Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-Banca Transilvania l-a transferat pe Muhamed Pasalic

Paul Olar

Paul Olar
22.06.2015

U-Banca Transilvania și-a întărit lotul prin aducerea lui Muhamed Pasalic. Baschetbalistul sosește de la Aris Salonic, acolo unde a evoluat în stagiunea precedentă. Informația a fost anunțată prin intermediul site-ului u-mobitelco.ro

Născut pe 27 august 1987, Pasalic provine din Sarajevo, Bosnia. El măsoară 1.92 m și activează pe postul de fundaș. Muhamed a debutat ca sportiv profesionist în anul 2006, alături de KK Bosna Royal.

Ulterior, ex-iugoslavul a mai trecut pe la Kavala, Aris Salonic (Grecia), respectiv Reims Champagne Basket (Franța). În sezonul anterior, Muhamed a bifat 37 de apariții, remarcându-se cu medii de 9.1 puncte, 4.2 pase decisive și 2.0 recuperări.

Totodată, Pasalic se mândrește cu experiență internațională, din moment ce se regăsește în naționala Bosniei. Noua achiziție clujeană a participat la Eurobasket 2013, contabilizând statistici de 5.0 puncte, 3.0 recuperări și 2.0 assist-uri.

Muhamad reprezintă a patra mutare ardeleană din această vară. U-BT a mai bătut palma cu Andrei Kalnichenko, Filip Adamovic și Ivan Zigeranovic.

*Foto: www.lhebdoduvendredi.com

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    campioana?
    Stiu ca e devreme dar daca mentin trendul achizitiilor clujenii isi fac echipa de titlu.
    Bravo, sa vedem ce mai urmează.

    cu 8 ani în urmă (22.06.2015)
    • YMCA Tiger:

      ...
      Zici ca au asteptat clujenii momentul desfintarii Asesoftului, si-au strans banii in ultimii 3 ani cu jucatori petarde si acum si-au dat drumul

      cu 8 ani în urmă (23.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      lol......

      cu 8 ani în urmă (23.06.2015)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    sa vedem...
    ca asa am crezut si cand tab balwin a facut echipa... si ce a rezultat?

    cu 8 ani în urmă (24.06.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      UBT
      Poate tu ai crezut :D eu nu am vazut nimic fabulos la echipa aia...... :)

      cu 8 ani în urmă (24.06.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Fabuloasa nu a fost echipa aia si diferenta intre ce sperante s-au pus si ce putea echipa, a fost cu adevarat mare. Cu toate astea nu a fost cea mai slaba echipa, comparand cu echipa lui Bavcevic sau mai ales cea de anul asta, echipa aia a fost mult peste. Sa nu uitam ca desi sezonul regulat a fost cu multe scartaieli, playoff-ul era promitator cu un joc in crestere. Primul meci la Sibiu se accidenteaza Terence si cu toate astea echipa a jucat si a egalat mansa la Cluj. Urma decisivul de la Sibiu unde cu 2 min inainte de final echipa lui Baldwin conducea cu vreo 8 puncte. Cum au asistat Tab, Marcel si Dorin la caderea aia nici azi nu pot sa inteleg. O trecere de Sibiu(practic echipele au fost la egalitate si doar sansa a facut ca Sibiul sa se califice, asa cum s-a intamplat si in sens invers uneori) ar fi echivalat cu o semifinala cu Ploiesti care ar fi creat o emulatie fantastica dupa finala din 2008. Din pacate Baldwin nu a reusit sa salveze sezonul acela, avand efectiv meciul in mana...ce ironie la ultima faza sa forteze egalarea Szijarto.

      cu 8 ani în urmă (24.06.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!