Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj a anunțat trei partide de pregătire în Serbia

Eduard Popa

Eduard Popa
28.08.2018

u bt cluj partizan belgrad meci baschet

U-Banca Transilvania și-a stabilit programul primelor jocuri de pregătire care vor avea loc în timpul stagiului din Serbia.

Elevii Mihai Silvășan vor avea de disputat trei jocuri de pregătire înainte de revenirea în țară, iar adversarii vor fi formații din prima și a doua ligă a Serbiei.

Primul meci va avea loc în 29 august, cu începere de la ora 20:00, în compania nou-promovatei OKK Novi Pazar. Partida se va disputa în cantonamentul de la Kopaonik, în sala Ozon. Al doilea meci se va disputa în 30 august, tot de la ora 20:00 și în aceași locație, oponentul fiind divizionara secundă KK Konstantin Niș.

Ultimul joc pentru U-BT Cluj înainte de revenirea în țară va avea loc la Belgrad, pe 1 septembrie, în compania celor de la Partizan Belgrad. Partida se va disputa cu începere de la ora 19:30, în sala Korn din capital Serbiei. Partizanii au în palmares 21 de titluri naționale, ultimul în 2014 și 14 cupe naționale, ultima chiar în sezonul precedent. Totodată, formația care l-a dat baschetului mare pe Vlade Divac a câștigat și Euroliga, în sezonul 1991/1992.

*foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!