Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Banca Transilvania încearcă să își panseze rănile în meciul cu Timba Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
27.11.2014

Liga Națională

Etapa IX

Sala Polivalentă

2-6   1-6

U Banca Transilvania și BC Timba Timișoara își dau întâlnire vineri, 28 noiembrie, pe parchetul Sălii Polivalente. Confruntarea contează la etapa cu numărul IX și va debuta la ora 18:00.

Venind după un șir rușinos de opt eșecuri la rând, băieții lui Marcel Țenter au nevoie de o “injecție” cu moral în duelul de mâine. Practic, formația clujeană are cinci înfrângeri în campionat, la care se adaugă alte trei rezultate negative în EuroChallenge. Drept urmare, U se poziționează pe locul nouă în Liga Națională, cu un  total de 10 puncte.

De partea cealaltă, nici Tima Timișoara nu se bucură cu un debut de sezon strălucit. Elevii lui Bogdan Murărescu au acumulat un singur succes, pierzând celelalte șapte jocuri disputate. Astfel, trupa din Banat se clasează pe poziția a-12-a, la egalitate de puncte cu codașa Universitatea Cluj-Napoca.

Chiar și așa, “urșii” speră să aibă un as în mânecă pe terenul clujenilor. Proaspăt transferat, americanul Michael Porrini nu a apucat să debuteze în maieul galben-albastru și promite să aducă un suflu nou pe faza ofensivă. Totodată, Timba vine cu capul ridicat, din moment ce a reușit să îi pună destule probleme liderului Steaua, în etapa precedentă.

În schimb, U s-a bucurat de o binemeritată pauză. În această perioadă, Marcel Țenter a lucrat, cel mai probabil, la consistența din timpul meciurilor, o problemă atât de frustrantă pentru jucătorii de pe malul Someșului Mic.

Deși se află într-o situație dificilă, Banca Transilvania porneștecu prima șansă, aspect dedus din istoria partidelor împotriva Timbei, respectiv a valorii lotului.

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

7 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Sa nu cumva sa le umple de bale.....

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm :

    U BT
    Stai asa U nu a jucat in etapa trecuta?

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Ba da, cu Timisoara la Timisoara!

      cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Tot astept ziua in care titlul va fi U-BT renunta la jucatorii x si y:D. Bosniacul si Sarbul care au jucat ultima data in prima liga din Bosnia sunt in probe:))

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Despre ce vorbesti, detaliaza! :)

      cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Aaaa...nimic. Astept schimbari in lot, n-am zis ca stiu ca se vor produce. Macar sa sper pot!:D

      cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Am banuit.... dar am vrut sa fiu sigur!

      cu 9 ani în urmă (27.11.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!