sau cum? Si pana la urma pe 2-3 suntem suficient de bine acoperiti, am avea nevoie de un pivot atletic nu de jucatori pe o pozitie deja acoperita! Suferi pe 4 si 5 nicidecum pe pozitiile "mici"

      cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    pentru energiafan4eve
    nu e vorba de ultimi 6 ani, ci de ce ar putea sa faca nu de ce a facut, pentru ca statistaca lui e tot mediocra daca tu nu vrei sa accepti ca poate cu mult mai mult atunci e problema ta, dar e raman la parerea mea ca e un jucator foarte buna daca ar vrea si e si foarte complet , problema este ca nu tot timpul este motivat

    cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Baschetul este mai mult decat statistica, prea multa statistica personala indica cu totul si cu totul altceva!

      cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Energia Târgu Jiu energiafan4ever:

      bun asa @romeovura
      Ma faci sa rad :)) "e vorba de ce ar putea sa faca nu de ce a facut" ? Ok, deci sa punem problema asa. Tu vrei de la un jucator de 30+ de ani sa iti dea 20 de puncte pe meci, sa mai recupereze si vreo 8-9 mingi si sa-ti dea si 5 pase decisive :)) ? A avut si Louis vremea lui, dar s-a cam dus din pacate. Inca mai are "flashback-uri" ale vechiului Louis, dar e mai greu..si la partea cu "e un jucator complet" nici pe departe..desi sunt fan energia si il cunosc personal pe Louis nu se poate pune problema ca el sa fie complet :)) s-a bazat pe abilitatile atletice aproape tot timpul plus acel jumpshot de la semidistanta..el n-a avut niciodata o aruncare de 3, lucru care e foarte important in baschetul modern, mai ales la jucatorii de pozitia 2-3..ca na, picioarele te mai lasa cand treci de 30 de ani, dar mana o poti avea si la 40, daca ma intelegi :) din pacate nu a avut mana si nu cred ca o sa aiba vreodata..bine macar ca mai are benzina in rezervor de 5-6 recuperari pe meci si de niste meciuri bune :)

      cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ARM!!!!
    nu stiu ce ar putea sa spuna Free62, decat ca nu ii convine cum joaca acei americani pe care ii considera ciori sau slabi jucatori cand in statistica stau cei mai bine in echipa noastra (UBT).si crede-ma ARM am avea nevoe de Dykes in locul lui Cuic,pe care personal nu-l pot accepta ca si un jucator(Cuic), cu competente de sportiv, in primul rand prea mult comenteaza pre langa sport pe teren, si e culmea ironiei sa tot cersesti faulturi sau alte prosti cand se presupune ca in baschet sau alte sporturi exista acel fair-play duopa acea prea mult tine de minge cand nu e momentul, nu contest ca nu isi doreste sa faca mai mult, dar aici devine si problema cand iti doresti prea mult si undeva pe drum nu poate mai mult, greseste enorm de mult, ar putea sa joace rapid si sa dea drumul la minge si asta l-ar surclasa ca si o persoana care vrea sa castige echipa, sau poate ma insel eu si statistcele leui nu are fi asa cum spun
    desi cred ca ar putea sa fie un antrenor poate mai bun decat jucator

    cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Vezi ca se cam umfla ceva in tine dupa un meci. Doar nu crezi ca o sa ii felicit dupa un meci bun. Si mai las-o in aia a acalului de statistica, ca degeaba dai 30 pct si tii de minge non-stop. Despre meci nu is de zis prea multe.
      Energia de cand a promovat si pana acum, o ramas o echipa de moral, iar norocul celor de la U a fost ca au reusit sa ii scoata din mana cu un prim sfert in care apararea a mers ca la carte, iar in atac a intrat cam tot. In rest, nu sunt multe de remarcat fata de meciurile anterioare, in afara de victorie si o revenire a lui Silvasan la viata in materie de aruncari. Sfertul 4 a fost si pana acum doar ca deja diferenta era prea mare, iar acele celebre gafe individuale nu au fost, dar trebuie sa recunoastem ca nici nu au fost momente de mare presiune, asa ca o concluzie clara nu se poate trage. Inca avem ca principali pasatori jucatori ca Lalovic sau Silvasan...daca pt unii e bine, atunci succes in retur. F bine ca Millage a dat 20 pct, ar fi si mai bine daca nu ar aresta mingea atata vremea si ar provoca o circulatie mai buna sa mai poata marca si altii.
      O sa vedem meciurile viitoare si schimbarile din iarna, cu o floare nu se face primvara si nici nu demonstreaza americanii astia nimic. Cand echipa asta va juca finala cu americanii astia, atunci putem spune ca sunt buni, pana atunci sunt extremi de slabi, fapt dovedit de rezultate.
      Cat despre Dykes...nu de el avem nevoie atata vreme cat il avem Hargrove si e viu, viu!(vb idiotului de T Gheorghe). SI eu unul as vrea sa vina Zoran cu Buckman, cu Lalovic rezerva si sa vezi cum am umili si Ploiestiul sub panou, da noi vrem multe. Sa vedem meciul cu Mures, ca acuma avem la entuziasm de parca ne-am salvat de la retrogradare un ultimul minut cu Zidane si Figo in echipa.

      cu 9 ani în urmă (14.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      @romeovura imi pare rau dar tu esti chiar paralel rau cu sportul asta! Adica nu ai un pivot sanatos da tu vrei un jucator de 2-3 pozitie unde ai mai mult de o caruta de jucatori plus Hargrove...... Serios, baschetul ii mai mult decat statistica si dunk-uri! Oricum, vezi ca vei fi dezamagit, nici Dykes nu mai sare cat sarea, prefera o abordare mai lejera sarind doar in situatiile in care sare si Millage!

      @Free62, am stiut eu ce am stiut cand te-am tot provocat, beat fiind :D. Hai sa te intreb ceva, Nu ai observat ca, de cand cu Marcel, jocul lui Hargrove s-a schimbat? nu ti se pare ca paseaza mai mult(ma refer la pase decisive) decat o facea? Eu am impresia ca arestatul de care vorbesti tu (l-am vazut pe Marcel felicitandu-l de multe ori pe Millage) este "din ordinul" antrenorului, am impresia ca asa pregatesc meciurile! Ce am mai vazut la meciul cu Energia a fost si faptul ca absolut toate mingile au trecut pe la Barnette cand era in teren! Intrebarile mele au cam devenit afirmatii dar sunt ferm convins ca vei intelege si vei comenta!

      cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Daca jocul lui Hargrove s-a schimbat vom vedea in meciurile ce vin. Cu Energia a avut un numar foarte bun de pase decisive, dar putem spune ca a avut un meci bun in general. Hargrove e un jucator echilibrat, daca nu strica tot la final(in stilul Darby din dorinta de a face si a drege) cum a facut-o cu Trabzon, atunci nu prea poti sa ii reprosezi multe pe durata unui meci.
      Millage chiar a inceput sa aresteze mai putin mingea, dar inca tot nu avem o circulatie destul de rapida mai ales in momentele grele. Toti is sefi uneori si toti cred ca pot scoate echipa din impas dintre cei 3(Hargrove, Barnette, Millage). Si cum incepem sa cadem, jocul colectiv e multimea vida. Nu spun ca Millage nu ar trebui tinut in iarna, dar trebuie si altceva. Si trebuie gandit serios si locul lui Cuic ca deja pana si pe mine m-a convins ca nu mai poate

      cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    frumos Free62
    ma bucur ca incepi sa recunosti ca nu e de tinut Cuic . iar tie Arm iti dau dreptate ca ne trebuie un pivot, dar nu e de neglijat ca avem nevoe si de cineva sa dea cosuri nu doar Hargove, sau din cand in cand Barnete ,Mandache, sau MiLlage,

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      MAi domnule, ai o echipa care iti da cosuri, c evrei mai mult? nu avem nevoie de jucatori care sa dea zeci de puncte, nu avem nevoie de recordmani in LNB..... vezi statistica echipei in toate meciurile si vezi ca la aproape toate meciurile ai avut toti jucatarii pe lista de marcatori (cu Energia nu a marrcat Jucan si Kuti)..... nu aici suferi, nu la statistici individuale ai probleme....... Asa cum am spus baschetul nu ii nici slam dunk si nici statistica individuala, baschetul ii sport de echipa si asa trebuie sa ramana(cele mai faine faze care le-am vazut nu s-au terminat cu slam dunk si asta chiar daca sunt un fan al acestui procedeu )!

      cu 9 ani în urmă (16.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Avem nevoie de jucatori mai echilibrati, jucatori de echipa nu marcatori individualisti. E nevoie de jucatori de echipa, cu joc tactic impecabil. Varianta simpla ramana spatiul din vecini. Eu as merge pe ideea de a aduce un 4 mare si cu mana, nu un pivot. Asta ar putea sa il coboare pe Jucan pe 3 in unele momente si ar merge recuperarea mai bine. Lalovic si Baciu totusi pot duce 5-u, plus ca mai apar si alte combinatii. Sa vedem si ce se va gasi, dar cu jucatori de acest gen nu poti merge departe pt ca valoarea individuala nu e mai mare decat a altor echipa, iar jocul de echipa lipseste cu desavarsire uneori. Anul trecut il aveam doar pe Hargrove si ce meciuri au fost cu Sibiul din pct de vedere ofensiv. 10 marcatori de astia iti asigura un fail de zile mari

    cu 9 ani în urmă (15.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!