Stiri Liga I Masculin

U-Banca Transilvania cedează o parte dintre juniori Universității

Paul Olar

Paul Olar
05.08.2015

U-Banca Transilvania a anunțat, în această săptămână, un protocol de colaborare cu CS Universitatea Cluj-Napoca. Înțelegerea aduce în prim plan o serie de juniori crescuți de U-BT, care vor evolua însă la CS Universitatea în viitorul sezon de Liga I.

Echipa va fi antrenată de Răzvan Cenena, iar în lot se vor regăsi și Mirel Dragoste, Mario Lazăr sau Cristian Anghel, baschetbaliști obișnuiți deja cu primul eșalon.

„De mai mult de șase ani avem o colaborare cu clubul Universitatea, mai puțin anul trecut, când au fost și ei în Ligă Națională și nu era legal ca două cluburi de prima ligă să colaboreze. În acest an, am luat decizia ca toți ținerii noștri de perspectivă să nu joace la echipă noastră de Ligă I, care nu are drept de promovare, ci să aibă miză, astfel că, împreună cu clubul Universitatea și cu noul președinte al secției, Sorin Gadola, precum și cu Andrei Bercean am încheiat un protocol. Pe baza acestuia, le dăm toți juniorii noștri care sunt de valoare la categoriile U20 și U18, unde anul trecut am ieșit campioni și vicecampioni, împreună cu antrenorul Răzvan Cenean. Cenean se va ocupa în paralel de echipa clubului nostru de U20 și de cea de Liga I de la Universitatea. Sperăm ca eforturile noastre de până acum nu au fost în zadar și că, ușor-ușor, vom vedea juniori crescuți în pepiniera noastră care vor da satisfacție. De asemenea, cum toată lumea știe, Kuti Nandor, Tudor Gheorghe și Bogdan Pogacean vor face parte din lotul echipei noastre de seniori”, a precizat Mircea Cristescu, conform u-mobitelco.ro.

Universitatea a început DE luni antrenamentele la Sala Polivalentă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!