Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT câștigă meciul patru și merge în semifinale

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.04.2016

 

U-Banca Transilvania a câștigat meciul patru de la Sibiu și merge mai departe în semifinalele play-off-ului Ligii Naționale. Clujenii s-au impus la o diferență de 11 puncte, scor final 69-80, terminând seria cu CSU Sibiu cu scorul general de 3-1.

Dan Fleșeriu a început partida cu Hardy, Gilbert, Popa Calotă, Lalovic și Mijajlovic, în vreme ce Marcel Țenter i-a trimis pe parchet pe Dykes, Adamovic, Kalnichenko, Kuti și Zigeranovic.

Gazdele au început partida în forță partida. Hardy a marcat în deschiderea meciului, iar Gilbert și Lalovic au dus scorul la 6-0. Kalnichenko a adus 4 puncte în contul echipei sale, însă precizia lui Lalovic de la mare distanță făcea ca tabela să indice scorul de 9-4. Oaspeții au avut apoi un run de 5-0, aducând egalarea. Sfertul s-a terminat cu U-BT în avantaj: 22-25.

Hardy a deschis și secvența a doua, CSU apropiindu-se la un punct de U-BT, însă Torok și Zigeranovic au punctat  pentru 24-29. Oaspeții s-au menținut în avantaj pe tabela de marcaj, conducând și cu 7 puncte diferență cu 2 minute înainte de final: 31-38. Ultimele două minute le-au aparținut sibienilor, care au încheiat prima repriză cu un parțial de 7-0. La pauza mare, tabela indica 37-38.

Penultimul act a stat sub semnul echilibrului, ambele echipe alternând la conducere. Galben-albaștrii conduceau cu 50-48 în minutul 36, însă un minut mai târziu, clujenii treceau în avantaj, 50-52. Oaspeții au intrat cu avantaj și în decisiv, conducând cu 4 puncte diferență: 53-57.

Sibienii au lăsat garda jos în decisiv și s-au văzut conduși pe întreaga durată a sfertului, ecartul fiind, încă din primul minut, de 9 puncte. Timp de cinci minute, elevii lui Dan Fleșeriu au pus doar 6 puncte pe tabelă, în vreme ce clujenilor părea că le intră tot. La jumătatea sfertului, oaspeții aveau plus 12, iar încercările galben-albaștrilor de a întoarce soarta partidei au fost în zadar. Mingea trimisă de Lalovic de dincolo de semicerc s-a lovit de inel și deși a sărit înapoi brațele baschetbalistului sibian, s-a încăpățânat să nu intre nici la a doua încercare. Cu un minut înainte de final, Fleșeriu a schimbat toată echipa. Tabela a rămas nemodificată, Clujul mergând în semifinale după 69-80 cu CSU Sibiu, scor general 3-1.

Cel mai bun marcator al lui U-BT a fost Miroslav Todic, care s-a remarcat cu 15 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive.

De partea cealaltă, cel mai productiv jucător al lui CSU Sibiu a fost Kevin Hardy, care a fost aproape să încheie partida în double-double: 17 puncte, 8 recuperăro, două pase decisive și o intercepție.

 

* foto: Ana-Maria Mătușoiu

55 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Pssssst.
    Atat.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      TDM
      Bine ca i-am linistit pe astia.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      :)))
      Stiai ca incepand de ieri sala sporturilor din Sibiu si-a schimbat denumirea? E Sala Sporturilor Banca Transilvania.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m0hamadus:

      TDM
      In precedentele comentarii criticai alti suporteri ca sunt badarani, ca instiga, ca provoaca mereu suporterii adversi si te jurai ca tu esti usa de biserica. Se pare ca esti din acelasi aluat, chiar sunt curios cum te manifesti la sala!! Pe forum mi-am dat seama despre caracterul tau. Si da, poti sa fi ce vrei tu dar, nu mai lasa impresia ca esti ceea ce nu esti.

      Chiar daca nu eram convinsi ca putem castiga aceasta serie a fost de datoria noastra sa avem incredere in jucatori, in antrenor si sa speram, chiar si in greselile adversarilor, sa inspiram incredere si sa ne sustinem echipa cu multa pasiune. Daca pleci de la inceput cu premiza ca nu poti, cu siguranta nu o sa poti.

      Despre meci ce sa zic, imi pare rau ca nu a fost Marcel destul de lucid incat sa joace mai mult cu Gutoaia, probabil citeste si el discutile de pe forum :))

      In meciul de ieri echipa clujeana a fost mai putin lucida decat in meciul trei dar si echipa sibiului a fost mult sub meciul 4. Astazi diferenta s-a facut prin fructificarea greselilor adversariului.

      Noi ne-am depasit conditia dar nu trebuie sa ne multumim cu atat. Avem in continuare mult de lucru si cred cu tarie ca la anul vom obtine mai mult.

      Chiar si cu aceasta echipa, buna dar cu unii jucatori iesiti din forma si cu jocul pe atac bazat pe sclipirile lui Dikes si aruncarile lui Adamovici sau Pasalici aveti sanse mari sa jucati finala mai eles ca aveti un ascendant moral in fata oradenilor dupa castigarea cupei dar si din prisma accidentarilor din lotul oradean.

      Sper ca ambele semifinale sa fie palpitante si de ce nu, sa avem 5 meciuri in fiecare serie.
      Multa bafta atat clujului cat si celortalte competitoare!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      TDM
      Dar si la Oradea pe simtim bine. U BT peste tot!!!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu arifliv :

    Echipei
    Felicitari suporterii de la fotbal sunt de ccccct.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      U
      Eu daca vreau azi sunt suporter de baschet masculin, maine de baschet feminin, apoi volei, fotbal, rugby sau handbal. Feminin sau masculin. La juniori sau seniori. In Horia Demian sau in Polivalenta. Pe Cluj Arena sau in deplasare. Pentru ca sunt suporter U CLUJ si asta este U. Voi?

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @arifliv
      Frustrarea e mare. Limba romana e grea.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    bravo sibiu
    bravo publicului. meritati si voi o polivalenta. oradea isi face anul viitor. basketul in ardeal e unic. haide U!

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @TDM
    Se pare ca expresia: Cinste invingatorilor si Respect invinsilor iti este necunoscuta tinand cont de reactia ta puerila. Maibine ai lua exemplu de la colegul tau highflyer care stie ce insemana fair play-ul.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      U
      Ati semanat mult vant si acuma culegeti furtuna....

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @RaduP
    arifliv stapaneste bine limba romana si frustrarea nu este problema aici, problema este ca tu si TDM nu ati inteles sensul mesajului :) dar vorba aia de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere. PS Nu sunt fan CSU dar sunt fan Fair Play.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      U
      Aroganta si superioritate in timp ce vorbesti de respect! Lol

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @oldboy
      Daca tu esti de accord cu o generalizare ca toti sunt de "cccct" si mai spui ca esti "fan Fair Play" te cam contrazici singur. Dar vorba aia de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @oldboy
      Poate vrei tu sa ni-l explici ca tu esti "mai superior".

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Dada
    Marele cluj, arogante arogante, stati ca veniti de 2 ori la Oradea :)

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      U
      Hop si tu!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Opa
      Hop, ne vedem la sala :D

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      la sala...
      Ne vedem la sala, da...Da' nu pot sa nu te intreb : de cate ori trebuie sa va mai batem ca tu sa nu mai halucinezi? :). Iti place, nu-ti place Clujul, anul asta va vom linisti si pe voi in fix 3 meciuri.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Pfaa
      Tu traiesti intr-o lume care chiar are sens in viziunea ta? Ca nu prea se pare. Nu spune chestii din astea oamenilor normali ca te baga astia la nebuni.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca Ossiryss:

      ...jale mare
      Tu esti un biet putopalmist complexat si semidoct...Ai tot felul de tristeti provinciale, mai Sorbonel. Te obsedeaza rau Clujul. Hai, du-te la un medic, te rog eu frumos! Nici macar n-ai remarcat ca aici nu se vorbeste de Clubul Sportiv Muncitoresc Oradea...ci, despre Cluj si Sibiu si prezenta ta nu e neaparat necesara.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vecchio :

    Clarificare
    Domnilor de la Sibiu, felicitari pentru prestatia voastra in tribuna si in teren. Ati murit frumos. Dar trebuie sa intelegeti definitiv ceva. Suntem suporterii UNIVERSITATII CLUJ. Un CLUB imens. Cu multe, multe sectii, la feminin sau masculin. Lucru pe care nu il veti avea si nu il veti putea intelege niciodata. O simpla sectie la un anumit sport, care scoate candva capul in lume e extrem de putin. Ati luptat frumos dar ati "rapus" ca de multe alte ori. Fiti demni, nu "frustati". E o caracterizare pe care am auzit-o de la un oficial al vostru dupa meciurile de la Cluj. Nu va ascundeti dupa sintagme gen "suporterii de la fotbal" pentru ca tine doar in mintea voastra. Suntem "U", la fotbal, la baschet,la handbal, la volei, la rugby, la inot, la atletism, la hipism, la box, la lupte, la scrabble, la multe altele, la feminin sau la masculin. Sarbatori fericite tuturor. Asteptam cu interes campionatul urmator sa vedem care peste care este. Ca in ultima vreme se cam vede. Haide "U", si de 'mere si de nu!

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      Vechhio
      Pe de alta parte nici voi nu intelegeti ce inseamna sa tii cu dintii de SINGURA echipa din orasul tau care mai respira, SINGURA echipa care te mai bucura si te-a bucurat de atatia si atatia ani. Pentru alte nelamuriri, urmariti asta, consider ca Dan vorbeste in numele nostru, al tututor fanilor CSU!https://www.facebook.com/CSUAtlassibSibiu/videos/1137309122986124/
      Succes pe viitor.
      HAI CSU!!!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      In plus
      Consider ca ceea ce s-a spus si ceea ce s-a intamplat in seria asta intre suporteri a fost nascut din suparare, furie, nervi, pasiune, daruire, iubire, simtita de ambele parti pt echipele noastre. Aici la Sibiu, insa, tot aceste sentimente ne fac pe toti sa ne intoarecm, in fiecare toamna, acasa, in Sala Transilvania.
      Ca sfat, incercati sa fiti mai umil. O sa gustati victoriile mult mai dulce.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Bate scaunu' sa priceapa fan(atik)u' ....
      Luati-o incet d-na(d-ra) Andra

      Mintenas va mai treziti cu niscaiva analize de potenta financiara, inventarul vitrinelor din Sibiu s-alte "etichetari" rostogolite de pe Feleac.
      Toata stima pentru Cluj si clujeni, orasul re-naste, e adevarat, economia infloritoare atrage oameni din toate partile si din belsugul comunitatii este destul si pentru cultura si sport si spatiul public astfel ca re-nasterea sa fie completa.
      Nu ar trebui insa trecute in uitare vremurile mai grele ( remember Funar? :) ) cand poate Clujul isi dorea sa i se intample ce se intampla la Sibiu (remember 2007 :) )
      Daca esti binecuvantat cu prosperitate, nu te cocota pe piedestaluiri aurite ca sa poti desconsidera pe cel mai modest ca tine. Respectul nu se dobandeste cu bani, orgolii si arogante ci cu bun simt si modestie.
      Pe al meu il aveti.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vecchio:

      In minus
      Sa fiu sau sa fim mai umili? Pentru cine e cererea? Sa fiu umil ca sustin un asemenea CLUB ? Nu uitati ca cei care "baga batul prin gard" sunt concitadinii tai. Ei au inceput scandarile aiurea la Cluj. Si e normal sa reactionam. Vocal. Doar vocal. Pentru ca suntem "U". Paste fericit tuturor.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Andra Sibiu:

      In concluzie
      Sa fiti dumneavoastra si sa fiti voi, fanii U, mai umili. Nu luati de buna privilegiile, cupele, campionatele, banii, sponsorii. Istoria (recenta) ne invata ca sunt relative. Singura arma a voastra sa fie baschetul si spiritul echipei, nu babunurile materiale, ele vin si trec. Spiritul ramane!
      Bucurati-va frumos.
      Atat.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vecchio:

      punct
      Nu trebuie sa fim umili. Trebuie sa fim demnni. Suntem "U". Si chiar nu conteaza privilegiile,cupele,peformantele,banii,sponsorii. Sunt trecatoare. Daca te vei documenta putin vei vedea ca singura sectie unde vremelnic sunt "finante" este cea de baschet masculin.Nici cupele si performantele nu sunt iesite din comun. La celelalte sectiii (inclusiv la mult blamatul de catre voi fotbal) bate vantul prin conturi. Dar nu asta ne tine langa CLUB. Este ceva mai presus de orice gandire. Este IDEEA. Asta ne face sa fim prezenti peste tot unde evolueaza SIMBOLUL. Daca puteti sa intelegeti e bine, daca nu lasati-ne sa ne bucuram pentru ce stim noi.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m0hamadus:

      Vreau sa fiu putin rautacios :)
      "Asta ne face sa fim prezenti peste tot unde evolueaza SIMBOLUL".
      Unde ati fost la meciurile din sezonul regulat? La Sibiu sigur nu ati urmat echipa!

      Daca nu ma insel CSU este singura echipa care a avut suporteri in toate deplasarile cu o singura exceptie, Dinamo. Ironia sortie face ca echipa militiei sa nu primeasca avz ISU de la alt department subordonat ministerului de interne. Au renovat sala in cel mai pur stil "dambovitean".
      La Medias, fiind distanta scurta, am fost in sala mai multi decat gazdele. Chiar imi placea aceasta depalare, pacat ca nu ne vom intalni cu ei si la anu.
      Chiar daca play off-ul s-a jucat in cursul saptamanii, au fost la Cluj mai multi sibieni decat alte echipe au avut in toate deplasarile din sezonul regulat.
      Noi chiar suntem prezenti peste tot pe unde evolueaza SIMBOLUL!

      Vecchio, la anu vreau sa te vad in deplasarile de la Galati, Craiova, Oradea Tg. Mures!
      Bafta!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Vecchio:

      nu esti rautacios
      Omule, chiar nu putem fi peste tot, ca si voi. Aveti o singura sectie. Odata pe saptamana. Dar noi avem multe de tot. Si am fost extrem de mult plecati anul asta. La fotbal (absolut la toate meciurile chiar daca voua alergatul dupa mingea rotunda va provoaca greturi), la handbal fete, la baschet fete, la handbalisti si rugbysti. Numarate cred ca fac de vreo 2-3 ori mai multe decat iesirile voastre. Dar asta nu le stiti pentru ca voi lipsiti din zonele respective. Si in plus cineva (la fel ca multi dintre voi) mai trebuie sa si munceasca. "U" este extrem de mult, dar totusi e un hobby. Cine o face chestiune de viata si de moarte si nu stie sa cantareasca corect intre prioritati va esua. Spor la mersuri tuturor.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m0hamadus:

      mda
      Stai linistit ca si in Sibiu exista alte sporturi, poate nu toate la cel mai inalt nivel dar, se fac deplasari si la alte sporturi.
      Intradevar trebuie sa avem prioritati dar, cu o buna organizare poti sa faci ceea ce-ti palce. Eu sunt un fan al sportului in general, chiar si al fotbalului, atat vizual cat si practic. Fac deplasari de cate ori am ocazia binenteles, in limita posibilitatilor si a prioritatilor.

      Eu am vrut doar sa scot in evidenta faptul ca ceea ce tu ai vrut sa scoti in evidenta atat de pompos mai are si exceptii, destul de multe.
      Nu contest faptul ca "U" este unul dintre cele mai importante cluburi din tara dar, nu este oblicatoriu ca un club sa aiba mii de sectii pentru a fi urmat. Cine urmeaza echipa o urmeaza din pasiune pentru sport, din mandria de a fi reprezentat de echipa orasului indiferent de culori, numarul de secti sau liga in care evlolueaza.
      Este doar un punct de vedere!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Pentru voi e mai usor sa va deplasati deoarece va situati in zona centrala a tarii...

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m27:

      te contrazic
      Nu as vrea sa-i fac o placere fanului din Oradea, dar trebuie sa te contrazic si sa te in formez ca cei de la Oradea au fost de fiecare data mai multi decat voi la Cluj. Oricum, ar trebui sa incetati cu razboiul asta al fanilor. Vreti sa il castigati? Considerati ca l-ati castigat, oricum nu se poate masura in vreun fel sustinerea aceasta. Faptul ca mergeti peste tot nu este relevant. Vecchio are dreptate. Ei (pt ca eu nu fac acest lucru) merg la toate sporturile. Si iar te contrazic: deoarece am stat cativa ani in Sibiu (am fost in sala din Piata Mica la castigarea primului titlu) pot sa spun ca nu mergeti la alte sporturi pentru ca nu le aveti. Dar asta nu este o jignire. Baschetul este nr. 1 in Sibiu, ma bucur, dar tot nu imi explic ce se intampla daca dupa toti acesti ani in care s-a vazut cat de iubit este baschetul in oras nu se pot gasi fonduri pentru a face o echipa cu adevarat puternica. Razboiul acesta trebuie castigat de spectatori. Altfel voi ajungeti la razboaie numai cu fanii altor echipe. Si inca un lucru care ma mira foarte tare: aproape toate echipele au fosti jucatori legati intr-un fel sau altul de cluburile de la care au provenit sau la care au avut succes. Fara rautate intreb: ce se intampla la Sibiu, de ce nu se creaza aceasta legatura, de ce acestia nu sprijina mai mult? Eu consider ca acest sprijin conteaza foarte mult.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe m0hamadus:

      Nu ma contrazici
      Nu am afirmat ca echipa din Sibiu a avut cea mai numeroasa galerie la Cluj-Napoca!
      In Piata Mica nu exista nici o sala! Cum am mentionat mai sus, daca un sport nu este prezent in primul esalon nu inseamna ca nu exista! Ca peste tot in Europa, orasele mari au un club fanion cu mai multe sectii (Barcelona de exemplu), sau cluburi puternice fiecare axat pe un anumit sport (ex. Milano). Sibiul face parte din categoria oraselor mici in care totul se invarte in jurul unui singur sport.
      Nu caut polemici, am vrut doar sa-i explic amicului Vecchio ca a facut o afirmatie exagerata.
      Daca aveam propria companie sau daca eram director la o companie mare cu siguranta as fi putut sa-ti spun de ce nu vin investitori. In momentul de fata nu am idee ce ii indeparteaza dar, cred ca fuga sponsorilor privati fata de sportul romanesc este generala in totat tara. Ar fi multe de adaugat cu privire la acest subiect!
      Fostii jucatori ai sibiului nu au fost "produsi" de clubul CSU. Majoritatea au venit din alte orase, au jucat si au plecat. Kevin este din Focsani, s-a stabilit aici si are sanse sa ramana fiind in momentul de fata sibian cu acte in regula. Tincu este poate urmatorul copil crescut de club, a mai fost Cristi Ban si daca memoria nu imi joaca feste, nu imi aduc aminte de un alt jucator in istoria recenta, crescut de club si apoi sa evolueze la echipa mare.
      Despre jucatorii care au castigat cele doua campionate nu am prea multe informati. Vreo doi cred ca proveneau de la Medias, poate s-au impicat acolo in alte proiecte, Beni daca nu ma insel este stabilit in Canada. Restul nu stiu cu ce se ocupa, nu stiu daca erau sibieni sau nu, eram si destul de tanar acum 20 de ani si nici accesul la informatie nu era atat de facil ca acum. Dar promit ca ma voi interesa ;)

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @RaduP
    In primul rand TDM a inceput acesta "discutie" intr-o maniera lipsita de fair play ceea ce a dus la reactii similare. In al doilea rand citeste bine ceea ce a scris arifilv:"Felicitari, suporterii de la fotbal sunt de ccccct." NU a facut nici o afirmatie directa catre tine sau suporterii U ci una generala cu privire la microbisti afirmatie care (din pacate) este general valabila (parca in Cluj suporterii MICROBISTI ai U si CFR sunt in stare sa se omoare intre ei) Daca tu te simti atins de acesta afirmatie este strict problema ta deoarece nu ai fost nominalizat. Peste tot sunt "uscaturi" (suporteri fara respect si fair play) si la Mures si la Cluj si la Sibiu, etc dar asta nu insemna ca toti trebuie sa fim ca ei ci dimpotriva sa ne respectam reciproc indiferent de ipostaza invinsi sau invingatori. Da, unii dintre noi (si aici ma refer la toti suporterii) sunt mai temperamentali si se lasa luati de val dar asta nu insemna ca trebuie sa jigneasca pe nimeni sau daca o fac si realizeaza asta sa isi ceara scuze. Respectul si fair play-ul nu au granite.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @oldboy
      Eu sunt suporter de fotbal, baschet si multe alte sporturi. Eu pun pariu cu tine ca el s-a referit la suporterii lui U care au fost la primele 2 meciuri din serie, pe care el i-a catalogat de fotbal. Deci intru in toate categoriile si atunci ma simnt jignit de afirmatiile lui.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @hell
    LOL si tie, mai arunca-ti o privire in oglinda si incearca sa iti scoti paiul din ochi da' de o sa vezi mai bine in jur.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      U
      Daca am fi la ora de arte frumoase as picta ce am vrut sa spun asa, fiind pe TB, o las balta, nu de alta dar nu cred ca si inteles sau vei intelege ce am brut sa spun si aroganta ta seamana a ..... Noapte buna!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea popsiis :

    Calm down people
    Cei de la U Bt se lauda ca ce club e U, exista echipe care sunt exclusiv de baschet,in italia nu prea exista cluburi multisportive si oricum CS Universitatea care club in Liga 1 care nu umple sala horia demian.Daca vorbim de cluburi multi sportive, CSA Steaua si CS Dinamo,au fiecare mai multe titluri ficare decat restu impreuna,spre exemplu Dinamo la capitolele polo,handbal,baschet,rugby etc au recorduri greu de egalat

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe RaduP:

      @popsiis
      Tu ai fost la lucru in Italia si ai vrut sa ne spui si noua. Ce legatura are Italia cu discutia asta. Puteai sa spui de NBA. Du-te si tine cu Steaua si Dinamo daca au recorduri greu de egalat.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Suporterii de la U Bt se tot lauda ce club e U, echipa in sine, nu are mare treaba cu U, decta sa zicem ca reprezinta U...E o echipa care cativa ani s-a chemat Poli Carbochim, nu U. Anul trecut nici macar nu era mai mutl de o litera, dat fiind glorioasa promovare a echipei clubului universitatea...Cristescu a intuit-o bine(nici nu era greu) ca rezultatele vor readuce oamenii si nu litera, simbolu sau altceva

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Free
      Merci de explicatie,rar mai gasesti oameni dispusi

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      Free
      Si tu esti naiv sa crezi ca atmosfera ar fi la fel daca echipa s-ar numi doar BT Cluj si culori galben-negru? Acel U si culorile fac mai mult decat crezi.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM:

      @popsils
      In locul tau nu mi-as bate capul cu altii atata timp cat voi sunteti CSM CSU fosti Dinamo Oradea...iar fetele de la voi erau CSM Crisul Metalul Salonta...Hai noroc!!!

      cu 7 ani în urmă (29.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai si cand s-a chemat Poli Carbochim cum a fost? Din ce stiu cu Poli Carbochim, Seals adus, Meda si altii s-a umplut sala. U nu mai reprezinta mare lucru, decat faptul ca exista niste "slagara" e vocala mai usor de strigat cand se incurajeaza echipa si cam atata...ca noh ii mai nasol sa strigi Hai BT in loc de U. Orice proiect care are rezultate va atrage lume multa...deja avem in Cluj exemplul CFR-ului oricat le-ar placea unora sau nu...e un proiect de succes. Imi pare rau sa iti spun, dar nu mai cred in basmul cu U de pe vremea liceului, iar adunatura asta de golani din jurul lui U m-a facut in ultimii ani sa imi pese si mai putin daca scrie U pe afis sau nu. Asta cu U e mai mult o imagine, un brand din care inca se mai scot ceva banuti...

      cu 7 ani în urmă (29.04.2016)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Cluj
    Ce incercati mai oameni buni, sa explicati ceva rational unui clujean? Nu stiti ca de la astia a inflorit Romania si piperul, concomitent? Lasati-i in pace, ca nu stiu astia ce e umilinta sau fair play.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Oare asta de unde o cazut ca un comentariu nu are despre baschet...jos Achim si clujenii is prosti...doar atat. Mare ii USL-u tau doamne, jos Basescu, jos Udrea!

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Bine
      Dumnezeu stie, cred ca ma enerveaza la culme taranismul fara rost, aroganta, si piedestalul pe care sunteti pusi.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe universitar:

      Lasa
      Ca dupa meciurile cu noi o sa strigi si mai tare demisia Achim si o sa te enerveze si mai tare clujenii:)

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Mda
      Sincer, daca ne-o luam in bot, putem da vina pe 2-3 chestii pe langa Achim, dar in detaliile alea o sa intru DACA ne-o luam in bot. Daca nu ne-o luam in bot, promit si jur solemn ca o sa plang de fericire peste tot numai pe totalbaschet nu. Pana una alta, noi sa fim sanatosi.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    hello?!?!?!
    ia comportati-va ca oamenii, ca vorbim de basket, nu de liga lui mitica aici. am pretentii de la voi. wtf?! :)) acum ca nu mai is asehotii nu aveti cu cine va certa si va luati unii de altii? va e dor de ei sau ce?! :))) felicitam pe toata lumea, ca asa e frumos, sibiul a fost fair, ii felicitam, chiar daca au pierdut, sper sa ii felicitam si pe oradea in acelasi mod si gata...ramanem prieteni. si asa suntem mult mai putini ca fotbalistii, mai lipseste sa ne si certam.

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • BC CSU Sibiu arifliv:

      Frumos
      Bine punctat.felicitari.eu sper sa castigati voi campionatul...si mai sus m am referit la suporterii fotbalului in general....noi nu am murit nici macar dupa eliminare....s a vazut ca am format o legatura mai puternica.

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    Oradea
    Stie cineva cand se disputa cele 2 meciuri de la Oradea?

    cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca u66:

      raduv
      4 si 6 mai

      cu 7 ani în urmă (28.04.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @clujeni dar nu numai
    Dupa cum scriam anterior, highflyer este un adevarat iubitor al baschetului si din nou a pus punctul pe "i". Subscriu in intregime la punctul lui de vedere. Hai sa ne bucuram de baschet si indiferent cine vor fi invinsii si invingatorii sa ne respecteam reciproc.

    cu 7 ani în urmă (29.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!