Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania face instrucție cu SCM U Craiova și se califică în semifinale

Paul Olar

Paul Olar
18.04.2017

Trei meciuri. Atât a avut nevoie U-Banca Transilvania pentru a trece de SCM U Craiova și a se califica implicit în semifinale. Clujenii au închis astăzi seria, după ce s-au impus în Bănie cu scorul de 107-71. De altfel, formația pregătită de Mihai Silvășan a atins borna de 100 de puncte în fiecare confruntare din sferturi.

U-BT și-a respectat blazonul, astfel că tabela indica 13-4 după doar patru minute. Vladimir Vuksanovic a încercat să pună piciorul în prag, însă fără succes, întrucât craiovenii au fost copleșiți de adversari. Baschetbaliștii îmbrăcați în negru au impresionat din nou prin precizia de la distanță, acolo unde au ieșit la rampă Max Pustozvonov, Aleksandar Rasic și Vlad Moldovenu. Problema câștigătoarei nu a fost pusă pentru nicio secundă, iar U-BT a marcat punctul cu numărul 100 în minutul 34.

Max Pustozvonov a izbutit 21 de puncte, o recuperare și o pasă decisivă. Aleksandar Rasic a contribuit prin 15 puncte și 6 pase decisive, în timp ce Kyndall Dykes a strâns 14 puncte și 7 pase decisive.

De partea cealaltă, Tayloe Taylor a totalizat 16 puncte, 8 pase decisive și 4 recuperări.

*Foto: u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    cum?
    Calificare "implicit in finala"? Oradea sau Timisoara sunt out deja? Rog corectati.

    cu 7 ani în urmă (19.04.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Pai daca esti in semifinale, implicit esti si in finala...acuma ca esti aia mica sau in aia mare depinde de cum il tii pe Zeno:D

      cu 7 ani în urmă (19.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!