Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U BT, victorioasă în fața Universității

Paul Olar

Paul Olar
23.03.2015

U Banca Transilvania și-a respectat blazonul și a trecut duminică seara de Universitatea Cluj-Napoca. Confruntarea disputată în Sala Polivalentă s-a încheiat la scorul de 93-47.

Marcel Țenter începe cu o formație alcătuită din Frank Turner, Andrei Mandache, Darius Hargrove, Tudor Jucan și Cătălin Baciu, în timp ce oaspeții îi trimit în teren pe DeAndre Mays, Brian Burrell, Buster Perkins, Vladzimir Krysevich, respectiv Alin Borșa.

Prima reușită a confruntării aparține lui Darius Hargrove, care scutură plasa de la mare distanță. Replica Universității vine de la Vladzimir Krysevich, 3-2. Precum era de așteptat, U-BT își impune ritmul, iar libera transformată de Cătălin Baciu face ca tabela să indice 15-2. Chiar și așa, profitând de o relaxare a amfitrionilor, elevii lui Flavius Lăpuște încearcă o revenire.

Brian Burrell își face simțită prezența pe faza ofensivă, în timp ce Vladzimir Krysevich evoluează remarcabil în spațiul de trei secunde. Prin urmare, “U” limitează situația la pauză, când scorul era 43-34. U BT a revenit hotărâtă de la cabine, făcând șah-mat defensiva adversarilor în actul trei. Totodată, Mays și compania nu s-au regăsit în sfertul decisiv, terminat fără punct marcat.

Curtis Millage a totalizat 16 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Nandor Kuti a izbutit 15 puncte, 3 recuperări și un assist, iar Cătălin Baciu a contribuit cu 14 puncte și 4 recuperări.

De partea cealaltă, Brian Burrell s-a remarcat grație celor 14 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă.
Astfel, U BT acumulează 15 victorii, pe când Universitatea se află la insuccesul cu numărul 23 în actuala stagiune.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!