Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT Cluj-Napoca primește vizita lui BC Mureș

Paul Olar

Paul Olar
22.12.2014

U BT Cluj-Napoca

LNBM

Etapa 12

Marți 23 decembrie 2014

Ora 18:45

BC Mureș Târgu Mureș
5-6 Fișa meciului 5-6

U Banca Transilvania își măsoară forțele cu BC Mureș marți, 23 decembrie. Confruntarea are loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, contând pentru etapa cu numărul XII.

Ocupanți ai locului șase în clasament, clujenii și-au revenit după debutul de sezon extrem de modest. Aceștia au pus umărul la un șir de trei victorii consecutive în campionat, ultima venind vineri. Formația lui Marcel Țenter a mărșăluit în duelul cu Universitatea Cluj-Napoca, încheiat la scorul de 108-70. Totodată, Silvășan și compania au trecut autoritar de Energia Tîrgu Jiu, 92-72.

Cu un triumf categoric în fața gorjenilor se laudă și “tigrii”. Gruparea din județul Mureș s-a impus la peste 20 de puncte diferență, 83-62, avându-l pe Ousmane Barro în postura de cel mai eficient baschetbalist. Centrul senegalez a contabilizat 20 de puncte și 7 recuperări, fiind urmat de Filip Adamovic, autor a 15 puncte și 5 recuperări.

Întorcându-ne la confruntarea de mâine, observăm o „ciocnire” individuală între Darius Hargrove și Filip Adamovic. Americanul strâns medii de 14.5 puncte, 4.2 recuperări și 2.5 pase decisive. În schimb, fostul baschetbalist ploieștiului nu pare să aibă probleme de acomodare în „junglă”. Ex-iugoslavul a totalizat statistici de 16.3 puncte, 4.7 assist-uri, respectiv 2.6 recuperări.

Tot referitor la efectivul de jucători,site-ul nostru a anunțat în exclusivitate faptul că BC Mureș a ajuns la un numitor comun cu Kyndall Dykes. Originar din New Orleans, americanul este considerat de mulți drept unul dintre cei mai talentați stranieri ce au activat în Liga Națională. Spre norocul lui U, jucătorul se află încă peste ocean, așa că nu va debuta împotriva foștilor săi colegi.

Se anunță, așadar, un duel interesant între mureșeni și clujeni. Practic, ambele tabere se remarcă cu același bilanț, cinci succese și șase înfrângeri. De asemenea, gruparea ce triumfă mâine ajunge la șase rezultate pozitive și tot atâtea eșecuri.

foto: digisport.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe sandu79 :

    familia
    NO MEDA NO PARTY !

    cu 9 ani în urmă (22.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      Meda
      ROFLOL dude: Sos. Berceni nr. 10, Sector 4, 041914, Bucuresti, Oficiul postal 8 Pentru petreceri cu maneci lungi!

      cu 9 ani în urmă (22.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!