Stiri

U-Banca Transilvania și-a încheiat participarea în FIBA Europe Cup

Paul Olar

Paul Olar
26.01.2017

U-Banca Transilvania a pierdut ultimul joc din actualul sezon de FIBA Europe Cup. Formația ardeleană a fost învinsă de BK Pardubice, într-o partidă disputată miercuri seara, și încheiată la scorul de 74-65.

Fără trei dintre jucătorii de bază, clujenii s-au descurcat bine în debutul confruntării cu Pardubice. Vlad Moldoveanu a fost precis de la distanță, în timp ce Rolland Torok a făcut o treabă bună în spațiul de trei secunde. Astfel, la pauză, U-BT conducea cu 39-33.

Reveniți de la cabine, baschetbaliștii lui Levell Sanders s-au revanșat pentru prima repriză. Profitând de faptul că Mihai Silvășan a dat minute tinerilor jucători precum Tudor Gheorghe, Wilhelm Brosser sau Andrei Mureșan. La cehi, Lamb Autrey și Dominez Burnett au apăsat pedala de accelerație, în special în sfertul patru, când s-a făcut diferența.
Lamb Autrey a izbutit 13 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă. Dominez Burnett a totalizat 12 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive.

De partea cealaltă, Vlad Moldoveanu a reușit 17 puncte, 3 assist-uri și 2 recuperări. George Toth a avut 12 puncte și 6 recuperări.

*Foto: fibaeurope.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Bravo Mihai
    S-a dat o șansă celor tineri. Sferturile 3 și 4 mult timp am avut numai romîni pe parchet. Mureșan 32:40 min., 4 pct., -1 ef.; Gheorghe 30:31 min., 5 pct., -3 ef.; Toth 14:31 min., 12 pct., 8 ef. și Brosser 23:38 min., 4 pct., 3 ef. Este clar că și fără cei trei titulari meciul acesta putea fi câștigat, dar f. important este că cei tineri au jucat. Numai așa pot să crească. Parcă totuși așteptam un pic mai mult de la Gheorghe.

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!