Stiri

U-Banca Transilvania și-a aflat adversarele din faza următoare a FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.12.2017

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au învins în această seară în Polivalentă pe Lukoil Academic Sofia, 83-70, în ultimul meci din Grupa E a primei faze din FIBA Europe Cup. Odată cu acest succes, clujenii și-au asigurat calificarea mai departe din postura de câștigătoare de grupă, fiind astfel repartizată în Grupa L în faza secundă a grupelor din competiția europeană. 

În urma tuturor rezultatelor din această seară, din ultima etapă a primei faze din FIBA Europe Cup, U-BT Cluj și-a aflat toate adversarele din Grupa L, după cum urmează:

Keravnos (Cipru)

Donar Groningen (Olanda)

Belfius Mons-Hainaut (Belgia)

Keravnos, câștigătoare a Grupei D cu 5 victorii și 1 înfrângere, a obținut la rândul său biletele pentru Grupa L în această seară, după ce a învins în duelul direct pe maghiarii de la Kormend, scor final 75-65. Cel mai dramatic duel al serii s-a disputat în Olanda între Donar Groningen și Antwerp Giants, câștigătoarea având să ajungă în Grupa L. În cele din urmă, partida a fost adjudecată de olandezi în prelungiri cu 84-82, terminând grupa pe locul 2, fiind astfel calificată mai departe, în timp ce belgienii au părăsit competiția. Apoi, Belfius Mons-Hainaut a ajuns în această grupă după ce a terminat pe locul 2 în Grupa G cu 3 meciuri câștigate și 3 pierdute. 

Se califică mai departe primele 2 echipe din fiecare grupă. Astfel, vor ajunge în faza optimilor de finală 16 echipe, 8 venite din grupele FIBA Europe Cup și 8 din grupele Basketball Champions League. 

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    meci
    primul meci e in 20 Decembrie cu Donar http://www.fiba.basketball/europecup/17-18/fullschedule

    cu 6 ani în urmă (06.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!