Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Banca Transilvania își măsoară forțele cu SCM U Craiova

Paul Olar

Paul Olar
29.01.2015

Liga Națională

Etapa XVII

Vineri, 30 ianuarie, ora 18:00

Sala Polivalentă Cluj-Napoca

8-6 Fișa meciului 5-6

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește vineri, 30 ianuarie, un nou duel din Liga Națională. U Banca Transilvania primește vizita formației SCM U Craiova, într-o partidă programată la ora 18:00. Încleștarea va fi transmisă în direct grație postului de televiziune Digi Sport.

Triumfători la Oradea, baschetbaliștii lui Marcel Țenter plănuiesc să își lărgească șirul de victorii, ajuns acum, la cifra șase. Ardelenii nu au mai pierdut în campionat din 21 noiembrie, dată ce a consemnat o deplasare pe terenul lui BC Timișoara. Ulterior, U BT a trecut de nume precum Energia Târgu Jiu, BC Mureș sau Gaz Metan Mediaș.

Întorcându-ne la meciul amintit la începutul paragrafului anterior, trebuie spus faptul că trupa clujeană a izbutit o prestație remarcabilă, impunându-se cu scorul de 80-68. Autor a 22 de puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Darius Hargrove a fost cel mai bun marcator al învingătorilor. De asemenea, în maieul alb-negru a debutat și pivotul Jonathan Jones, adus recent pe malul Someșului.

În schimb, craiovenii vin cu moralul la cote maxime după performanța izbutită zilele acestea. SCM U s-a calificat în premieră în TOP 8 a Ligii Balcanice, ca urmare a victoriei împotriva muntenegrenilor de la Mornar Bar. Oltenii au trecut de ex-iugoslavi cu 75-63, iar Travis Bureau a reușit un joc excelent, din moment ce a contabilizat 20 de puncte, 8 recuperări și 6 intercepții.

Chiar dacă pe plan extern o duc bine, situația dojenilor din campionat nu se ridică la măsura așteptărilor. Elevii lui Andelko Mandic au cedat etapa precedentă de Ligă Națională, 73-78 cu Gaz Metan Mediaș. Totodată, gruparea alb-albastră a acumulat cinci succese și nouă eșecuri, ținându-se aproape de zona fierbinte a întrecerii baschetbaliștice din țara noastră.

Aruncând o privire peste principalii realizatori ai combatantelor, observăm o confruntare între Darius Hargrove și Djordje Micic. Americanul clujului iese în evidență cu 14.7 puncte pe întâlnire, în timp ce sârbul a strâns medii de 13.5 puncte. Mai mult, merită urmărită prestația proaspăt sosiților Frank Turner, respectiv Marko Boltic.

*Foto: Bogdan Dănescu

11 comentarii la aceasta stire:
  • viking33 :

    ora
    in continuare jucam in timpul saptamanii de la ora 18.00. sper sa nu ajungem sa jucam de la ora 14-15 ca la feminin.

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    Greu
    Un meci extrem de greu, probabil cel mai greu si mai important din intreg campionatul. Ma doare sufletul sa o spun, insa Clujul ne va cam face instructie :( Am un respect imens pentru U BT, o echipa uriasa, insa Sper totusi sa profitam de mica sansa pe care o avem, poate ii surprindem. Doamne ajuta!

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      :))
      Esti sod, ai niste comentarii simpatice :)

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    @arm
    oare ce sa intimplat cu @arm

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Prezent! Sunt aici, supraveghez doar sa nu se trezeasca haterii! Si imi face o placere sadica sa vad cum se screm unii sa descopere cine sunt!

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    lexcsu
    Ma bucuros ca iti sunt simpatic, lex :) Mi-ar place asa radem impreuna, dar cred ca draga mea Craiova va cam suferi maine. Ce as vrea plangem azi si sa radem maine :)

    cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      La varsta ta esti foarte filosof :D Cat despre ce o sa fie maine..... vom vedea maine!

      cu 9 ani în urmă (29.01.2015)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Singura sansa sa batem "U" BT e sa-i batem la vestiare..

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015) Raspunde
  • SCM "U" Craiova @Cd12 :

    Travis
    Travis Bureau nu joaca deseara... Cel putin asa scrie pe fb

    cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Pe pagina oficiala a celor de la SCM nu scrie nimic de Bureau.. unde ai vazut tu ?

      cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    • SCM "U" Craiova @Cd12:

      Travis
      Pe pagina lui de facebook...

      cu 9 ani în urmă (30.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!