Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U Banca Transilvania a anunțat programul amicalelor

Paul Olar

Paul Olar
19.08.2014

U Banca Transilvania va participa în această vară la trei turnee de pregătire. Astfel, site-ul u-mobitelco.ro anunță că Silvășan și compania vor disputa opt partide amicale împotriva unor adversari din Liga Națională, dar și din străinătate.

Formația antrenată de Dorin Pintea revine din cantonament în 25 august, urmând ca la distanță de patru zile să își măsoare forțele cu austriecii de la Redwell-Gunners Oberwart. Ulterior, U se va confrunta cu Kormed (Ungaria), programul complet putând fi consultat mai jos:

•    30 august: Kormend - U-Banca Transilvania
•    31 august: Redwell-Gunners Oberwart - U-Banca Transilvania
•    11-13 septembrie: Cupa Muresul la Targu Mures
•    19 septembrie: PAOK - U-Banca Transilvania
•    20 septembrie: Apollon Patras - U-Banca Transilvania
•    21 septembrie: Koroivos - U-Banca Transilvania

Totodată, trupa de pe malul Someșului avea în plan să organizeze un turneu internațional pe teren propriu, precum a afirmat și Mircea Cristescu.

"Am dorit să organizăm un turneu puternic la Cluj, motiv pentru care am invitat pe Partizan Belgrad și pe campioana Ungariei, Szolnok, alături de o altă echipă din străinătate. Deși inițial au confirmat participarea, în urma invitației primite de a se înscrie în ediția din acest an a EuroCup, cei de la Szolnok s-au văzut nevoiți să anuleze participarea, schimbându-și în totalitate programul. La rândul lor, cei de la Partizan ne-au spus că în acest an nu pot să participe la Cluj, astfel încât am decis că pentru echipă este mai bine să participe la un turneu puternic în Grecia, alături de două echipe solide din prima ligă și de o nou promovată.” A spus oficialul, potrivit site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!