Stiri Cupa României Masculin

U BT Transilvania Cluj Napoca întoarce scorul şi învinge pe BC Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
27.09.2014

Clujul a dovedit tărie de caracter în prima partidă oficială din noul sezon competiţional. U BT Transilvania a câştigat cu scorul de 73-71, după ce la pauză tabela arăta 27-39 în favoarea echipei condusă de Dragan Petricevic.

De la gazde, cel mai bun marcator a fost Hargrove, care a adunat 17 puncte, urmat de Barnette, cu 14 puncte și 8 recuperări. Cuic a avut 15 puncte, 8 pase decisive și cinci recuperări. Timișorenii nu au putut menține ștacheta până la finalul celor 40 de minute, cedând ultimele două sferturi cu 12-19 și 20-27.

Pesic a fost cel mai bun marcator al meciului, contabilizând 20 de puncte, iar Tica a fost aproape de un „double-double”, însumând 14 puncte și 9 recuperări. Meciul retur va avea loc la Timișoara, în sala „Constantin Jude”.

La prima vedere se pare că BC Timișoara are prima opțiune pentru calificarea mai departe în Cupa României, ținând cont că va beneficia de avantajul terenului propriu și de aportul fanilor.

Vom revenii cu detalii de la fața locului!

10 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Demult nu am mai vazut un meci atat de urat intre doua echipe care au jucat extrem de slab...... Am castigat, nu-i rau dar parca as astepta mai mult de la o echipa cu o rotatie atat de lunga.......

    cu 9 ani în urmă (27.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    ieri
    Inseamna ca n-ai vazut meciul de ieri Mures-Steaua Meciul de azi a fost superb fata cel de ieri

    cu 9 ani în urmă (27.09.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    nu, nu l-am vazut......

    cu 9 ani în urmă (27.09.2014) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    placaje
    E departe de mine intentia de a jigni,dar Silvasan poate sa dea lejer probe de joc la rugby.In rest vi s-a cam permis orice,nu?

    cu 9 ani în urmă (27.09.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ni s-a cam permis orice? si anume? Ah, da, intradevar Jucan avea interzis sa il faulteze pe Popescu in spatiu de 3 secunde...... La felsi eu, nu vreau sa jignesc dar pur si simplu imi este greata de mania asta a persecutiei, daca castiga Asesoft sun Asehoti daca am castigat noi ni s-a cam permis si tot asa si mai departe! Nu ati pierdut pentru ca ni s-a cam permis noua ci pentru ca ati fost incredibil de incapabili s agestionati diferenta de 16 puncte care ati avut-o..... Noua ni s-a cam permis dar de la voi a plecat o pasa catre acelasi pasator...... Daca si gunoiul asta de meci a fost castigat cu arbitrii eu sunt musulman declarat si ma inscriu in SIL...... Am spus si ma repet. o echipa buna/adevarata castiga meciul cu toata opozitia arbitrilor!!! Daca am fi pierdut as fi recunoscut superioritatea si as fi pastrat doar remarca: A fost un meci intre o echipa slaba si una foarte slaba(noi fiind cea foarte slaba)! Cand pierzi principalul vinovat esti tu si nu trebuie sa cauti vinovatii in alta parte, tine de barbatie si de viziune!

      cu 9 ani în urmă (27.09.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    ..
    Prestatiile mai slabe sunt normale pentru inceputurile de sezon, se vede la toate echipele in procentaje si TO.
    Pe masura ce inaintam in campionat se sudeaza treaba.
    Vad Clujul-ul in top 4 anul asta

    cu 9 ani în urmă (28.09.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Da de unde, ai sa vezi arbitrii jucand pentru noi si bagand mingea in cos de la 7 puncte si fiecare cos o sa vina cu antisportiv, gresala tehnica si posesie!(ironic)

      cu 9 ani în urmă (28.09.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      :)
      sunteti voi mai pasionali si subiectivi, eu din exterior vad o echipa ok, cu experienta si atitudine( branko, meda, silvasan) jucatori atletici( barnette si hardgrove) si rotatie buna la oamenii mari.
      Lalovic care mie imi place foarte mult, cred ca ar trebui jucat exclusiv pe pozitia 4 cu scheme care sa-l scoata in pozitii de open shoots semi si distanta.
      Nu mi-am dat seama de pivotal cel nou, a intrat prea repede in problem cu greselile personale

      cu 9 ani în urmă (28.09.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      eram ironic, nu la adresa ta evident! si mie mi se pare la fel, nu este primul meci pe care il jucam in felul asta la inceput de sezon si nu o sa fie nici ultimul! Echipa inca nu ii sudata si inca nu se regaseste in teren! Chiar si Meda, la varsta si experienta lui, a inceput un atac fara sa indice schema si toti asteptau s avada ce sa joace...... Silva nu s-a antrenat o luna de zile si a jucat oricum da nu rau tinand cont de aspectul asta! Echipa asta mai are nevoie de jocuri ca sa se sudeze, probabil nu ne vom califica in cupa, probabil (sau mai bine zis sigur) vom pierde cu Asesoft dar cand ne vom intra in forma vom fi o echipa cu o rotatie de 10 jucatori si nu cred ca vom fi o prada prea usoara! Pivotul cel nou, incamai are de lucrat la intelesul regulamentului de baschet romanesc..... si cand il va intelege probabil ca o sa fiee un fel de perete de care multi se vor lovi!

      cu 9 ani în urmă (29.09.2014)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Si referitor la meciul de aseara si la arbitraj.... nu mi-a placut faptul ca au fost acordate faulturi tehnice mult prea usor la Lalovic si jucatorul Timisoarei, si-au vorbit picant, poate dar nu au fost n violenti si confruntarea lor nu a degenerat (era sa o faca dupa interventia arbitrilor), au avut ceva de impartit, da, au impartit, nu...... au gresit, trebuiau avertizati si ar fi fost ok.....

    cu 9 ani în urmă (29.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!