Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania învinge pe BC Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
01.11.2015

U-Banca Transilvania nu a făcut pași greșiți în deplasarea de la Timișoara. Formația antrenată de Marcel Țenter a învins pe BC Timișoara cu scorul de 77-67. Încleștarea a avut loc sâmbătă, la Sala Constantin Jude, fiind arbitrată de o brigadă formată din Andrada Csender, Laszlo Bukuresti, respectiv Cosmin Prișcă.

Chiar dacă se confruntă cu grave probleme în actuala stagiune, trupa din Banat a impresionat, la fel ca și în jocurile precedente, prin dăruire. Echipa lui Nenad Markovic s-a ținut aproape în primul sfert, unul adjudecat de clujeni la diferență de o posesie, 13-10. U-BT părea că se desprinde decisiv în minutul 12, când Karamo Jawara a marcat pentru 12-19. Totuși, leii au revenit imediat, printr-un parțial de 5-0.

Situația a continuat să fie strânsă până la mijlocul actului secund, când Muhamed Pasalic a scuturat plasa de la mare distanță pentru 37-49. Din acel moment, problema câștigătoarei nu a mai fost pusă, U-BT bucurându-se de un semnificativ aport al rezervelor.

Ivan Zigeranovic a contabilizat 17 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, iar Muhamed Pasalic a contribuit cu 12 puncte, 2 recuperări și un assist. Andrei Kalnichenko a izbutit 10 puncte, 5 pase decisive și o recuperare.

De cealaltă parte, Dalibor Djapa s-a remarcat cu 21 de puncte și 5 recuperări. Kentwan Smith a avut 15 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!