Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania învinge pe Partizan Belgrad

Paul Olar

Paul Olar
01.09.2015

U-Banca Transilvania a obținut o victorie importantă în turneul din Serbia. Formația ardeleană a învins în cursul zilei de marți galonata Partizan Belgrad, cu scorul de 74-72.

Trupa de pe malul Someșului a început în forță, adjudecându-și actul întâi cu 23-14. Parcursul bun al trupei lui Marcel Țenter a continuat, astfel că la pauză, tabela indica 43-33. Partizan a redus din diferență în sfertul trei, respectiv patru, dar Jucan și compania au gestionat mai bine finalul, adjudecându-și un rezultat pozitiv.

Conform u-mobitelco.ro, Filip Adamovic a reprezentat principala gură de foc a echipei clujene. Fundașul bosniac a contabilizat 16 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții. Rolland Torok a avut 11 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, în timp ce Kyndall Dykes a contribuit prin 10 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă, Vanja Marinkovic a totalizat 23 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive. O prestație bună a izbutit și Bozo Djumic, autor a 14 puncte. Trebuie menționat faptul că la Partizan a activat și Nikola Siladj, fostul component al lui Gaz Metan Mediaș. Pivotul a ieșit în evidență prin 8 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează amicalul cu Steaua Roșie, programat joi, cu începere de la ora 17:30.

*Foto: u-mobitelco.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    wow
    pacat ca la acest lot U nu s-a inscris in cupele europene. as zice ca era loc pentru un parcurs frumos.

    cu 8 ani în urmă (02.09.2015)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      da
      Subscriu

      cu 8 ani în urmă (02.09.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Erata!
    La rubrica cu programul echipelor in presezon scrie ca a batut Partizan cu 74-72

    cu 8 ani în urmă (02.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!